Mini Paddle Brush & Damage Remedy | Aveda

Mijn liefde voor groene merken blijft groeien. Aveda is daar een van, en laat hun assortiment met enige regelmaat terug komen op mijn blog. Aveda kenmerkt zich met een heerlijke eigen geur,  fijne producten die vrij zijn van dierproeven én dierlijke ingrediënten. Laatst werd ik verrast met de nieuwe houten Mini Paddle Brush en de limited edition Damage remedy daily Hair Repair. Een aanwinst voor mijn routine. De kracht van natuurlijke haarverzorging en een goede borstel heb ik namelijk lang onderschat.

 

Mini Paddle Brush
&
Damage Remedy Daily Hair Repair

Aveda

 

Aveda damage remedy mini Paddle Brush

Aveda mini Paddle Brush

Aveda Linda's Wholesome Life
Aveda mini Paddle Brush
Aveda mini Paddle Brush
Aveda mini Paddle Brush

 

– Mini Paddle Brush –

Aveda

 

Een van mijn missies is om mijn plastic verbruik drastisch te gaan verminderen. Een houten borstel stond al wat langer op mijn wishlist en de nieuwe houten Mini Paddle Brush van Aveda kwam dan ook zeker als geroepen. Deze borstel is een kleinere versie van de door velen geliefde én originele houten Paddle Brush. De borstel is licht van gewicht en kan je door het kleinere formaat ook heel erg makkelijk meenemen.

Daarnaast zijn als verrassing mijn initialen in de borstel gegraveerd, hoe speciaal is dat?

Lang heb ik het nut van duurdere borstels niet ingezien, tot ik deze borstel voor het eerst gebruikte; ik was om. Deze Paddle Brush glijdt met zoveel gemak door mijn haren heen, waardoor mijn haren automatisch minder beschadigd raken tijdens het borstelen. Een van de nadelen van het hebben van lang haar is dat het de hele dag door blootgesteld wordt aan de omgeving en hierdoor sneller beschadigt raakt. Borstelen is daar zeker een onderdeel van.

De Paddle Brushes van Aveda hebben verlengde ‘borstelharen’ om je haar makkelijk te ontwarren. Hierdoor wordt de stress voor het haar én de hoofdhuid verminderd. En dat merk ik, mijn haar wordt minder snel vet. Daarnaast krijgt mijn een mooie natuurlijke shine na het borstelen.

Leuk om te weten: Borstel het haar verticaal om te ontwarren en borstel horizontaal om je haar smooth te maken.

De mini Paddle Brush is sinds kort verkrijgbaar voor € 20,-  in Aveda salons, spas en winkels en online via aveda.eu.

Aveda Linda's Wholesome Life

Aveda damage remedy daily hair repair limited edition

 

– Damage Remedy –

Daily Hair Repair

 

Aveda heeft een limited edition verpakking uitgebracht van de bekende én zeer geliefde Damage Remedy. Het is een Daily Hair Repair wat ervoor zorgt dat jouw haar een flinke boost krijgt. Het fijne is dat je het product na het douchen, of tussen de douche beurten door kunt gebruiken. Je hoeft je haar enkel even vochtig te maken voor je de Damage Remedy Daily Repair aanbrengt, en je hoeft het vervolgens niet uit te spoelen. Ideaal als je haar tussen de wasbeurten iets extra’s nodig heeft, daarnaast ook super handig voor op reis.

De verzorging biedt door de basis van quinoa-eiwit biedt bescherming tegen warmtestyling (hitte tot 450°). Het helpt bij het ontwarren van het haar en biedt bescherming tegen het breken van het haar. Hierdoor krijg je ook nog eens langer en sterker haar.

Het wordt gekenmerkt door het typische en heerlijke kruidige Aveda pure-fume (het is namelijk vrij van synthetische geuren) met met gecertificeerde biologische bergamot, ylang ylang, mandarijn en andere pure bloemen- en plantenextracten.

Deze verzorging is vrij van dierproeven, parabenen, minerale oliën, petrolatum, formaldehyde, dierlijke ingrediënten en zoals ik al noemde, synthetische geuren.

