Seahorse Plankton Active Infusion Hydration Mist

Als een zachte zeebries in een flesje, een kalmerende geur die voor een rustgevende start van een drukke dag zorgt. Beauty Kitchen heeft een plekje in mijn hart veroverd. Met de Seahorse Plankton lijn in het bijzonder. Niet alleen omdat de producten een vrolijke uitstraling hebben, of omdat Jo zo’n onwijs leuk mens is. Maar zeker ook omdat de producten uniek zijn. Natuurlijke ingrediënten bevatten en met respect voor de natuur gemaakt worden. Maar zeker ook omdat de producten zo onwijs fijn zijn. Een aanwinst voor mijn skincare routine. Onderlaatst bracht ik een bezoekje aan Holland & Barrett en nam ik enkele nieuwe producten van Beauty Kitchen mee. Vandaag review ik de fijne Seahorse Plankton Active Infusion Hydration Mist.

 

Beauty Kitchen

Seahorse Plankton Active Infusion Hydration Mist

 

Beauty Kitchen Seahorse Plankton Active Infusion Hydration Mist

Beauty Kitchen Seahorse Plankton Active Infusion Hydration Mist

 

-Seahorse Plankton-

Active Infusion Hydrating Mist

De Seahorse Plankton lijn vindt zijn oorsprong in de oceaan. Het is namelijk zo dat Jo (de oprichtster van Beauty Kitchen) gefascineerd was door het leven van de kleine zeepaardjes. Hoe kon zo’n klein beestje zo sterk en krachtig zijn? Het antwoord ligt in de voeding. Deze zeepaardjes voeden zich met microalgen en plantenextracten. Om de natuur niet te ontnemen wat de bewoners van de diepe wateren harder dan ooit nodig hebben worden deze microalgen en plantenextracten biologisch gekweekt.

Deze microalgen en plantenextracten bevatten een unieke mix van antioxidanten, omega 3, lipiden, sterolen, carotenïen en vitaminen. Het is overigens ook klinisch bewezen dat de Seahorse Plankton lijn de collageen productie in 24 uur met 19,3% laat stijgen. Hallo eeuwige jeugd in een flesje. De lijn was vanaf het eerste moment al een succes. En begin dit jaar heeft het assortiment een grote upgrade gekregen. De Active Infusion Hydrating Mist is één van die nieuwe producten.

Het assortiment is niet alleen rijk aan magische microalgen, maar bevat daarnaast ook een combinatie van andere prachtige en krachtige, 100% natuurlijke en duurzame ingrediënten. Zoals kelp, strobloem, engelwortel, frankincense en blauwe kamille. Wat deze ingrediënten met elkaar gemeen hebben is dat ze allen effect hebben van een verjongingskuur op de huid. Daarnaast beschermt de formule tegen milieustress en zorgt het voor een gezonde en zachte huid. En ik merk zelf, nu ik meerder producten uit deze lijn gebruik, dat het resultaat steeds beter voelbaar en zichtbaar is.

De Active Infusion Hydrating Mist van Beauty Kitchen is o.a. verkrijgbaar bij Holland & Barrett voor €14,99 (100 ml).

 

-Active Infusion Hydrating Mist-

ingrediënten

 

Sinds mij eerste kennismaking met Beauty Kitchen ben ik al enthousiast over dit merk. Zeker de Seahorse Plankton lijn heeft een plekje in mijn hart gevonden. Niet alleen omdat de producten met oog en met respect voor de natuur gemaakt worden, maar zeker ook omdat de natuurlijke ingrediënten zo’n goede uitwerking hebben op mijn gevoelige huid.

Deze Face Mist bevat enkele essentiële oliën die de huid hydrateren en verfrissen. Het is als een zacht zomers zeebriesje in een flesje. Klaar om op ieder gewenst moment van de dag de huid te verfrissen. Ik gebruik deze spray in de ochtend en in de avond na het reinigen van mijn gezicht. De frisse geur is fijn en tegelijkertijd typerend voor deze lijn. De flacon is van glas waardoor het erg luxueus aanvoelt. Heerlijk. Mijn skincare routine is een fijn en rustig moment om de dag mee te beginnen en een rustgevend moment om de dag mee af te sluiten.

