OPI for the holidays

16Qua OPI lakjes ben ik niet echt een trend zetter, maar meer een volger. Alhoewel ik een zwak heb voor dit merk koop ik ze eigenlijk alleen lakjes in de aanbieding (ik blijf tenslotte een Hollander). Maar ondanks dat het een collectie is die eerder uit kwam blijf ik de lakjes mooi vinden. En wat ik mooi vind gebruik ik, erg trend vast ben ik dus niet. Het rode lakje komt uit de Mariah Carey Holiday lijn uit 2013, de twee andere lakjes komen uit de The Muppets Most Wanted collectie (april dit jaar), waarvan ik jullie er al twee heb laten zien.

14

Underneath the mistletoe

Dit lakje komt dus uit de Holiday Collection van vorig jaar, maar heeft zijn glans zeker niet verloren! Het is een mooi roden glitterlakje, hierdoor is het een transparant lakje, waardoor je de shimmers/fijne glitters mooi kunt zien.

11Het kwastje is een fijn kwastje, zoals we van OPI gewend zijn.

19Hier draag ik twee laagjes, over een basecoat heen. Zoals je ziet is de kleur niet helemaal gesloten, maar echt doorzichtig is hij niet. De glitters komen zo extra mooi tot hun recht. Misschien niet een heel bijzonder lakje wanneer je vaker glitternagellak draagt. Maar ik ben er blij mee!

8

The Muppets Most Wanted

Van deze reeks lieve lakjes zag je het roze lakje al eerder verschijnen, ik droeg hem hier in combinatie met een subtieler glitter lakje; Muppets World Tour. Mix deze twee en je krijgt een erg zoet mixje.

15

I Love Applause

I Love Applause is een heel lief zacht roze kleurtje, waarbij je 3 lagen nodig hebt voor een volledige dekking. De uitgebreide review vind je hier terug.

1117

Gaining Mole-Mentum

Waar The Muppets World Tour heel lief en subtiel is, doet Gaine Mole-Mentum mij aan spiegel scherven denken. De glitters zijn dan ook een heel stuk groter.

1012Hier kun je goed zien hoe grof de stukjes kunnen zijn, ik heb hier twee laagjes aangebracht. Wil je iets minder glitters dan volstaat een enkele laag prima. Het lakje lakt fijn, en het effect vind ik onwijs leuk. Wel heb ik een goede laag topcoat aangebracht omdat ik graag gladde nagels wilde, omdat je de stukjes wel een beetje voelt. Zeker als je ze rommelig aanbrengt, dan wilt er nog weleens een stukje omhoog gaan staan. Breng je het normaal aan, dan is dit al veel minder.

9Ik ben razend enthousiast over deze leuke lakjes! Beide combinaties vind ik erg mooi. Zeker deze met Gaine Mole-Mentum en een flinke laag topcoat, nu lijkt het net of ik gelnagels heb laten zetten.

20Deze lakjes heb ik bij de Big Bazar kunnen bemachtigen, later ben ik nog terug gegaan, en ze waren al heel snel uitverkocht! Ik was enorm blij dat ik tijdens het twijfelen de lakjes in mijn mandje gegooid had. Want hoewel ik altijd voor felle kleuren ging, ben ik verliefd op deze lieve lakjes uit de The Muppets Most Wanted collectie. En het snoepje van Mariah Carey mag er uiteraard ook zeker zijn!

Deze nagellak kocht ik bij Big Bazar. Ze zijn €4,99 per stuk en momenteel betaal je €12,00 voor 3 lakjes. Voorheen €14,25.

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

11 Reacties

 1. 20 december 2014 / 20:08

  Wat een mooie lakken, erg leuk voor de feestdagen!

 2. 20 december 2014 / 19:21

  Ik vind ze echt heel erg mooi ….en niet alleen voor de feestdagen….top!

 3. 20 december 2014 / 19:07

  Hele mooie lakjes vooral de combinatie met de glitters.

  • 23 februari 2015 / 20:59

   LinvanT11 februari 2012Ik heb een lakje van SC en ik wil er graag meer, maar ik vind het stom dat ze in amierca twee dollar kosten en hier vijf euro. Ik denk dat als ik online bestel ik liever nog een euro bijleg voor china glaze dan voor sinful colors.Al vind ik poudre en kaki hele mooie kleuren, de meeste peach lakjes gaan direct op mn wishlist, maar bij deze gaat er niets kriebelen..

 4. 20 december 2014 / 18:23

  Prachige lakjes. Ik heb nu wel spijt dat ik ze heb laten liggen haha x

 5. 20 december 2014 / 17:26

  Mooie lakjes! De roze vind ik een prachtig kleurtje!

 6. 20 december 2014 / 15:54

  Mooie kleurtjes! Die gouden topcoat is leuk! Ik houd enorm veel van OPI lakjes!

 7. 20 december 2014 / 13:45

  Wat een leuke nagellakjes! De combinatie lichtroze met de glitters is zo leuk! OPI lijkt me een fijn merk! Ik heb er helaas nog niks van!

 8. 20 december 2014 / 11:58

  Prachtige en feestelijke lakjes! Vooral de laatste combinatie vind ik heel erg mooi!

 9. 20 december 2014 / 10:57

  prachtige lakjes, perfect voor de feestdagen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Gesponsord | Moroccanoil presenteert met trots: INSPIRED

Moroccanoil ken ik toch van de haarproducten? Dat klopt! Hoewel je het misschien niet verwacht van een beauty merk als Moroccanoil,...

Sluiten