OOTD | Lafayette Boutique Tenue

Het is alweer even geleden dat ik heerlijk met mijn zonnebril op mijn neus verdwaalde in de prachtige straten van Parijs. Het zien van de foto’s roept dan ook instant heimwee op. Wel is het tijd om mijn derde, en dus laatste outfit post vanuit, het toen nog, zonnige Parijs!

Waar het de eerste ochtend vooral uit uitslapen bestond, waarin we bijkwamen van het concert van de eeuw, was het deze ochtend niet de zon maar de wekker die ons wakker maakte. Tijd om ons klaar te maken, althans, ik mijzelf, vriend lief draaide zich nog even om, besloot ik ook wat foto’s van mijn make-up te maken (je bent verrast hoeveel meer tijd je hebt als vriendlief slaapt, girl issues 2.0). 

col 2Urban Decay Ammo palette it is today!

4Tijd om te ontbijten hadden we niet, althans, dat wilden wij er niet voor vrij maken (hou in gedachten dat ik écht een ontbijt liefhebber ben), en wij ‘haastte’ ons naar het Franse warenhuis keten; Galeries Lafayette. Met, ofcourse, de nodige foto en film stops tussendoor. Maar.. hier zie je alles van in de volgende vlog! 

3Verliefd ben ik op de prachtige straten en gebouwen in Parijs, achter iedere hoek schuilt weer iets verassend moois.

col 1All about comfy shoes, while in Paris. Ik loop niet veel en een citytrip als deze is dan ook killing voor mijn voeten.

Ik draag:
Shawl –  Miss Etam Limited Edition
Top – Miss Etam – same here
Rok – Promiss
Sunnies – Marc by Marc Jacobs – same here
Horloge – Marc by Marc Jacobs
Gouden ring – Her Fashion Box – same here
Schoenen – Replay

2liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

12 Reacties

 1. 28 oktober 2014 / 16:11

  Mooie outfit! Comfortabele schoenen zijn absoluut onmisbaar als je op citytrip bent!

 2. 14 oktober 2014 / 16:40

  Hele gave outfit weer, jij kunt echt alles hebben!
  Ti’s een combi die je dagelijks kan dragen, lekker fleurig met een chique randje. Top gedaan!

 3. jet
  13 oktober 2014 / 20:15

  Zo als we van jou gewend zijn .
  ziet jij en je foto’s er tip top uit .
  xxx

 4. 13 oktober 2014 / 12:02

  wow, linda!! de fotos zijn weer onwijs mooi
  , het felgekleurde shirt staat je wel heel erg gaaf!

 5. 13 oktober 2014 / 11:13

  Wat een mooie foto’s! Vorige maand was ik in Parijs, het was toen ook echt heerlijk weer <3

 6. 13 oktober 2014 / 10:10

  Ooooh heerlijk nog een paar foto’s uit Parijs. Wat zag je er prachtig uit. Vooral je top vind ik ontzettend mooi!

 7. 13 oktober 2014 / 09:54

  Wat een leuke outfit heb je aan, je look is ook mooi!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Recept | Bananen pancakes

Persoonlijk ben ik geen brood eter. In de ochtend ontbijt ik graag met noten, zaden of granen en omdat ik...

Sluiten