L’Oréal Blackbuster Super Liner

1Het design spreekt mij wel aan, hij is iets dikker dan een gemiddelde eyeliner, maar dat stoort mij niet. Op de een of andere manier geeft het mij wat meer houvast. Zwart en gouden details, gewoon netjes.

4Deze eyeliner is in stift vorm met een inktzwarte intensiteit, dat hij mooi zwart is vind ik erg belangrijk. Ook ben ik blij met de harde punt, kwastjes zijn voor mij niet te doen (iets met teveel kracht zetten en vaak wat stijve handen door het label Fibromyalgie) en een stijve punt is dan een uitkomst voor mij. Zo kan ik nauwkeurig te werk gaan zonder al te veel te verpesten.

65Deze liner is in het leven geroepen op mooie dikke, strakke en ultra zwarte lijnen te creëren. Ik wil juist met deze stijve punt een ultra dunne lijn gaan zetten, dat word nog een uitdaging!

2387

Swatchen

Zoals je op de swatch goed kunt zien kun je zowel dunne als dikke lijnen tekenen met deze Black Buster. De inkt vloeit mooi op mijn huid, is mooi zwart en droogt ook vrij snel op. Ik ben benieuwd hoe hij het op de huid doet!

11

Hallo strakke lijn!

Na een middagje eyeliners tekenen (oefening baart kunst en ik moet het fingerspitzengefühl weer even terugkrijgen) ben ik gelukkig tot een vrij dunne lijn gekomen. Omdat mijn oogleden vrij ver naar beneden komen lijkt een lijntje anders mijn ooglook al snel op te eten.

12Nu, met een dunne lijn, heb ik het idee dat ik meer diepte in mijn looks kan creëren. Iets waar ik heel erg blij mee ben, omdat ik van mening ben dat een eyeliner een look helemaal af kan maken!

10

Conclusie

Ik ben tevreden, na een paar keer oefenen lukt het mij al beter om een lijn te zetten, al moet ik zeggen dat ik moeite blijf houden bij de buitenste einden. Graag zal ik eens de perfecte wing willen maken, maar dat vind ik het aller, aller lastigste met die overhangende oogleden. Wanneer ik mijn huid strak trek maak ik de mooiste lijnen die na het loslaten transformeren tot kleine stompjes.

De eyeliner zelf vind ik fijn werken, de zwarte kleur is ook echt zwart, de stijve punt vind ik echt een voordeel (zo maak ik minder snel een foutje) en hij blijft de gehele dag mooi zitten. Met micellair is hij ook zo weer van mijn huid verdwenen, een hele fijne bijkomstigheid!

Je vind deze BlackBuster Super Liner van L’Oréal bij een parfumerie, Bol.com of drogist voor €12,99.

 

Heb jij je perfecte eyeliner al gevonden?

 

P.S. deze eyeliner vind je in het Lifestyle by Linda Kerstpakket waar jij kans op maakt!

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

14 Reacties

 1. 12 december 2014 / 03:44

  Oh my god, it’s gorgeous! Wat een fijne eyeliner pen zeg, ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat deze zo amazing zou zijn, omdat de punt vrij dik is, althans wat massive om te zien. Ik ben om!

 2. 11 december 2014 / 23:34

  Ik ben zeer benieuwd naar deze liner! Ik gebruik amper een liner omdat ik gewoon te slecht zie – best frustrerend soms 🙂

 3. 11 december 2014 / 21:31

  Wauw, het ziet er mooi uit! 😀 Bedankt voor de tip!

  xoxo
  Dascha

 4. 11 december 2014 / 19:53

  Oh, zou het mij dan ook lukken om met deze eyeliner een strakke lijn te zetten? Ik ga hem zeker eens bekijken! Bedankt voor de review!

 5. 11 december 2014 / 16:15

  Mooi strak lijntje! Ziet er echt als een hele fijne eyeliner uit!

 6. 11 december 2014 / 14:52

  Hij klinkt erg fijn en vind de verpakking ook erg chique!

 7. 11 december 2014 / 12:01

  deze klinkt echt heel goed. Ik heb nu een eyeliner potlood van l’Oreal maar ben daar niet echt tevreden over, deze wil ik zeker wel gaan proberen.

 8. 11 december 2014 / 11:04

  Thanks voor je berichtje! Dit lijkt me echt een hele fijne liner! Ik heb vaak van die goedkope van de kruidvat of etos, maar deze ziet er wel iets beter uit op je ogen!

 9. Miriam
  11 december 2014 / 10:52

  Super netjes het lijntje. En erg fijn dat de eyeliner de hele dag blijft zitten, dat is bij mij vaak een probleem .

 10. 11 december 2014 / 08:11

  Ziet er echt heel mooi uit! Maakt je look echt af. Ik neem ook vaak de moeite niet, maar als ik dit zo zie….

  • 11 december 2014 / 15:40

   Ik heb het ook lang uitgesteld omdat ik ‘de klus’ niet zag zitten, maar ik neem aan dat het steeds makkelijker gaat als je er eenmaal weer aan begint 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
A Very Merry Christmas Tag 2014

Ieder jaar komen ze weer voorbij, de Christmas Tags! Ik besloot een aantal oude tags samen te voegen en er...

Sluiten