Sunday Lifestyle | Thinking out loud

november week 4

De week begon heerlijk relaxt op zondag, in plaats van een pink friday was het zondag all about pink. Heerlijk in bad met Lush, Framboosjes in een bodubutter van TBS en heerlijk eten bij mijn zwager en zijn vriendin. Dierbare uurtjes die voorbij zijn gevlogen.

Maandag avond besloten wij met ons 6 jarige Binky naar de dierenarts te gaan, hij was al een paar dagen goed benauwd en wij wilden er toch even naar laten kijken. Na een kort consult werden wij doorverwezen naar een specialist, die zelfs eerder van huis kwam omdat het er eigenlijk slechter voor stond dan wij al vreesden. Bink is geschoren, ze hebben een echo gemaakt en daarin was te zien dat zijn hartje helemaal op was. Waar je normaal een gezond hart ziet kloppen, zagen wij een sterk vergroot en stijf hart en enorm veel vocht in en om zijn hartje. Aflopende zaak.. Binky werd met pillen nog 2 á 3 weken gegeven, maar wij wilden onze buiten tijger daar niet mee pesten. Stel je voor dat hij versuft onder een auto komt of zich gaat verstoppen? We hebben gehuild, gelachen, foto’s gemaakt en tot de laatste minuut geknuffeld. Deze foto is een van de laatste, afscheid nemen is moeilijk wanneer hij er van buiten nog zo mooi, jong en fit uitzag. Verdomme Bink, zo had het niet mogen lopen! Wel een opluchting dat je niet meer naar adem hoeft te snakken, maar het een plekje geven zal nog lang gaan duren. Toen wij naar buiten liepen kwamen er 9 wensballonnen over, dat was even een bizar en mooi moment.

De nachten waren lang (veel wakker liggen door alle emoties) en mijn eetlust was ook niet echt om over naar huis te schrijven. Als afleiding ging ik even food shoppen met vriend lief en ik verwen mijzelf nu iedere ochtend met een heerlijk en vernieuwd ontbijtje. Kokos muesli/cruesli, soya yoghurt, framboosjes en blueberry’s, nom! 

Geheel onverwacht, en veel eerder dan verwacht gingen wij eigenlijk dinsdag opzoek naar een nieuwe kat. Naast dat Bink een enorme stilte achterlaat is het op de boerderij ook echt wel handig als er een kat loopt met oog op de muizen (we hebben op een dag ook nog nooit zoveel muizen gezien, brr..). Woensdag kwam er een prachtig nestje online en in de avond stond er een mand met 2 super lieve kittens in de woonkamer. De bazin was in de buurt en de keuze was vrijblijvend aan ons. Floyd (onze Jack Russel) koos mee en met de meeste stemmen werd Jip de jongste telg in ons gezin. Het is raar, maar ook goed, Jip vult een leegte op en vrolijkt ons ook steeds weer op als we het weer even moeilijk hebben. Hij wilt zelf al tussenin slapen in de nacht (dag nachtrust) haha! Alle avonturen van onze Jip (Maine Coone X Britse korthaar) kan je op Instagram volgen #TheAdventuresOf_Jip (cuteness alert!)

Donderdag was het tijd om af te reizen naar het altijd mooie Amsterdam! Mijn eerste event van Mr. Goodiebag heb ik gemist en nu was het eindelijk tijd om kennis te maken. Samen met Lisette heb ik een heerlijke middag en avond gehad. Wij hebben kennis gemaakt met het prachtige cosmetica merk Sacha (een pareltje uit de Cariben), aten we hapjes van een Michelinster restaurant, poseerden wij voor Vichy om uiteindelijk Italiaanse pizza’s te bestellen in een Libanees restaurant (en daar hebben ze alleen pizza’s met geitenkaas, yuk!). De vlog van het event staat morgen online!

