Lifestyle Sunday | Dr. Haushka and more

november week 3

 Amsterdam kleurde prachtig afgelopen dinsdag, op weg naar de bloggers persdag van Dr. Hauschka. Ik vond het zo’n eer om uitgenodigd te worden door dit prachtige natuurlijke merk. Het evenement werd gehouden bij Bagels & Beans op het IJDock, de locatie kon niet beter!

 Nog zo’n leuk voordeel van evenementen, leuke en inspirerende bloggers ontmoeten. Op de foto met lieve Svenja die helemaal uit het hoge noorden kwam om deze gezellige avond bij te wonen!

 Na een avondje met heerlijke bagels en gezonde sapjes was het tijd voor een avondmaaltijd, romantisch zonder kaarsen maar met sushi, in de trein. Heerlijk!

 Nu mijn antibiotica kuur eindelijk voorbij is probeer ik de draad van gezonder leven weer verder op te pakken. Met gezonde drankjes, verdieping in Powerfood en probeer ik de koning van mijn darmen te worden. Een goed begin.. 😉

 Wat hebben we deze week toch een hoop mistbanken gehad, regen, maar verrassend genoeg ook prachtige zonsondergangen! Deze kwam ik tegen in de polder, na een goed gesprek met mijn huisarts heel even uitwaaien en genieten van de mooie lucht.

 Mams hing de keukenprinses uit, en na de overheerlijke appeltaart van vorige week was het nu tijd voor een heerlijke luchtige vanille en chocolade cake. Lievde.

Op het evenement van Dr. Hauschka ben ik overladen met informatie, goodies en een mooi pakketje wat ik onder mijn lezers mag verloten. Heb jij je nog niet opgegeven? Bekijk hier het pakketje en wat je moet doen om kans te maken!

Zaterdag avond genoot ik van Italiaanse bruschetta’s en goed gezelschap. Vandaag word waarschijnlijk een rustige zondag, niets moet en alles mag, heerlijk, zo mag iedere zondag wel zijn. Aankomende week krijg ik nog een behandeling, gaan mijn vriend en ik een avondje dansen bij Stromae (yay!). 

 

Hoe gaat het met jou?
Gaan er nog meer gezellige mensen naar Stromae?

liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

14 Reacties

 1. 17 november 2014 / 19:40

  Wat doe je een hoop leuke dingen joh! Ik krijg ook weleens uitnodigingen voor iets maar vaak lukt het me niet om te gaan vanwege mijn werk of de afstand…

  • Linda
   Auteur
   18 november 2014 / 22:11

   Ah das jammer van die afstand.. ik ben tot nu toe iedere keer blij dat ik ben geweest! 🙂

 2. 16 november 2014 / 22:48

  Wat een fijne foto’s en een fijne week. En wat leuk dat je naar Stromae gaat! Veel plezier!

 3. 16 november 2014 / 19:17

  Dat was weer een fijn weekje zo te zien!
  En wat ziet de taart van mama er verrukkelijk uit! 😀

  Veel plezier van de week bij Stromae!

 4. 16 november 2014 / 19:07

  Bruschetta is zo lekker! En die cake ziet er ook al zo lekker uit. Wat een te gekke week zo.

 5. 16 november 2014 / 16:42

  Leuk verslag!! De foto van jou en Svenja is ook leuk geworden. het was leuk om je te zien 🙂

 6. 16 november 2014 / 13:43

  Heerlijk om dit allemaal te bekijken, echt heel erg leuk!

 7. 16 november 2014 / 11:12

  Zo leuk dat je naar het event van Dr. Hauschka gegaan bent. Ik kon helaas niet omdat ik ziek in bed lag, bummer! <3

 8. 16 november 2014 / 07:54

  Je hebt echt genoten, hè? Leuk om te zien en te lezen. Hier ook een lekkere luie zondag. Geniet ervan!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Skincare I Open over huidproblemen + aanpak

Flawless wakker worden is niet voor iedereen weggelegd. Ik behoor ook tot de groep dames die zich naturel op moet...

Sluiten