Lifestyle Sunday | It’s almost the most wonderful time

december week 3

Zondag hebben wij het vorige weekend goed afgesloten, ik genoot van goed gezelschap, een heerlijke biefstuk en at voor het eerst van mijn leven gefrituurd ijs! Met rood fruit en het was heer-lijk. 

Jip word groot, alhoewel hij nog volop oefent op zijn fluwelen muisjes, staart meneer graag naar buiten naar alle vogels die voorbij wippen. Zo’n gek idee dat meneer straks zelf buiten op jacht gaat en wij hem dat allemaal niet hoeven te leren omdat zijn instinkt zo oer sterk is. 

Maandag begon de week feestelijk met een borrel van de ME/CVS Stichting in Hilversum, op de terugweg moest er uiteraard nog even een stop gemaakt worden bij de grote emmer en viel mijn oog op deze snoepjes. Ik pakte ze in voor mij en mijn lief. En welke chocolade is er nou lekkerder dan Neuhaus chocolade, bij een heerlijke bak koffie? 

Ik maakte foto’s voor Serious Request, samen met Stylefruits deed ik mee aan hun actie ‘Girls for Girls’ voor het thema ‘Hands off our Girls’. Het moest een power artikel worden om dit mooie doel te steunen. 

Ik haalde de pen uit het stof, schreef een aantal kerstwensen op een kaartje en postte ze in de speciale zakken voor kerst post. Alhoewel vele een bericht op Facebook plaatsen (ook leuk hoor) of een mail sturen (kan ook prima), vind ik het nog steeds extra leuk om met de feestdagen een (handgeschreven) kaartje te sturen. Hopelijk komen ze allemaal netjes op tijd aan! 

Mijn FOTD met de kerstborrel afgelopen maandag, ik maakte foto’s van mijn look, maar de kleuren kwamen niet mooi naar voren. Ik wil de toch even een sfeershotje delen, maar de kerstlook gaat voor de herkansing vandaag. 

10846010_683699671727499_2424213952862221119_n                                                                                                                                                                                                               Photo by Mr. Goodiebag

Aftermovie Soirée Magnifique II

Kort na het evenement Soirée Magnifique II, werd ik benaderd door het team van Mr. Goodiebag of ik een aantal beelden op wilde sturen. Deze wilden ze graag voor de aftemovie gebruiken. Ik was zo verrast door dit mailtje dat ik heel enthousiast al mijn ruwe materiaal heb toegestuurd en daar hebben ze, samen met de beelden van Studio Nick Looy & cosmeticaholic.nl een mooie aftermovie van gemaakt! Erg tof om te zien dat er heel wat beelden van mij gebruikt zijn, een mooie kroon op mijn creatieve uitspattingen en improvisaties laten we maar zeggen hihi. En voor wie het leuk vind, de video staat hieronder en mijn vlog kun je hier terug vinden. 

Klik hier als je de video niet kunt zien.

De aanloop naar kerst

Aankomende week hoop ik weer aardig opgeknapt te zijn, afgelopen donderdag ben ik opnieuw behandeld aan ontstekingen in mijn rug, en het is lang geleden dat ze zo onrustig waren. Wat resulteert in een onregelmatig ritme en wat meer vermoeidheid, maar al met al mag ik niet klagen omdat ik nu, in december, niet op bed licht en deze maanden eigenlijk lichamelijk altijd al de rotste waren.

Ik hoop de laatste kerst inkopen en boodschapjes (help Linda gaat koken op 1e kerstdag) te gaan doen, wat blogjes vooruit te werken zodat ik met de feestdagen optimaal kan genieten. En stiekem hoop ik nog een mooi jurkje te vinden voor de kerstdagen, dagen waar ik enorm naar uit kijk!

En ik heb de 450 volgers behaald op Bloglovin’, te gek lieve volgers! Een groot getal waarvan ik niet had durven dromen het voor 2015 te behalen! 

Ben jij al klaar voor de kerstdagen?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

14 Reacties

 1. 21 december 2014 / 23:07

  Wat een prachtige foto’s! Wat tof dat je beeldmateriaal is gebruikt! Ik wens je veel beterschap en gefeliciteerd met het behalen van 450 volgers!

 2. 21 december 2014 / 17:55

  Ik ben nog steeds zo verliefd op die kitten! En ik vond het ook super om bij soiree met jou te zijn, ik ga deze week eens kijken hoe de fotos geworden zijn! Dan stuur ik ze wel naar je op 🙂
  Also gefeliciteerd met je volgers, lijkt me wel een mijlpaal!

  Liefs, Lisette

 3. 21 december 2014 / 16:59

  Gefeliciteerd met je 450 volgers!! 🙂 Wat een mooi aantal ook zo vlak voor de jaarswisseling! Gaaf ook dat er beelden van jou gebruikt zijn voor de aftermovie van Mr. Goodiebag! Hopelijk voel je je straks met kerst helemaal goed en kan je er optimaal van genieten! 🙂

 4. 21 december 2014 / 16:44

  Wat leuk, gefeliciteerd met je 450 volgers!

 5. 21 december 2014 / 15:16

  Leuke blog heb je! Wat een mooi artikel, je schrijft prachtig.

 6. 21 december 2014 / 15:13

  Wat een leuke poes! Gefeliciteerd met je 450 volgers, je hebt z’n leuke blog ^^ x

 7. 21 december 2014 / 13:12

  Wat is je poes schattig! Super leuk artikel!

 8. 21 december 2014 / 11:29

  Watis het toch wonderlijk dat een instinct van een dier, maar ook van een mens, zo goed kan werken….gefeliciteerd met de 450 volgers, die heb je echt dik en dik verdiend…top!

 9. 21 december 2014 / 09:14

  Wat wordt zo’n beestje toch snel groot. Lief hoor! Ik vond je artikel echt prachtig. Zo ontzettend mooi geschreven en ook de foto’s waren geweldig. Gefeliciteerd met je 450 volgers. Je hebt het verdient. Je hebt een prachtige blog.

 10. 21 december 2014 / 09:14

  Wat wordt zo’n beestje toch snel groot. Lief hoor! Ik vond je artikel echt prachtig. Zo ontzettend mooi geschreven en ook de foto’s waren geweldig. Gefeliciteerd met je 450 volgers. Je hebt het verdient. Je hebt een prachtige blog.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
OPI for the holidays

Wie aan kerst denkt denkt misschien iets eerder aan rode nagellak met glitters dan aan een lief roze nagellakje met...

Sluiten