OPI I Don’t Speak Meek for Valentine ♡

OPI I don't speak Meek nagellak nailpolish review swatch Big Bazar aanbieding goedkoop budgetOp mijn verjaardag werd ik verrast met dit lieve OPI lakje, hij lijkt geel met glitters, maar droogt vrijwel doorzichtig op en dan blijven er hele lieve glitters op de nagels achter. Een perfect zoetsappig lakje voor een dag als deze als je het mij vraagt.

OPI I don't speak Meek nagellak nailpolish review swatch Big Bazar aanbieding goedkoop budgetIk heb niet meer terug kunnen vinden uit welke collectie dit lakje nou precies komt. Gaat er misschien bij een van jullie een belletje rinkelen? Ik vind het altijd wel leuk om te weten namelijk.

OPI I don't speak Meek nagellak nailpolish review swatch Big Bazar aanbieding goedkoop budgetHet kwastje is een typisch OPI kwastje en persoonlijk vind ik ze heel erg fijn. Nagelslakken word een feestje en zelf met mijn klunzige handen heb ik in een handomdraai perfect gelakte nagels.

OPI I don't speak Meek nagellak nailpolish review swatch Big Bazar aanbieding goedkoop budgetVandaag ga ik twee lakjes combineren. Ik wilde eerst voor een nude kleur gaan om als basis te gebruiken. Maar de enige nagellak die ik heb wilde niet mooi opdrogen –but anyway- roze werkt altijd, toch?

OPI I don't speak Meek nagellak nailpolish review swatch Big Bazar aanbieding goedkoop I love applause budgetHier draag ik nadat ik een basecoat heb aangebracht 3 laagjes I love applause van OPI. Een lief en zoetsappig roze kleurtje wat ik de laatste tijd heel erg graag draag. Zeker omdat hij ook goed gaat met mijn rosé gouden sieraden en vele outfitjes. Ik heb 3 dunne laagjes aangebracht voor een perfecte dekking en is hiermee een mooie basis voordat ik ‘I Don’t Seak Meek’ aan ga brengen.

OPI I don't speak Meek nagellak nailpolish review swatch Big Bazar aanbieding goedkoop budget I love applause I Don’t Speak Meek lakt fijn, het kwastje is net als alle andere kwastjes van een prima kwaliteit. Binnen enkele halen heb je een mooi en egaal laagje glitters op je nagels.

OPI I don't speak Meek nagellak nailpolish review swatch Big Bazar aanbieding goedkoop budgetHet lakje dekt in slechts een laag al mooi, geef je een voorkeur aan meer glitters, dan is het lakje ook prima op te bouwen.

OPI I don't speak Meek nagellak nailpolish review swatch Big Bazar aanbieding goedkoop budgetOp deze foto kun je goed zien welke lieve en zachte kleuren de glitters bevatten.

OPI I don't speak Meek nagellak nailpolish review swatch Big Bazar aanbieding goedkoop budgetNa het lakken van mijn nagels met I Don’t Speak Meek ben ik verrast door de lieve glitters, met een roze basis eronder voel ik mij ook even een prinsesje. En op welke dag -naast je verjaardag- is het nou fijner om je als een prinses te voelen dan op Valentijnsdag? De glitters zijn fijn en subtiel en hierdoor hoef ik ook geen topcoat aan te brengen omdat mijn nagels nu al vrij glad zijn. Hij lakt als een typische OPI lak, droogt gemiddeld snel, maar snel genoeg om te voorkomen dat ik ze zelf weer verpest. Mijn nagels zijn in ieder geval klaar voor deze heerlijke dag met een extra toefje liefde en aandacht voor lieve mensen om mij heen.

 

Zijn jou nagels al Valentijn proof?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

9 Reacties

 1. 15 februari 2015 / 00:15

  Wauw, prachtig! Je nagels zien er mooi uit, perfecte lengte ook overigens! 🙂

 2. 14 februari 2015 / 22:06

  Wat een leuke en schattige combi zo <3. En dat lichtroze lakje van OPI is super pretty <3

 3. 14 februari 2015 / 20:26

  Wat een prachtig lakje <3 Je foto's zijn ook super pretty, heerlijk om naar te kijken!

 4. 14 februari 2015 / 14:47

  Erg mooie combinatie zo! Veel plezier vanavond.

 5. 14 februari 2015 / 12:26

  Ahh, wat lief dat je deze voor je verjaardag hebt gekregen! Ik vind het een heel mooi lakje. Subtiele glitters die nét een extra touch geven aan je basislak.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Narciso Eau de Parfum by Narciso Rodriguez

Heb jij dat ook weleens, dat je een geur ruikt die je niet meer los kunt laten? Waardoor jij je...

Sluiten