Lifestyle Sunday | Libelle, Thailand en happy moments ♡

feb week 1

Ik kan het eigenlijk nog steeds niet geloven dat Thomas en ik deze zomer ein-de-lijk Thailand gaan verkennen! Mijn grote droom gaat uitkomen en daar ben ik zo dankbaar voor. Wij verblijven aan het mooie strand van Krabi en hopen 1001 magische tropische foto’s te kunnen gaan maken. Ik ben alvast aan het aftellen! 

Die woensdag ging ik naar het Roller Lash event van Benefit wat geheel in het teken stond van hun nieuwe mascara die begin volgende maand uit gaat komen. Het verslag -met vlog- kon je hier al lezen en de review kun je rond de release datum op le blog verwachten. Ik wil je al wel vertellen dat ik nu al enthousiast ben! 

Na het event van Benefit liep ik langs een Surinaamse winkel en besloot vers fruit in te slaan. Dol ben ik geworden op het maken van sapjes met mijn sap centrifuge die ik voor mij verjaardag kreeg. Liefde. De cactusvrucht zal ik trouwens laten staan hoor, alleen als je in de woestijn omvalt van de dorst zal ik hem een kansje geven. In de smoothie was het wel te doen, maar los vond ik de smaak té apart. Brrr.. 

De nieuwe MAC Viva Glam viel op deurmat en sinds die dag draag ik eigenlijk geen andere lipsticks meer. Liefde op het eerste gezicht! 

Voor en uitrusten. Ik ben alles behalve fit, ik ben niet helder, mijn spieren zijn nu al ruim 2 weken ontstoken en de ene dag gaat het beter dan de andere. Ik slaap minder en dat maakt dat ik alles minder goed kan hebben en vooral veel Netflix kijk. De winter maanden zijn eigenlijk altijd wel de maanden waarin het wat minder gaat, ondanks dat ik dat weet heb ik er toch moeite mee. Appjes, mails en berichten gaan als een waas langs mij heen. Mocht ik laat reageren: It’s me, not you’. 

De te gekke goodiebag die ik van Benefit mee naar huis kreeg. Ik ben zo goed verwend! 

feb week 2 1Vorig weekend stond er onverwacht iets heel erg leuks op de planning, met ontstekingsremmers, paracetamol, extra vitamine pillen, veel rust en mijn lief aan mijn zijde stapte ik met mijn blotebillengezicht in de auto richting Amsterdam. In een onwijs gaaf en oud pand, net iets verder dan Amsterdam centraal stond een heel team te wachten om mij in de watten te leggen. Mijn make-up en haar werden gedaan waarna ik in verschillende prachtige jurkjes werd gehesen. Als verlenging van mijn ‘omarm je imperfecties’ reeks mocht ik voor Libelle (nr. 13) op de foto. Wilt er iemand een gokje doen voor welke imperfectie ik op de foto ging?

Het verslag over deze onvergetelijke dag hebben jullie nog van mij tegoed!

feb week 2

Ik swatchte mijn favoriete roze MAC lipsticks, wat een heerlijk kleurrijk plaatje is het toch ook geworden. Je kan haast wel zien dat roze lipsticks een grote favoriet zijn, en in de huls lijken ze haast hetzelfde, geswatcht zie je de verschillen nog beter. Liefde voor roze MAC lipsticks. 

Ik besloot mij uitgebreid op te maken (en oefende 1001 op de perfecte ‘wing’ maar met mijn overhangende oogleden lukt het mij nog niet om een lijntje te maken die niet ‘opgegeten’ word) en al snel kwam ik erachter dat ik beter met met een klein beetje make-up de deur uit had kunnen gaan. 

Dr. Hauschka vierde Valentijnsdag met ons en wij kregen een workshop ‘lief zijn voor jezelf en je huid’. Het was een heerlijke vriendinnen avondje, allemaal de make-up af, maskertjes proberen en we liepen met Dr. Hauschka de nachtroutine door. Wat een heerlijke avond hebben we gehad! 

Een aantal van de prachtige Dr. Hauschka producten. Ze zijn allemaal zo lief en mild voor je huid en zetten de huid zelf aan het werk. Van deze avond kun je begin volgende week een verslag verwachten. Zit dus nog in het vat! 

Vrijdag moest ik even langs de huisarts, maandag had ik gebeld over mijn aanhoudende klachten en het bleek dat ik mijn nieuwe kuur al ruime tijd in een verkeerde dosering gebruikte. Sinds ik de kuur ben gestopt knap ik langzaam weer op, gelukkig! Ik was zo wazig in mijn hoofd en op zulke dagen komt er ook niets uit mijn handen. Vrijdag moest ik mijn leverwaardes laten prikken in het ziekenhuis, duimen dat er geen schade is toegebracht door deze stomme fout. 