Movember, met alle drukte zal je haast vergeten dat de snorren en baardjes van de mannen deze maand gekweekt worden voor het goede doel. De mijne is al mooi vol, vind je niet? 

november week 4 1Het was een bizarre week, van tranen van verdriet naar tranen van blijdschap. Mijn lichaam vind het allemaal wat minder leuk, de ontstekingen in mijn rug spelen nu zeker weer op, maar dat heeft ook zeker ermee te maken dat verdriet een gat slaat in je energiehuishouden. Maandag gaan we een nieuwe aanpak proberen om de ontstekingen halt toe te roepen, hopelijk blijf ik dan een week of 3 weer stabiel (hallo feestdagen!). Iets wat ik niet alleen spannend vind maar zelfs naar uitkijk.
Maandag ben ik ook officieel 2 jaar met le boyfriend en hoop ik dat we samen ergens een gaatje kunnen vinden deze week om het te vieren. Ook shopte ik een kerstpakketje bij elkaar, wil jij hier kans op maken? Hou mijn blog dan zeker in de gaten zodra de man met de mijter het land weer uit is! (en eerder mag natuurlijk ook altijd).

P.s. de winnaar van het Dr. Hauschka verwenpakket heeft een mailtje van mij gehad!Witte balk uitlijnen tekst afsluiter blog

Hoe was jou week?
Zijn er nog mensen die Sinterklaas gaan vieren de komende dagen?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

11 Reacties

 1. Myrthe Smulders
  3 december 2014 / 14:33

  Hoi Linda, wat leuk dat je een stukje over Soirée Magnifique hebt geschreven en de merken. Leuk dat je er was
  Groet, Myrthe -Mr. Goodiebag

 2. 2 december 2014 / 11:52

  PS: Congratulations met jullie 2 jarig samenzijn! ^_^

 3. 2 december 2014 / 11:51

  Wat een rare week meid, zoveel leuke dingen maar ook weer groot verdriet.. Nogmaals sterkte met het verlies van Binky, en geniet van de kleine Jip!

 4. 1 december 2014 / 20:21

  ziet eruit als een prima weekje wat een leuke foto’s heb je bijgevoegd

 5. 30 november 2014 / 20:03

  Aaah nee wat balen zeg ! en wel leuk dat je een nieuw katje hebt. Nog gefeliciteerd met jullie 2jarig samenzijn!

 6. 30 november 2014 / 19:12

  Wat een bizar weekje joh! Vooral heel erg sneu van Bink, zo jong ook nog en inderdaad van buiten nog zo’n jonge kater! Wij hebben vorig jaar hetzelfde gehad met onze kater, maar die was 11,… Hopelijk werkt de nieuwe aanpak zodat je straks lekker van de feestdagen kunt gaan genieten!

 7. 30 november 2014 / 18:51

  ach, de arme! wat erg zeg! ik moet er niet aan denken dat mijn schatje wegvalt. Maar helaas zal dat wel een keer gebeuren. wel leuk dat je een nieuw katje hebt! geniet er maar van! en natuurlijk gefeliciteerd met je 2 jarig samenzijn!

 8. 30 november 2014 / 16:39

  Wat een bewogen week moet dit geweest zijn! Lijkt me heel moeilijk om zo ineens afscheid te moeten nemen van Bink 🙁 Wel heel leuk dat jullie zo snel alweer een nieuw katje hebben, dat vult de leegte toch wel! Sterkte met je ontstekingen, hopelijk gaat het snel beter en kan je volop van december gaan genieten!

 9. 30 november 2014 / 11:58

  Dag Binky, hoi Jip! Ik denk dat jullie het goed hebben gedaan zo. Gefeliciteerd met het 2 jarig samenzijn met le boyfriend!

 10. 30 november 2014 / 11:21

  Wat is het toch altijd moeilijk om afscheid te nemen van zo’n beestje. Wel een goede keuze gemaakt denk ik. Wat je zegt, je moet er niet aan denken dat hij zich gaat verstoppen en niet meer terugkomt. Dat gaat met katten vaak zo, hè. En dan nu een nieuwe pluizebol. Wat een moppie! Sterkte met de ontstekingen, meid.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Review | P.s. I love You lipsticks Primark

De Primark is eigenlijk wel een vast adresje geworden om mijn shop-honger te stillen, zo'n 1 á 2 keer per...

Sluiten