Review | The Body Shop Colour Crush Nails

5Het design van de nagellak vind ik mooi, strak, netjes en is goed te herkennen als een product van The Body Shop. De dop is van glimmend zilver en dat geeft het flesje toch wel een wat luxere uitstraling. Maar dat is nog niet alles de lakjes zijn ook 100%  veganistisch en zijn daarnaast ook nagel vriendelijk.

6Ik stel hierbij de kleur Cupid Pink en de base en topcoat in één voor. En ik zal jullie stap voor stap meenemen langs mijn bevindingen.

Basecoat

7

1Het feit dat er een base- en een topcoat in één flesje zit, daar word ik heel erg blij van. Deze producten zijn vaak erg duur in de aanschaf wanneer je een kwalitatief goed product wilt. En ze zijn, zoals je wel aan mijn nagels (oops!) kan zien, hard nodig. Ik heb hier een eerste laag basecoat aangebracht. Hij lakt fijn, het kwastje is wat lang, bevat voldoende haartjes om mijn nagel in een keer dekkend te lakken. Ook was hij verrassend snel droog. Netjes, zonder bubbels etc.

310 Nail Colour Shade: Cupid Pink

8

2Cupid Pink is een fijn en opvallend kleurtje, een hard roze kleur die een tikkeltje speels is. Precies waar ik van hou, je nagels mogen immers gezien worden. Het lakje lakt, net als de basecoat, fijn. Hier heb ik twee laagjes aangebracht voor een mooie dekking. De kleur van het lakje is ook na het aanbrengen mooi en fris van kleur en is ook vrij snel droog en uitgehard.

Topcoat

3De base- en topcoat glimt mooi, lakt ook weer fijn en is ook nu weer vrij snel droog. Ik vind dat hij een mooie toevoeging geeft op het roze lakje.

4Om te testen heb ik op mijn linkerhand een laag topcoat aangebracht en op mijn rechter hand niet. Na 5 dagen was mijn linkerhand nog steeds zo mooi als bij het aanbrengen, de rechter hand was niet gechipt, maar een klein slijtage laagje was te zien aan de onderkant van de nagel. En dat terwijl ik best actief ben geweest, waarbij andere nagellak sneller chipt.

Conclusie

De nagellakjes hebben mij zeker verrast, de kleur vind ik mooi, de lakjes lakken fijn en hoe geweldig is het om een base- en topcoat in één flesje te hebben? Mijn nagels blijven zeker 5 dagen mooi, en dat voor een mooi Body Shop prijsje.

De lakjes zijn voor €6,00 verkrijgbaar in de winkels en webshop van The body Shop. 

liefslinda2Bloglovin' button

Witte balk uitlijnen tekst afsluiter blogDit artikel bevat een product wat mij ter beschikking is gesteld voor een review. Lees mijn disclaimer.
Delen:

20 Reacties

 1. 29 november 2014 / 00:05

  Wat een prachtige foto’s! Ik vind de roze kleur echt mooi. En als je vertelt dat die er na 5 dagen nog goed op zit, dat wil ik ook.

 2. 28 november 2014 / 17:05

  Wat een mooie lakjes! Je maakt me erg nieuwsgierig! Die roze is erg mooi! Beiden zijn erg mooi, laat ik het daarop houden haha.

 3. 28 november 2014 / 12:02

  Wauw, de roze kleur is echt fan-tas-tisch <3

 4. 27 november 2014 / 20:26

  Wat een geweldige kleur! Ik ben heel benieuwd hoe lang het op mijn nagels houdt net die topcoat!

 5. 27 november 2014 / 19:05

  Wat een prachtig kleurtje! Heerlijk fel ook!

 6. 27 november 2014 / 14:19

  Oh die zien er zeker fijn uit! En nog eens een leuk prijsje, top Bodyshop!

 7. 27 november 2014 / 12:13

  Klinkt als goede kwaliteit. Het kleurtje is sowieso erg gaaf.

 8. 27 november 2014 / 11:06

  Vooral die 2 in 1 vind ik perfect! Ik wist niet dat TBS ook lakjes had. Heel leuk om te weten!

 9. 27 november 2014 / 10:06

  Wauw, wat een mooi kleurtje. En als ‘ie werkelijk zo lang houdt, dan ben ik om :),

 10. 27 november 2014 / 09:10

  Oh wat een mooie kleur roze! Ben erg benieuwd naar de collectie hiefvan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
New In | Natuurlijke cosmetica van Botanique

Cosmetica producten gewonnen uit de natuur lijkt een trend die steeds groter aan het worden is. Of ik helemaal blij...

Sluiten