Zaterdag was het dé dag van de liefde. Ik besloot mijn lief een paar dagen eerder al te verassen, naar mijn idee was de verassing dan groter en het weekend zat helaas ook alweer erg vol gepropt. Wel met leuke dingen hoor, maar samen iets doen heeft dan toch wel de voorkeur, tijd samen doorbrengen vind ik sowieso erg fijn. ♡ Loavies plaatste deze te schattige ‘Marc Jacobs’ hond, opnieuw liefde. 

Aankomende week

Alhoewel ik enorm geniet van alle leuke events, gezellige avondjes uit (Saturday night was a Ladies of Soul night, yay!) ben ik blij dat ik weer even ‘lucht’ heb om op adem te komen. Deze aankomende week staan er geen grote dingen op de planning, wel is mijn lieve Thomas maandag jarig. Ik hoop weer heerlijk vooruit te bloggen, foto’s te maken en filmpjes te verwerken die al even klaar staan om met jullie te delen. Ook ga ik proberen weer stappen te maken bij MEetingpoint, de jongeren afdeling van de ME/CVS Stichting, dat zijn dingen die ook weer blijven liggen als het even wat minder gaat. Gelukkig kan ik nu alles weer op gaan pakken en kijk ik het laatste seizoen van Dexter. Ik durf het eindelijk aan om het laatste en daarmee ’the final season’ te kijken, vind het zo zonde als favoriete series klaar zijn.

En ik wil iedereen bedanken die de tijd heeft genomen om mijn enquête over mijn blog in te vullen. Fijn om nieuwe inzichten te krijgen!

 

Hoe gaat het met jou? Heb je een fijne week achter de rug?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

10 Reacties

 1. 16 februari 2015 / 19:19

  Leuk joh dat jullie naar Thailand gaan! Ik dacht dat het Griekenland zou gaan worden maar niet dus! Leuk, zo’n fotoshoot voor de Libelle!

 2. 16 februari 2015 / 16:12

  Ik ben benieuwd naar je interview in de Libelle. Die MAC swatches, prachtig!

 3. 16 februari 2015 / 11:45

  heel erg leuk om te zien en super tof dat je naar amsterdam mocht om voor je imperfecties op de foto mocht, vindt je jurkje heel erg leuk!

 4. 15 februari 2015 / 21:23

  Wat een leuk overzichtje! Heerlijk dat je naar Thailand gaat binnenkort! Ik ben erg benieuwd naar je shoot voor Libelle, je zag er in ieder geval fantatisch uit!

  X Sara

 5. 15 februari 2015 / 18:03

  Wat heerlijk die avond van Dr Hauschka! Wat een geluk dat je daar heen kon. Ik gun het je van harte. Zo fijn! En wat zie je er mooi uit op de foto. Ben heel erg benieuwd naar het vervolg. Ga ik voor het eerst in mijn leven een Libelle kopen 🙂

 6. 15 februari 2015 / 15:38

  Wat een prachtige foto’s en mooie gebeurtenissen de afgelopen week. En wat een mooi vooruitzicht dat je naar Thailand gaat, dat is echt heel fijn zeg. Ontzettend gaaf trouwens van die shoot voor Libelle, ik ben benieuwd naar je verhaal 🙂 X

 7. 15 februari 2015 / 14:51

  Wat leuk om te lezen! 🙂 MAC Viva Glam vinden wij echt gaaf! En wat heerlijk dat je in de watten bent gelegd! Wij zijn benieuwd naar het resultaat van de foto’s!

 8. 15 februari 2015 / 12:44

  Ik heb dit met zo veel plezier gelezen! Echt een kijkje in jouw leven. Ik wil even zeggen dat ik je een enorme bikkel vind: zo ondernemend en positief ondanks het gevecht tegen je lichaam die soms niet meewerkt. Keep up the good work!

 9. 15 februari 2015 / 09:20

  Wat wat het superleuk met jou bij het event! Echt zo gezellig en het was een heerlijke avond. Wat gaaf dat je ook naar Thailand gaat, lekker aftellen <3 Een mooie week toegewenst <3

 10. 15 februari 2015 / 08:16

  Wat gaaf zeg dat je dit jaar met je vriend naar Thailand gaat! Ik hoop dat je inderdaad geen schade hebt aan je lever, dit zijn wel grote fouten die je leven beïnvloed.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
OPI I Don’t Speak Meek for Valentine ♡

Hi ladies, Happy Valentines Day! Gaan jullie vandaag iets leuks doen op deze dag met jou Valentijn? Ga jij iemand...

Sluiten