New Rings | Safira

New Rings Safira jewelleryBiesbosch, Dordrecht

 

New Rings | Safira + Kortingscode

 

Je ziet de sieraden op mijn Instagram (@lindaswholesomelife) wel vaker langskomen, net als op mijn blog, ik heb een kleine crush op de mooie ringen van Safira. En sieraden in het algemeen, ze zijn echt mijn ‘soft spot’. Ze hebben de meest uiteenlopende modellen, zodat er altijd wel iets bij jouw persoonlijke stijl past.

Safira is niet ‘just another jewellery brand’. Het merk maakt in de basis namelijk veelal gebruik van gerecycled materiaal. Zo bestaan de ringen een metalen basis en een dikke 18 karaats of 24 karaats gouden coating. Dit bestaat vooral uit gerecycled goud. Bang zijn dat de kwaliteit minder wordt hoeft niet, het omsmelten van goud heeft hier geen invloed op.

Wat je met het hergebruiken van materialen wint is dat de impact op de wereld véél kleiner is. Daarnaast worden de juwelen onder één dak gemaakt, waardoor er minder transport aan te pas komt. Van het smelten tot het polijsten van de sieraden, alles wordt door vakmensen gedaan. En bestel je meerdere items, dan worden ze in een gezamenlijke box verstuurd zodat ook hier de voetafdruk zo klein mogelijk wordt gemaakt.

Wat wel slim is om ervoor te zorgen dat de Gold Plated sieraden niet in contact komt met water, parfum of haarlak. Dan gaan de sieraden simpelweg veel langer mee. Alle ringen, op die met de rode steentjes na, zijn van Safira. De tijdloze ringen passen heel erg goed bij mijn vintage modellen. Zo is het mixen en matchen van mijn ringen iedere dag een feestje!

Met de code SAF70496 krijg je 20% korting op jouw Safira bestelling.

 

Safira jewellery
Safira New rings
Safira jewellery Linda's Wholesome Life

 

Heb jij favoriete sieraden die je iedere dag draagt?

 

Liefs Linda

 

 

De items in dit artikel ‘New Rings | Safira’ zijn beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.

 

 

Delen:

3 Reacties

  1. 5 maart 2020 / 11:22

    Ze zijn echt prachtig, heel mooi hoe deze ringen tot stand zijn gekomen. Je hebt weer hele mooie foto’s gemaakt.

  2. 4 maart 2020 / 07:47

    Wat prachtig om te lezen hoe deze ringen zijn gemaakt en dat ze voor deze ringen materiaal hergebruiken. De ringen zijn ook echt heel erg mooi. En zie ze eens schitteren tussen de mooie bloemen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
De Tuinen Wellness Huidolie Monoï Frangipani
Monoï + Frangipani Huidolie | De Tuinen Wellness

Biesbosch, Dordrecht   - Monoï + Frangipani huidolie - De Tuinen Wellness   [dropcap]D[/dropcap]e Tuinen Wellness lijn bevat enkele verrassend...

Sluiten