Review | P.s. I love You lipsticks Primark

6Dat de Primark er alles aan doet om de producten er niet lowbudget uit te laten zien kan ik wel waarderen. De mooie zwarte hulzen, de gouden catchy teksten (alleen al daarvoor wil je ze aanschaffen) en de doorzichtige hard plastic bodem met daarin de kleur van de lipstick.

78Het enige wat de lipsticks wel missen is een bijpassende naam voor de kleuren, dat vind ik dan wel erg jammer, dit had de lipstick helemaal af gemaakt. De kleuren die ik vandaag gaan reviewen vielen bij mij goed in de smaak. Het is een wat zachtere peachy/roze kleur, een neon roze (lijkt haast een dupe van Candy yum-yum!) en een mooie volle rode lipstick.

151314De zachte roze/peachy kleur is een mooie kleur, en gemakkelijk te swatchen. Op de middelste kleur moet ik aardig mijn best doen om een mooi gepigmenteerde swatch te kunnen maken, net als de rode kleur die je als laatste ziet en eigenlijk niet meer zo rood is als in de huls. Tijd om de lipsticks uit te proberen!

21116

17De zacht roze peach lipstick glijd gemakkelijk over je lippen heen, geeft een mooie glans en alhoewel de kleur een beetje in de lijntjes trekt ziet het er best mooi uit.

4101819De Candy Yum-Yum dupe doet het iets minder op de lippen, ik heb er moeite mee om hem mooi en egaal aan te brengen. Je kan ook duidelijk zien dat hij op de binnenkant van mijn lippen helemaal niet pakt. De kleur is iets minder fel dan ik gehoopt had, op mijn hand was hij namelijk wel echt neon roze, maar miste alleen de blauwe ondertoon om écht een dupe te zijn van de MAC lipstick Candy Yum-Yum.

3122120De rode kleur doet mij een beetje denken aan de lipsticks die je bij een zwarten pieten smink pakketje krijgt (no offence). Mijn persoonlijke voorkeur gaat dan ook meer uit naar een matte rode lipstick en dat is deze duidelijk niet.

1

Conclusie

De lipsticks zien er goed uit, dat het een budget lipstick is van de Primark zie je er eigenlijk niet vanaf. Tot de naar de kwaliteit gaat kijken, de lipsticks doen mij denken aan de kinder make-up setjes, qua geur en pigmentatie. Leuk voor meiden die beginnen met make-up of kinders die zich voor de gein eens op willen maken (been there, ook ik wilde vroeger trouwen in d etrouwjurk van mijn moeder, met mooie make-up en mijn broertje als ‘dominee’). Maar of het ook echt een aanwinst is voor een lipstick liefhebber? Nee, zeker niet. De kleuren blijven op je lippen liggen waardoor het na een uur ook alle kanten opgeschoven is en ook lijkt te verdwijnen, een hapje en een drankje doet de lipstick gelijk de das om.

Je vind de lipsticks bij de beauty afdeling van de Primark voor €1,50.

Ben jij bekend met de beauty producten van de Primark?
liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

10 Reacties

 1. 2 december 2014 / 11:46

  Ik zou ze niet aanschaffen, ze zijn wel lekker voordelig.. maar daar is de kwaliteit ook naar, je moet vaker smeren 😉
  Ik smeer liever wat minder vaak haha.

 2. 30 november 2014 / 21:43

  ze zien er heel erg goed uit! toffe kleuren ook!

 3. 30 november 2014 / 13:59

  Ik zou op basis van deze review ze niet zo snel kopen, toch een kwestie van prijs-kwaliteitverhouding in dit geval. 🙂

 4. 29 november 2014 / 19:33

  Op zich zien ze er nog niet eens zo slecht uit, beter dan ik had verwacht! Maar kan me voorstellen dat het niet echt indrukwekkend is als je al aardig wat lipsticks hebt :).

 5. 29 november 2014 / 18:00

  Hmm ze zien er niet heel slecht uit, maar dat ze je aan kindermake-up doen denken is denk ik niet zo’n goed teken haha!

 6. 29 november 2014 / 16:50

  Ik vind ze er heel erg goed uitzien en wow die felle kleuren kan je echt hebben!

 7. 29 november 2014 / 11:50

  Oh wauw, van deze felle knalkleuren gaat mijn beauty hartje echt sneller kloppen <3 Wel jammer van de kwaliteit, dan spaar ik toch liever langer door voor een goede MAC lipstick!

 8. 29 november 2014 / 11:40

  Wat jammer dat ze niet zo heel goed hun werk doen op je lippen. Tenslotte zijn de kleuren wel onwijs mooi als je ze in de huls ziet.. De eerste gaat dan nog wel en ziet er ook nog wel aardig uit als je hem op hebt…echt jammer!

 9. 29 november 2014 / 08:44

  Ik ben nog steeds niet bij de Primark geweest, maar als ik ga zou ik denk ik meer voor de kleding gaan. Niet voor de make-up. En nu ik dit lees al helemaal niet meer. Ik denk dat het inderdaad voor jonge meiden perfect is om uit te proberen voor een mooi prijsje.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Review | The Body Shop Colour Crush Nails

The Body Shop lanceerde nog niet zo lang geleden hun eerste nagellak lijn, verrijkt met 24 vrolijke kleuren die geïnspireerd zijn...

Sluiten