Lifestyle Sunday | Even heerlijk bijkletsen


Ergens voelde het wel als falen deze griep, I’m not gonna lie. Het is lastig om aan te wennen, zelfs met een onschuldig griepje kan ik dus weer even terug bij af zijn. Althans zo voelt het, omdat je er wel vanuit gaan, ergens, maar nooit zeker weet of je erop komt en of mijn lichaam het weer kan flikken. Simpelweg omdat je nooit weet of er een trigger op de loer ligt. En dat laat je realiseren hoe kwetsbaar je als mens bent en hoe dankbaar ik mag zijn voor alles wat ik hiervoor wel heb kunnen doen. En dat gelukkig ook kan zijn. Zondag was een heerlijke dag en zijn alle aanwezige bloggers op het event van Pauls Boutique weer flink in de watten gelegd. Van Pauls vertelde zij hoe hoog de lat ligt om überhaupt een plek op de gastenlijst te mogen bemachtigen en dat maakt mij een trots en gelukkig mens. En gek genoeg voelde zulke dingen, momenten en evenementen altijd als een ver-van-mijn-bed-show, omdat ik nooit had verwacht dat ik door hard werken aan een hobby dit mee mag maken. Dankbaarheid all over the place. En zo gek om dit überhaupt te kunnen zeggen, als nuchtere Hollander voelt het toch eerder als opscheppen. Maar als ik kijk naar waar ik vandaan kom (met mijn zieke lijf 24/7 op bed liggen) dan kan ik het alleen naar uitschreeuwen van geluk. En dat is als nuchtere Hollander natuurlijk ook weer veel te gek. Maar ik ben en blijf een blogger en het typen van de woorden is dan toch meer my kind of thing. 

Gelukkig knap ik vanaf donderdag weer op en geniet ik vrijdag avond van een avond die zomaar eens de laatste warme terras avond in zomer 2015 in Nederland kan zijn. Zaterdag was het de tijd voor mijn eerste echte festival dag op Appelpop. Ik vind het heerlijk om van te voren te bedenken wat ik aan ga trekken en hoe ik mij op ga maken. Overdreven genoeg staan we hier ook dit jaar weer VIP (mijn lief heeft hier dan wel hard voor gewerkt) en dat maakt het dat een dag toch wel een goden randje krijgt en ik het allemaal net wat langer volhoud. Opnieuw dankbaarheid all over the place. 

En dan is echt morgen weer Back to business en weer heerlijk werken aan mijn blog. Naast alle leuke dingen (zoals het online zetten van mijn nieuwe lay-out en feestjes) moet er natuurlijk ook gewoon content online komen en is het tijd om af te rekenen met het zomer rooster. En dan gaat het morgen gelijk alweer mis omdat ik vrijdag in de laatste zomerse zonnestralen besloot een lookbook te gaan filmen (je ziet het, het leven bestaat allemaal uit keuzes maken hihi) in plaats van een artikel te maken. Shame On me! En dan overheerst toch de dankbaarheid, omdat het allemaal wel kon vrijdag.

Maar jeetje, wat waren de reacties op mijn nieuwe lay-out verrassend leuk en overweldigend, ik proef daar zoveel sausjes met lieve woorden en liefde door, zo tof! En heel erg bedankt voor jullie feedback. Ik ga het lettertype behouden en hem alleen een klein beetje groter maken. Ik weet alleen niet of het mij zelf gaat lukken (hallo HTML noob) en anders is het even wachten tot de ontwerpster terug is van haar honeymoon (haar daar lastigvallen over de site is nou ook weer zo wat). Dus dat wordt zeker vervolgd!

Nou, ik sta er alweer van te kijken hoeveel tijd ik alweer van jullie dag af heb gekletst en het wordt tijd om er een einde aan te breiden. Ik wens jullie allemaal een hele fijne zondag toe. Met heerlijke fashion in laagjes, vele koppen warme thee, een berenvel voor een open haard en pepernoten. Het is inmiddels echt herfst geworden!

Hoe ga jij deze zondag doorbrengen?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

6 Reacties

 1. 13 september 2015 / 21:09

  Leuk, ik ben lekker gaan bloggen met dit rot weer..

  Liefs irene

 2. 13 september 2015 / 19:43

  Balen dat je geteisterd werd door de griep, maar gelukkig ben je nu beter! Ik vind ze rubriek zeer leuk om te lezen 🙂

 3. 13 september 2015 / 13:53

  Jammer van de griep! Hopelijk gaat het nu beter. Mooi stukje heb je geschreven! Vandaag mijn enige vrije dag deze week, dus lekker rustig aan! 🙂

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 4. 13 september 2015 / 10:17

  Een artikel vol dankbaarheid. Mooi om te lezen. 🙂 Ik ben vandaag vooral druk met het verder schrijven van mijn scriptie. Door gezondheidstoestanden en andere nare gebeurtenissen loop ik ontzettend uit met mijn scriptie. Nog even knallen dus! 🙂

 5. 13 september 2015 / 10:02

  Wat een lief artikel vooral, je dankbaarheid spat van dit artikel af :-)! Ik ga vandaag nog even sporten en een vriendin helpen die ook gaat bloggen! Verder niet te veel, maar 3 uur geslapen vannacht en ik moet morgen gewoon werken en dan wil ik fris en fruitig zijn haha!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Wat Phra Chetuphon Wat Pho lying boeddha liggende boedha bangkok reizen travel lifestyle by linda
Bangkok deel 2 | Wat Pho tempel (de grootste liggende Boeddha) & China Town

Hi iedereen! Het is vrijdag en dat betekend dat ik jullie weer ga voorzien van de nodige tropische kiekjes, Thaise...

Sluiten