OOTD | a forrest of flowers

14Photo by Jet

Online winkelen doe ik eigenlijk net zo graag als de stad in gaan. Omdat ik met een energie beperking zit probeer ik zoveel mogelijk uit mijn potje te halen. En dan kan online winkelen echt een uitkomst zijn. Sans online is zo’n fijne winkel, overzichtelijke site en een goede en snelle service.

206Onderweg naar Parijs maakt le boyfriend en ik er een sport van om een veld vol met zonnebloemen te vinden. We faalden enorm. De heuvels en bergen waren prachtig maar de gele gloed ontbrak. Tot ik er deze week via een vriend achter kwam dat er haast naast de deur prachtige velden met zonnebloemen staan! Yes! Ik trommelde mijn moeder op, samen met de hond en camera gingen wij gewapend opzoek naar dit kleine wondertje op aarde. En oh, wat is het mooi!

1310941971511In mijn zoektocht naar het ultieme fluffy vest kwam ik dit exemplaar van Only tegen, oogt fluffy, is het ook, maar iets subtieler. Met mijn witte Marc Jacobs look-a-like horloge maakte ik de outfit af.

1218

Ik draag:

Vest – Only
Indian Shawl – Touch
Top – Miss Etam
Kokerrok – Zara
Hoed – V&D
Horloge – Her Fashion Box
Boots : p.i.u.r.e. 

168

Is jou kast al herfst proof?
liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

26 Reacties

 1. 6 oktober 2014 / 11:56

  Geweldig mooie foto’s en wat een leuke combi van kleding!
  Die schoenen zag ik een paar maanden terug bij B.O.O.T.S staan, ze zijn ontzettend leuk!

 2. 6 oktober 2014 / 11:02

  Super mooie foto’s!! Hele fijne outfit voor de herfst

 3. 4 oktober 2014 / 22:18

  Wat een geweldige outfit en de foto’s zijn zo prachtige!

 4. 4 oktober 2014 / 17:44

  Wat een onwijs mooie , maar vooral vrolijke fotos…de outfit staat je heel erg mooi!…mijn ( herfst )kast heeft een aantal basic stukken, en die worden stukje bij beetje weer wat aangevuld…

 5. 4 oktober 2014 / 17:37

  Love the shoes!!
  En erg leuk gecombineerd met het vest en de hoed 🙂

 6. 4 oktober 2014 / 15:00

  Heerlijke foto’s en mooie outfit! Die hoed is supergaaf. Ik moet ook echt eens shoppen voor de herfst.

 7. 4 oktober 2014 / 14:29

  Prachtige foto´s zeg en natuurlijk een mooie outfit!

 8. 4 oktober 2014 / 14:19

  Wauw wat een prachtige locatie en mooie foto’s & outfit! 🙂

 9. 4 oktober 2014 / 13:24

  Wauw, wat een enorme gave foto’s! Super stoer hoe je daar tussen de zonnebloemen staat. Mijn kast is nog niet helemaal autumn proof. Ik mis de zomer nu al… Maar nieuwe kleren shoppen voor de herfst doe ik graag :0

 10. Anouk
  4 oktober 2014 / 13:20

  😀 Ziet er super uit meid, prachtige foto’s! Wat een heerlijk weer he! Fijn weekend en een dikke knuffel! xx

 11. Lisa van Gemert
  4 oktober 2014 / 11:44

  Wat een mooie foto’s en outfit ! x

 12. 4 oktober 2014 / 08:50

  Wauw Linda, je ziet er prachtig uit. Een hoedje staat je zo leuk. En wat een prachtige locatie toch weer. Ben echt dol op het romantische stijltje van je foto’s elke keer

 13. 4 oktober 2014 / 07:51

  Wauw, wat een mooie foto’s en wat een prachtig stukje natuur! Zo leuk dat dat ook gewoon in Nederland te vinden is. Mijn kledingkast is nog lang niet herfst/winterproof, maar dat komt wel goed. Ik heb al een lijstje gemaakt met wat voor items ik wil hebben.

 14. 4 oktober 2014 / 07:39

  Wat een prachtige outfit! Die foto’s zijn ook super mooi 🙂

 15. 4 oktober 2014 / 07:39

  Geweldig mooie foto’s! Die met die twee zonnebloemen voor je ogen is briljant! Mijn kast is overigens nog lang niet herfstproef. Ik koop iedere keer wat, dat vind ik zo lekker. Iedere keer een klein feestje.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Review | Catrice Million Brilliance

Hi there! Ik heb het geprobeerd, flawless wakker worden, net als Beyoncé. Maar in tegenstelling tot de rest zijn mijn...

Sluiten