Review | Catrice Million Brilliance

6Nagellak van Catrice heeft niet eerder echt mijn aandacht getrokken. Ik ben een sucker voor mooie verpakkingen en alhoewel dit flesje niet geheel bijzonder is, gewoon mooi en goed, was het juist de inhoud die mij naar de winkel lokte.

32Ik ging voor de bijl met deze Luxery Laquers, Million Brilliance 07. Stars & Stories. Een hele mond vol, maar dat verdient een bijzondere lak als deze wel. Het flesje bevat overigend 11 ml van deze glimmende sterren.

41De dop is vrij groot, maar dit veroorzaakt geen hinder tijdens het lakken. De kwast is vrij lang, dun en loopt mooi breed uit tijdens het lakken. De substantie is zelfs met deze hoeveelheid glitters vloeibaar en verdeelt heel erg netjes.

col 1goedLinks op de foto zie je 1 laag nagellak aangebracht op één laag basecoat de foto is met flits genomen. Op de rechter foto zie je hetzelfde, maar dan zonder flits.

Met flits kun je goed zien hoe de dekking is na een laag nagellak, rechts zie je hoe bijzonder en warm deze gouden glitters zijn.

2 lagen colOp deze foto’s draag ik 2 lagen nagellak, links met en rechts opnieuw zonder flits.

De dekking vind ik persoonlijk na 2 lagen mooier, ik hou ervan om dun aan te zetten en op te bouwen. In praktijk merk ik dat mijn nagels dan sneller drogen en stoot vrij zijn dan wanneer ik minder, maar dikkere lagen gebruik. Rechts zie je opnieuw de prachtige glans en keur van deze Million Brilliance 07. Starts & Stories.

7Het was even zoeken naar het juiste licht, instellingen en de juiste camera, en het is gelukt. Deze foto geeft goed weer hoe mooi het effect is en geeft je het gevoel dat je net uit een bad met bladgoud bent gestapt.

5Bij deze ‘gouden brokken’ denk ik aan kroonluchters, J’adore van Dior, een sterrenhemel en bovenal geeft het een luxe gevoel. Je zal niet snel zeggen dat deze nagellak uit een schap van een budget merk komt. Well done Catrice, ik ben hongerig naar meer!

Deze Million Brilliance Luxury Laquers van Catrice vind je in de schappen van het Kruidvat voor €3,59. 

En, wat vind jij van deze fabulous nails?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

11 Reacties

 1. 29 september 2014 / 09:49

  Wauw, wat een prachtige glitter nagellak! Ik begrijp wel dat deze jouw aandacht trok. Veel plezier ermee!

 2. 27 september 2014 / 23:39

  Van de week heb ik toevallig Lost ‘N Roses getest, ook uit deze collectie. De glitters zijn zo mooi, ik heb heel de dag naar mijn hand gestaard. Dit kleurtje is ook zo mooi, zeker voor speciale gelegenheden. x

 3. 27 september 2014 / 21:50

  Prachtig lakje. Echt heel mooi.
  Love,

 4. 27 september 2014 / 21:18

  Oeh, dit is wel een heel mooi sprankelend lakje….

 5. 27 september 2014 / 18:53

  Ik heb deze laatst toevallig ook gereviewd, hij is gaaf he!

 6. 27 september 2014 / 10:37

  Wauw, gaaf lakje. En superfijn prijsje ook!

 7. 27 september 2014 / 08:20

  Oh wat een prachtig lakje! Ben helemaal verliefddd

 8. 27 september 2014 / 07:42

  Schitterend mooi lak, doet inderdaad aan de reclame van j’adore denken 🙂 Je hebt ook echt prachtige nagels, dat helpt ook zeker mee met de luxueuze uitstraling!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Parijs Vlog dag 2 | J’adore Paris

Hi iedereen! Het is tijd om de vlog van dag 2 met jullie te delen. Voor de Parijs-liefhebbers die een...

Sluiten