Minimalistische sieraden van Isabel Bernard

Isabel Bernard Le Marais Faustine armband

De een heeft een passie voor koken, spaart boeken of schoenen. Bij mij uit dit zich in een voorliefde voor sieraden en tassen. Vooral van unieke, gouden sieraden gaat mij hart sneller kloppen. Je kunt het matrealistisch vinden, maar ik kan (en ik denk wel velen met mij) enorm genieten van mooie items. Sieraden maken je outfit af en worden echt een deel van je. Zo draag ik zelf een combinatie van vintage sieraden van beiden oma’s, sieraden die ik op reis heb gekocht en duurzame sieraden. Isabel Bernard heeft zo’n plekje in mijn hart veroverd. Het merk kenmerkt zich met gouden minimalistische sieraden met een Franse touch. Ze zijn duurzaam omdat de items van 14 karaats goud zijn gemaakt, en hierdoor door de tijd en naarmate je het vaker draagt niet zal vervagen. En dat alles voor hele fijne prijsjes.

 

 

– Minimalistische sieraden –

Isabel Bernard

 

 

Isabel Bernard Le Marais Faustine armband

Isabel Bernard Le Marais Faustine armband
Linda's Wholesome Life

 

Brandfield

De sieraden van Isabel Bernard zijn verkrijgbaar bij Brandfield. Ik kreeg mijn bestelling mooi ingepakt, in een chique Brandfield tasje, opgestuurd. Dit draagt toch wel echt bij aan de beleving van het uitpakken. Zeker omdat sieraden aanschaffen of krijgen een bijzonder moment is en blijft. Brandfield ken je o.a. ook van hun mooie assortiment aan tassen. Hier komen o.a. mijn mooie fairtrade shoppers van MYOMY vandaan. Daarnaast hebben ze ook diverse shoppers van kunstleer, pvc, katoen of canvas.

 

Isabel Bernard Le Marais Faustine armband

 

 

Isabel Bernard Le Marais Faustine armband

 

Isabel bernard

Ik deed dan ook een klein vreugdensprongetje toen Brandfield mij benaderde voor een nieuwe samenwerking. Vorig jaar voegde ik namelijk de minimalistiche Rivoli Angelique armband toe aan mijn sieraden stash en deze draag ik met veel plezier.

Mijn nieuwe aanwinst is de 14 karaats gouden Le Marair Faustine armband, deze is 16,50 – 18,50 cm lang en verkrijgbaar voor €99,95. Een fijn prijsje voor een sieraad wat van goud is gemaakt. De meeste gouden sieraden die betaalbaar zijn, zijn namelijk gold plated (wat wilt zeggen dat ze omhuld zijn met een dun laagje goud). Als je hier goed voor zorgt kunnen ze ook lang meegaan, maar vroeg of laat zul je al snel slijtage plekken zien en komt de onderlaag er doorheen (ligt er natuurlijk ook aan hoe vaak je het draagt). Erg zonde als je het mij vraagt. Een gouden sieraad blijft altijd mooi, en dat maakt het ook weer een stuk duurzamer.

De armband zelf heeft in het midden een klein gouden staafje, een mooie subtiele onderbreking van de lieve ronde schakels. Het leuke is dat je de armbanden en sieraden van Isabel Bernard allemaal kunt mixen en matchen. Je kunt ze los dragen, naast een horloge of combineren met andere armbandjes.

 

 

 

Welke sieraden draag jij graag?

Liefs Linda

 

 

Dit artikel betreft een samenwerking. Lees mijn disclaimer

 

 

Delen:

11 Reacties

 1. Mieke | Miek's Mind
  21 juli 2020 / 09:57

  Ik vind het jou mooi staan, maar deze armbandjes zou ik voor mijzelf niet kopen. Ik vind het voor mij TE fijn en minimalistisch

 2. 19 juli 2020 / 16:33

  Chique armband! Ik ben het met je eens dat het uitpakken zeker iets toevoegt. Het geeft een extra dimensie. Mijn sieraden zijn altijd verbonden met een steen.

 3. 19 juli 2020 / 11:08

  vrouwelijk, elegant en verfijnd. erg mooi! ik hou wel meer van opvallende, originele sieraden, maar dat komt ook omdat ik zelf goudsmid ben

 4. 18 juli 2020 / 17:59

  Ik draag graag zilveren sieraden. Ik probeer het dagelijks te doen, maar ik vergeet het ook veel te vaak.

 5. Renata Feyen
  16 juli 2020 / 17:07

  Die zijn heel mooi – ik draag meestal zelfgemaakte kralenarmbanden 🙂

 6. 16 juli 2020 / 11:08

  Ik draag ook graag sieraden en hier ook het liefst minimalistisch of juist uitbundig in de boho style. Meestal maak ik een combinatie hier van. Leuk dat de armband zo mooi ingepakt was, ik vind het ook altijd een feetje om uit te mogen pakken.

 7. 16 juli 2020 / 10:18

  wat een mooie zeg!! heel vrouwelijk en fijntjes. en het staat je ook nog eens super 😀 ik ben meer van het grove werk en dit is te fijntjes voor mijn polsjes, jammer want vind het heel mooi

 8. 15 juli 2020 / 09:51

  Wauw, wat een prachtige armband! Heel mooi stijlvol en tegelijkertijd mooi subtiel. Echt een armband voor jou volgens mij 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.