Gesponsord | Moroccanoil presenteert met trots: INSPIRED

Het zijn vrouwen die naar eigen zeggen beschikken over alle mogelijkheden om mensen of dieren te helpen met een probleem, wat hun zelf nauw aan het hart liggen. Deze dames hebben Carmen Tal, de Co-Founder van Moroccanoil geïnspireerd. En samen hebben zij dit prachtige project op poten gezet wat nu onder de aandacht gebracht mag worden. En zo ontstond #inspiredbywomen.

Dames die ’s nachts niet kunnen slapen wanneer ze geen actie kunnen ondernemen, dames die de dromen van anderen uit willen en kunnen laten komen. En zij komen samen in deze prachtige online documentaire.

Dit zijn ze dan, de zes vrouwen met hun uitzonderlijke verhalen

Woman 1

Moroccanoil presenteert bij deze met trots INSPIRED, een filmserie die het werk van deze bijzondere en inspirerende vrouwen op een mooie manier weergeeft. Je krijgt dus letterlijk een kijkje in de keuken. Het leuke is dat alle 6 de vrouwen een ander probleem aanpakken.

Als eerste is er Rosie, zij onderzoekt wat het is om een geïnspireerd en betekenisvol leven te leiden. Dan is er Chrissy, zij stapt in de ring om te vechten voor honden. Allyson geeft op haar beurt kleur aan meiden uit risicogroepen. Terwijl Jessica energie creëert door middel van een simpel balspel. Rebecca begeleid door middel van kunst kinderen naar een beter leven. En als laatste is Kavita, in haar missie wilt zij de blik van de wereld op het eten van eten veranderen met een simpel idee.

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Ben je benieuwd naar meer? Of roteren de video’s niet? Dan kun je hier de serie bekijken.

En het is waar één persoon kan al verschil maken! Ze bouwen een leger, en verspreiden hun missie als een olievlek. En wat is er een beter plaats voor het delen van deze verhalen dan internet?

Wat deze serie zo bijzonder maakt, in mijn ogen, is het feit dat de vrouwen zelf gegroeid en geinspireerd zijn. Omdat hun boodschap op een hele mooie en natuurlijke manier word overgebracht, werkt dat aanstekelijk. Zelf doe ik ook vrijwilligerswerk, iets wat mijzelf een goed gevoel geeft en waarbij ik ook iets kan betekenen voor anderen. En dat is wat dit zo bijzonder maakt, omdat zij anderen inspireren ook het beste uit zichzelf te halen.

En zij laten zien dat the sky the limit is!

 

Als jij in hun schoenen mocht staan, welk probleem zal jij dan aanpakken?

liefslinda2Bloglovin' button

Witte balk uitlijnen tekst afsluiter blogWitte balk uitlijnen tekst afsluiter blogDit artikel wordt gesponsord door Moroccanoil, maar betreft mijn eigen mening. Lees mijn disclaimer.
Delen:

8 Reacties

 1. 19 december 2014 / 22:35

  Erg mooi filmpje, heel inspiratievol inderdaad!

 2. 19 december 2014 / 22:08

  Inspirerend artikel! Ben benieuwd naar de serie!!

 3. 19 december 2014 / 13:20

  Zeer inspirerend. Tranen bij het filmpje van Chrissy en de honden. Mooi, Linda! Thanks for sharing. X

 4. 19 december 2014 / 12:39

  Wat inspirerend! Ik ga alle filmpjes bekijken. Die van Chrissy vind ik al zo ontzettend goed, wat goed dat ze dat doet voor honden 🙂 x

 5. 19 december 2014 / 12:35

  Oo ik ben heel erg benieuwd naar de serie ik ga zeker kijken!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Feestelijke lippen | L’Oréal Ruby Opera

Het leuke van bloggen en blogs lezen is dat ik nu met het lezen van reviews wat eerder uit mijn...

Sluiten