OOTD | Vive la Paris!

Bonjour Mesdames et Messieurs, wat een prachtige nazomer dag was het in Parijs! Met mijn rode camera tas, hoedje en blouse dompelde ik mij een dag onder in de wereld van de Fransen. Het enige wat anderen deed vermoeden dat ik een toerist was, was waarschijnlijk een klein detail, mijn camera. En heel misschien het feit dat ik geen woord frans spreek, maar dat ter zijde. Voor ik jullie mijn vlog van dag 2 laat zien, show ik eerst mijn vers geshopte outfit aan jullie! Êtes-vous prêt? Of iets in die richting..

outfit 2De architectuur van deze Franse stad is er een die mij iedere keer weer aanspreekt, of het nou op een foto is die ik zelf maak, via Google vind of wanneer ik het op t.v. zie. In iedere Europeese hoofdstad zoek ik het ‘Parijs-gevoel’, en al reizende kom je erachter dat er geen stad is als deze. En thank God, maar 4 goede uren rijden van mijn voordeur! Just sayin’, je kan het slechter treffen.

outfit 6outfit 4outfit 3But let’s talk about fashion. Ik moet eerlijk zeggen dat ik, na het zien van de fashion show van Promiss en na een bezoekje te hebben gebracht aan de winkel, erg enthousiast ben geworden over het merk! De doelgroep van Promiss is een stijlvaste vrouw, die wel met de tijd meegaat. En alhoewel ik voor mijn gevoel er ’te laat’ achter kom dat deze winkel weleens in mijn vaste winkel routine thuis hoort, begint de doelgroep vanaf 25. En ben ik er, gelukkig, op tijd bij!

outfit 5Outfit 1Ik draag: 
Blousetuniek – Promiss 
Broek – Miss Etam
Hoedje – Her Fashion Box
Zonnebril – Marc by Marc Jacobs
Camera Bag – & Other Stories
Schoenen – Timberlands

De blouse zit heerlijk, is totaal iets anders dan ik verwacht had te gaan kopen bij Promiss, maar doordat hij niet allerdaags is past hij goed bij mij. Net als deze heerlijke broek van Miss Etam, hij hoort thuis in de ‘jogger familie’, maar heeft een hele sjeike uitstraling. Deze broek zal vast en zeker gezelschap krijgen van andere broeken met dit model. Hij zit heerlijke en de stof is prachtig. Casual is jaren mijn tweede naam geweest en daar wil ik verandering in gaan brengen door wat tijdloze en klassieke items aan mijn garderobe toe te voegen. En ik denk dat ik met deze aankopen aardig op weg ben.

Au revoir lieve lezers, tot morgen!

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

15 Reacties

 1. 25 september 2014 / 14:41

  Wauw wat een prachtige outfit en mooie locatie hih!

 2. 25 september 2014 / 11:15

  Wat een mooie foto’s en hele leuke outfit ook! Ziet er super uit!

 3. 25 september 2014 / 11:11

  Wat een geweldige foto’s! Prachtige kleur van je blouse, staat je goed X

 4. 24 september 2014 / 20:30

  Leuke foto’s en een mooie outfit! De oranjerode kleur van je bloes staat geweldig goed bij je haar! En je tas heb ik ook in het zwart 😉

  X Sara

 5. 24 september 2014 / 19:57

  Oooh parijs is echt geweldig! En wat een mooie rode kleur <3

 6. 24 september 2014 / 18:19

  Wauw, wat een prachtige foto’s en mooie outfit! ik wil ook zo graag een keer naar Parijs

 7. 24 september 2014 / 17:44

  Ik ben echt helemaal weg van je rode cameratasje! Ik zou hem zo willen hebben, haha! Liefs

 8. 24 september 2014 / 17:36

  Wat een leuke outfit! Ik vind je hoedje er super leuk bij staan! Ook de blouse is erg mooi, ik vind gewoon alles leuk gecombineerd! Mooi! x

 9. 24 september 2014 / 16:54

  Mooie outfit, staat je goed en super leuke fotos !

 10. 24 september 2014 / 14:33

  Leuke outfit! Mooi gecombineerd met de Timberlands

 11. 24 september 2014 / 08:39

  Ik ben zo jaloers dat je gewoon naar Parijs gegaan bent. Fantastische foto’s!

 12. 24 september 2014 / 08:00

  Wat een onwijs mooie outfit Linda. De rode top staat je zo ontzettend goed. En wat lijkt het mij super om outfit foto’s te maken in Parijs., echt een prachtige locatie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Omarm je imperfecties | Ideaal zelfbeeld

Photo by Aline Begin augustus kwam in een opwelling deel twee van 'Omarm je imperfecties' online, een artikel waar ik opnieuw hele...

Sluiten