My Daily Lifestyle | Mooi jezelf zijn

Gooooooede morgen lieve lezers! Het is écht herfst inmiddels, het is mutsen weer, de geurkaarsen kunnen al vroeg aan en mijn grasmaaiers veranderen in dikke teddy beren. Vandaag schotel ik jullie weer wat foto’s voor van mijn afgelopen week. Zo bezocht ik een persdag in Amsterdam, schoot mijn lief wat herfstige plaatjes van mij en werd ik verrast door Miss Etam.

Pannenkoeken eten bij familierestaurant Bergsche Plas tijdens de eerste verjaardag van mijn achternichtje! Ik koos voor een pannenkoek met appel en rozijnen, en ik krijg er weer trek in als ik de foto zo zie.

Ik kreeg een prachtig lingerie setje binnen van Miss Etam. Tijdens het Fashion Feestje showde zij de mooie nieuwe feminine collectie en mocht ik een eigen setje uitzoeken. Ik ben er heel erg blij mee!

Lieve grasmaaier Max kleurt zo mooi bij de nieuwe omheining bij de stal. Het was behoorlijk slecht weer en de mini’s konden zo heerlijk schuilen tijdens de regen. En deze foto, hoge cuteness alert.

It’s such a small world outside! Op weg naar de apotheek om mijn thuis apotheek voorraad aan te vullen werd ik verrast hoe klein en wit de wereld was. En wat is nou een overzicht zonder een vertrouwde selfie..

Shooten met le boyfriend! Ik vind het heerlijk om samen door de stad te rijden, opzoek naar mooie en fotogenieke plekjes. Het weer was zacht en de zon scheen, perfect weer om een herfst shoot te doen!

De week begon goed in Amsterdam, samen met lieve Lisette bezocht ik de persdag van MaisonPR. Er was zoveel te zien en te doen dat we ruim een paar uur binnen hebben vertoeft en uiteindelijk nog niet alles hadden gezien haha. Benieuwd hoe deze dag was? Ik heb de hele dag vastgelegd op de gevoelige plaat.

Klik hier als je de video niet kunt zien.
En oh ja, zet hem op HD voor de beste kwaliteit!

Om mijn YouTube pagina wat leven in te blazen heb ik een introductie filmpje gemaakt voor de mensen die zich nog niet hebben geabonneerd op mijn kanaal.  Uiteindelijk wil ik ergens volgend jaar een mooiere en professionelere intro maken/ laten maken, maar voor nu is het helemaal prima zo.

Aankomende week staat er nog weinig op de agenda, en eigenlijk vind ik dat best wel fijn. Nu het weer wat gaat kwakkelen word mijn energie ook wat minder. En dan is een rustige week fijn, kan ik daten met Netflix en in alle rust werken aan artikelen voor le blog. Ook komt het einde van mijn antibiotica kuur in zicht, en woensdag lees je in een persoonlijk artikel waarom ik daar zo blij mee ben! 

Hoe is het eigenlijk met jou?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

11 Reacties

 1. 5 november 2014 / 00:26

  Je introfilmpje is écht leuk! 🙂 XX

 2. 4 november 2014 / 20:48

  Echt weer heel leuk om te kijken, ja wat kan de wereld klein en wit zijn zo onverwachts….Ik vind het wel iets mysterieus hebben om dan buiten te zijn….

 3. 3 november 2014 / 23:21

  Sja… Herfst. De kleuren vind ik prachtig, fantastisch! Maar get bijbehorende vochtgehalte en kou… Nee dat hoeft van mij niet.

  Wat leuk dat je een lingeriesetje uit mocht zoeken van Miss Etam!

  En ik love je nieuwe stalomheining, super leuk!

 4. 3 november 2014 / 20:24

  Mooie foto’s weer hoor! Leuk trouwens dat le boyfriend gezellig met je mee gaat om foto’s te maken! Vriendlief vindt het altijd maar een hoop gedoe en loopt het liefst direct door…

 5. 3 november 2014 / 16:31

  Wat een leuk intro filmpje en zo te zien heb je ook een leuke week gehad. Mooie foto’s 🙂

  En psst.. ik ben jaloers op je haar! Zo mooi!

 6. 2 november 2014 / 18:12

  Bezig bijtje, het is goed dat je even niets hebt. Doe lekker rustig aan deze week. Die pannenkoek, oh ik krijg ook zin om pannenkoeken te gaan bakken!

 7. 2 november 2014 / 13:39

  Tof introfilmpje! Ik heb het lingeriesetje deze week ook ontvanen en ik vind het prachtig, het zit ook fijn!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
OOTD | Lafayette Boutique Tenue

Het is alweer even geleden dat ik heerlijk met mijn zonnebril op mijn neus verdwaalde in de prachtige straten van...

Sluiten