Maybelline Megawatt Super Stay lipsticks

14Maybelline, what can I say? Dit merk is een van de eerste merken waar ik mijn zakgeld voor in wilde leveren. Goedkoop is het niet voor een tiener, maar tevreden was ik wel altijd. Toch heeft het weer een poos geduurd voor mijn oog weer op een nieuwe Maybelline lipstick liet vallen, en met deze twee Megawatt lipsticks was het raak. De lijn kennen we al en deze 2 kleurtjes zijn afgelopen zomer aan de collectie toegevoegd.

1312De huls doet sjiek aan met zijn doorzichtige huls, gekleurde binnenkant, witte dop met zilveren accenten.

7Ik nam de kleuren Flash of Fuchia (135) en de iets lichtere 125 Coral Beams (125) mee.

De kleuren staan erg mooi in de huls, en zien er niet alleen uit als snoepjes, ze ruiken ook nog eens heerlijk zoet! Wat het aanbrengen helemaal een feestje maakt.

10416Zoals je wel kunt zien komen de kleuren op de swatch helemaal goed tot hun recht, Flash of Fuchsia is lekker fel en Coral Beams doet mij meer aan Pink Friday ala Nicki Minaj stijl lijken.

9

Coral Beams 125

125Deze lichte lipstick, ik weet niet wat er mee is, maar hij pakt niet lekker op mijn lippen. Ik moet er wat moeite voor doen om hem netjes aan te brengen (doordat hij mat is gaat dat wat stroever). En op mijn lippen komt hij niet helemaal tot zijn recht.

18Het kan goed aan mijn lippen liggen hoor, dat deze wat minder pakt. Ik zal hem binnenkort nog eens een kans geven. Want eerlijk gezegd vind ik het wel een lief kleurtje!

62

Flash of Fuchsia 135

135Flash of Fuchsia is helemaal my cup of tea! Wat knalt deze kleur mooi van mijn lippen af. Opnieuw moet ik er wel een beetje moeite voor doen om hem mooi op mijn lippen te krijgen en hier blijft hij dan ook echt wel een paar uur muurvast zitten.

17Wat een prachtige kleur, mooi gepigmenteerd, droogt de lippen niet uit en ja.. die kleur!

5

Conclusie

Lipsticks die beloven 14 uur mooi op je lippen te blijven zitten, ik vraag mij af wie dat ooit zal redden. Er zal in de tussentijd toch ook gegeten en gedronken moeten worden?
Waar Coral Beams flopt op mijn lippen, maakt Flash of Fuchsia het ruimschoots goed. Hij is mooi mat, ruikt lekker en blijft zeker een paar uur muurvast en mooi zitten. Na een maaltijd wenst hij wel bijgewerkt te worden en een drankje, dat kan hij prima hebben. Een flink pluspunt is toch wel dat hij ondanks dat hij mat is, niet uitdrogend is. Verwijderen met micellair water gaat oké, wel eindig ik dan graag met een lipscrub van Lush om de laatste kleurresten te verwijderen.

Deze lipsticks vind je in de schappen bij de drogist voor €12,99.

 

Maak jij ook weleens een kleuren uitstapje in de wintermaanden?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

25 Reacties

 1. 11 december 2014 / 22:06

  Coral beams is erg mooi! Jammer dat hij niet zo goed pakt, misschien smeert hij fijner met een zachte lipbalm eronder?

 2. 10 december 2014 / 23:18

  Wat jammer dat coral beams niet zo goed pakt! Wel een heel tof kleurtje verder. Staat zo lekker vrolijk op de grauwe dagen van de afgelopen tijd. En je kan de kleuren ook goed hebben!

 3. 10 december 2014 / 19:24

  Woow, flash of fuchsia staat je echt geweldig! Gedurfd kleurtje!

 4. 10 december 2014 / 10:35

  Ze zien er beiden erg mooi uit, de vormgeving van deze producten is echt gaaf…jammer dat de lichte tint niet echt een heel groot succes is als hem opdoet….

 5. 10 december 2014 / 00:40

  Ik vind het echt mooie knalkleurtjes! Alleen zou ik ze eerder in de lente/zomer opdoen, nu ga ik graag voor neutrale of donkerdere kleuren 🙂

  X Sara

 6. 9 december 2014 / 22:59

  Wauw wat een prachtige tinten! Veel te heftig voor mij, maar staan jou erg leuk 🙂

 7. 9 december 2014 / 22:05

  Mooie kleuren alleen de finish van de eerste kleur vind ik niet zo!

 8. 9 december 2014 / 21:31

  Ik deel de liefde voor opvallende lipsticks helemaal met jou! Ik zou deze twee kleuren ook zo kopen, wat een pareltjes <3

 9. 9 december 2014 / 18:03

  Ohh Flash of Fuchsia vind ik wel een erg mooie kleur zeg!

 10. 9 december 2014 / 17:20

  Flash of Fuchsia, wat is dat paarsblauwe tintje er doorheen gaaf!
  Jammer dat de Coral Beams niet zo lekker pakt 🙁

 11. 9 december 2014 / 17:06

  Wauw mooie lipsticks! Ik denk dat ik de laatste ook ga kopen X

 12. 9 december 2014 / 17:03

  Wauw twee prachtige lipsticks, de laatste ga ik ook halen denk ik! X

 13. 9 december 2014 / 16:38

  Ik vind het tweede kleurtje je ontzettend goed staan. Lekker fel, staat je super goed!

 14. 9 december 2014 / 16:28

  De knal kleuren staan je super goed zeg! Jammer dat alleen de eerste kleur niet goed pakt!

 15. 9 december 2014 / 16:18

  Dit ziet er wel goed uit! Jammer dat het mooiste kleurtje iets minder goed blijft zitten

 16. 9 december 2014 / 13:35

  Wat een prachtige kleurtjes! Ze knallen van je lippen af!

 17. 9 december 2014 / 11:26

  Volgens mij zijn wij allebei fan van knal roze lipproducten. SUPER!

 18. 9 december 2014 / 10:36

  De kleuren zijn prachtig, wel ontzettend jammer dat de eerste kleur niet goed pakt. Dat heb ik helaas ook weleens, vooral aan de binnenkant. tegen mijn mond aan zeg maar. Heel raar is dat! Vooral als de andere kleur wel goed pakt.

 19. 9 december 2014 / 08:32

  Jammer dat de 1 beter blijft zitten dan de ander! De kleuren staan je goed, zelf ben ik geen fan van deze kleuren! Ik moet ook altijd schubben na gebruik van matte lipsticks. Er blijft inderdaad altijd restjes zitten na het reinigen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Review | Lindebloesem reinigingsschuim van Botanique

Speciaal voor mensen met een gevoelige huid brengt Botanique een milde gezichtsreiniger op de markt verrijkt met Lindebloesem en groene...

Sluiten