De complete lijst met ingrediënten:
aqua (Water), polyglyceryl-4 caprate, cylindrotheca fusiformis (Seahorse Plankton), laminaria digitata (Kombu), fucus vesiculosus (Bladderwrack), himanthalia elongata (Thongweed), *helichrysum italicum (Immortelle), *angelica archangelica (Angelica), *boswellia carterii (Frankincense), *citrus aurantium bergamia (Bergamot), *lavandula angustifolia (Lavender), *michelia alba (Magnolia), *citrus nobilis (Mandarin Red), *citrus grandis (Grapefruit), *juniperus virginiana (Cedarwood), *cananga odorata (Ylang Ylang), *styrax tonkinensis (Benzoin), caprylic/capric triglyceride (Coconut Oil), sodium benzoate, potassium sorbate, pentylene glycol, citric acid, hydroxyacetophenone, **benzyl alcohol, **linalool, **limonene, **geraniol, **benzyl benzoate, **benzyl salicylate, citral. *natural pure essential oils **potential allergens

 

Beauty Kitchen Seahorse Plankton Active Infusion Hydration Mist

 

Een aanwinst voor mijn skincare routine

 

Mijn gevoelige huid voelt zachter aan, voelt beter gehydrateerd en strakker aan. Een paar jaar geleden wat ik zelf nogal vrij sceptisch over het gebruik van een Face Mist, en zag de voordelen er niet echt van. Tot mijn eerste kennismaking. En ik merkte al snel dat het een hele fijne toevoeging is aan mijn routine. Je hebt immers maar één huid die een leven meegaat, en daar wil je zuinig op zijn. Vind je niet?

P.s. op dit moment heeft Holland & Barrett weer fijne aanbiedingen waarbij ieder tweede product slechts €1,00 kost. 

 

Wat is jouw favoriete huidverzorgingsproduct?

 

 

See you next time voetnot

 

 

Pin op Pinterest

 

  Beauty Kitchen Seahorse Plankton Active Infusion Hydration Mist

15 Reacties

 1. 29 oktober 2018 / 15:31

  Ik ken dit merk niet, al dacht ik even na een snelle blik op de foto dat het om de Body Shop ging. Ik ben erg fan van producten op natuurlijke basis en dit klinkt als een aanrader.

 2. 29 oktober 2018 / 13:15

  Klinkt heerlijk! Ik ben iemand die zo’n product om de coole naam al zou kopen haha, of om de verpakking. Handig dan om te weten dat het ook nog een aanrader is.

 3. 29 oktober 2018 / 08:59

  Ik kende deze spray van dit merk eigenlijk nog niet, maar ik had er al wel eens wat meer over gelezen. Nu nog meer overtuigd van dit product!

 4. Lipstickencupcakes
  27 oktober 2018 / 20:10

  Klinkt als een erg fijne spray. Ik heb een soort vergelijkbare spray van een ander merk. Heerlijk.

 5. Frederique
  27 oktober 2018 / 19:57

  Ik vind vooral het flacon erg mooi haha

 6. 26 oktober 2018 / 20:44

  Wat een prachtig product zeg, je hebt ook weer super mooie foto’s gemaakt!

 7. Juliette - Strongbody.nl
  26 oktober 2018 / 19:11

  Toevallig heb ik vandaag de 5 minute mask gehaald van deze lijn. Meteen geprobeerd natuurlijk en het voelde goed aan. Ik ga dit weekend weer kijken voor andere producten want deze aanbieding kan ik niet voorbij laten gaan!

 8. 26 oktober 2018 / 14:50

  Klinkt heerlijk, ik gebruik het eigenlijk ook nooit. Heb er wel eentje, misschien toch gaan gebruiken!

 9. 26 oktober 2018 / 14:21

  Ik ben na je review ook benieuwd naar dit product. Vind de plaatjes op je blog ook erg mooi.

 10. 26 oktober 2018 / 12:32

  Goed om over te lezen, Ik ken het merk eerlijk gezegd niet, maar het ziet er veelbelovend uit!

 11. 26 oktober 2018 / 09:57

  Goed om te weten. Ik heb ook een erg gevoelige huid. Eentje om op het lijstje te zetten dus 🙂 Ken het merk trouwens niet!

 12. 26 oktober 2018 / 09:40

  Oeeeh, ik denk dat ik onderweg naar huis maar even langs Holland & Barrett ga! Ik vind Beauty Kitchen ook een erg mooi merk en ben stiekem enkel nog maar bekend met deze lijn. Is dit een fijne nevel of krijg je bij deze ook druppels zoals bij de Face Mists van The Body Shop?

  • Linda
   Auteur
   26 oktober 2018 / 11:20

   Deze geeft een hele fijne nevel. Die van The Body Shop geeft inderdaad meer druppels!

 13. 26 oktober 2018 / 07:42

  Dit klinkt zeker als een heel fijn product! Extra fijn dat je merkt dat je huid er zo veel baat bij heeft. Ik vind dit ook zo’n mooi merk en zou hun producten graag nog een keer proberen 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Baked Oats Vegan Herfst & Winter ontbijtjes
Baked Oats | Vegan Herfst & Winter ontbijtjes

[dropcap]O[/dropcap]ntbijt is by far mijn meest favoriete maaltijd van de dag. 's Avonds kan ik al uren fantaseren over het...

Sluiten