De limited edition Aveda Damage Remedy Daily Hair Repair is verkrijgbaar in een voordeel verpakking voor €49,00 (200ml). De originele Damage Remedy Repair is verkrijgbaar voor €31,00 (100 ml). 
Aveda damage remedy daily hair repair limited edition
Aveda damage remedy daily hair repair limited edition

 

The art and science of pure flower and plant essences

Waar ik jaren terug nog gevoelig was voor reclames op tv en wat vriendinnen voorschreven, ben ik nu verliefd geworden op merken met een mooi verhaal. De producten van Aveda bevatten natuurlijke ingrediënten, zijn fantastisch voor je haar en geven ook iets terug aan de aarde. En dat vind ik zo belangrijk. We zijn namelijk op een punt aangekomen dat we meer van de aarde gebruiken dan het terug kan geven. Mijn tip: investeer meer in groene merken en grote voordeel verpakkingen zodat er automatisch minder afval  voor in de plaats komt.

 

Welke producten gebruik jij om je haar te verzorgen?

 

 

Liefs Linda

 

 

Pin op Pinterest

 

Aveda damage remedy daily hair repair limited edition
Aveda mini Paddle Brush

 

 

De producten in dit artikel zijn beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

11 Reacties

 1. Liset
  20 juni 2019 / 08:22

  Ik vind de borstel erg mooi! Ik ben nog op zoek naar een mooie en ik denk dat ik door jouw review deze ga aanschaffen. Ik ben heel benieuwd of hij voor mijn breekbare haar met slag geschikt is :).

 2. 17 juni 2019 / 21:32

  Wat lijkt me dit een fijn en eerlijk product. Echt iets wat ik sowieso goed kan gebruiken met dit weer. Mooie foto’s!

 3. Mieke | mieksmind
  15 juni 2019 / 18:18

  Tot nu toe ben ik altijd content over de producten van Aveda. Deze borstel lijkt me ook erg prettig! Gaaf dat je initialen erin zijn gegraveerd. Een extra special! 20 euro vind ik zelf ook meevallen voor een borstel

 4. 13 juni 2019 / 14:01

  Wat een mooie foto’s! Ik heb zelf nog maar weinig ervaring met Aveda, maar wat ik lees klinkt wel altijd goed!

 5. 12 juni 2019 / 22:29

  Wat een prachtige brush en wat fijn inderdaad dat hij niet van plastic is. Hier ga je zeker van genieten!

 6. 12 juni 2019 / 13:20

  Ik gebruik producten zonder siliconen en sulfaten omdat ik krulhaar heb. Dat is slecht voor het haar en merk ik gelijk dat het begint te pluizen. dit ziet er wel erg mooi uit

 7. 12 juni 2019 / 09:31

  Ik val ook voor merken met een mooi verhaal en hoor en lees hier ook graag over. De borstel is een hele goede tip. Nu ik mijn haar weer laat groeien is het vol en krult het weer, hierdoor gebruik ik weer een borstel, na jaren met een kam te hebben gewerkt en merk dat een goede borstel echt belangrijk is, wat dat is de Damage Remedy ook weligst voor de verzorging vakmijn haar. Leuk trouwens de borstel met je initialen. Dat is ook een blijk van het merk dat ze jou waarderen.

 8. 12 juni 2019 / 00:21

  Vooral die borstel lijkt me super handig! Wanneer ik reis ga, is dat helaas vaak één van de dingen die ik vergeet, en deze zou ik altijd in mijn tas kunnen houden 🙂
  Erg mooie foto’s, trouwens 🙂

 9. 10 juni 2019 / 10:23

  Jaaa die borstel is zo fijn, ik heb hem ook <3 Ook het hair repair product in is super fijn!

 10. 10 juni 2019 / 07:51

  Wat is die borstel prachtig, zeker met jouw initialen erin gegraveerd! Heel mooi dat de borstel van hout is en daarmee duurzamer is. Het is inderdaad mooi om te investeren in merken die net wat groener en duurzamer zijn. Al is het alleen al om daarmee te investeren in een mooiere wereld.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
SanDisk Extreme Portable SSD
Veilig op reis | SanDisk Extreme Portable SSD

[dropcap]O[/dropcap]f je nu thuis, op kantoor of onderweg werkt, het is altijd fijn om je bestanden bij de hand te...

Sluiten