ME&MATS | Cadeautjes voor elke dag

ME&MATS

ME&MATS is een merk met een webshop gevuld met lieve, vrolijke en grappige alledaagse cadeautjes die een glimlach op je gezicht toveren. En dat doen ze goed. De items zijn prachtig en ook nog eens zacht voor de portemonnee (maakt het voor de gever ook een stuk leuker, toch?). Ik vind merken als ME&MATS een verademing omdat ze in een tijd waarin alles duur & designer moet zijn, mooie, degelijke en toch goed betaalbare cadeautjes op de markt brengen. En het verhaal achter het merk maakt het merk misschien nog wel nét dat stukje mooier. Ik neem je mee naar de wonderlijke wereld van ME&MATS, cadeautjes voor ieder budget.

 

 

– ME&MATS –

kleine cadeautjes die een glimlach op je gezicht toveren

 

 

ME&MATS

ME&MATS

 

– ME&MATS Geurkaars –

Merci Beaucoup 

Het merk ME&MATS is een ode aan kleine Mats, de zoon van de oprichtster van het merk die slechts 30 minuten op onze aarde mocht zijn. Deze korte tijd is wellicht wel de mooiste tijd van haar leven. Vanuit de donkere periode die volgde ontstond een idee wat lichtpuntjes en een glimlachen zal brengen.

De kaarsen van ME&MATS zijn fijne lichtpuntjes. De glazen geurkaarsen komen met een sprankelende tekst en voelen daarom erg luxe aan. De kaarsen zullen zo’n 45 uur branden. Perfect voor de donkere dagen na Kerst.

Nog een pluspuntje is dat ze geheel dierproefvrij & vegan zijn. Ze bestaan uit een mix van soja wax, vermengd met essentiële oliën die een heerlijke geur verspreiden.  Een mix van pompelmoes, patchoeli en watermeloen. De lont is overigens van katoen gemaakt.

Nadat de kaars gemaakt is wordt hij in papier ingepakt, en ook deze stap van afwerking brengt een glimlach op vele gezichten. Dit dankbare werk wordt namelijk gedaan door talentvolle mensen met een beperking. En omdat ik zelf begonnen ben in de gehandicapten zorg maakt dit mij extra blij!

De wrapped geurkaarsen van ME&MATS zijn al verkrijgbaar vanaf €14,95 (en komen in veel leuke uitvoeringen!). 

ME&MATS

ME&MATS

 

– ME&MATS Lucifers –

Merci Beaucoup 

 

Opzoek naar een klein maar leuk cadeautje, of zoek je naar een extraatje voor erbij? Dan zijn deze luxe lucifers een super leuk cadeau om te geven. Bij mij thuis liggen ze op mijn glazen side-tabel te stralen.

ME&MATS zegt het zelf al, niks leuker dan spelen met vuur, figuurlijk dan. Ze vragen je om buiten de lijntjes te kleuren, een gokje te wagen of jezelf te overwinnen. Allerlei quotes die goed van toepassing zijn op een lucifer.

Who would have thought dat er zoveel leuke woordgrapjes kunnen ontstaan bij zoiets kleins. Met als klap op de vuurpijl; better burn out than to fade away! En zo is het maar net.

De ME&MATS lucifers zijn er in verschillende verpakkingen (leuk om te mixen en matchen bij een kaars) en verkrijgbaar voor €6,95. 

 

ME&MATS

ME&MATS

ME&MATS

 

– ME&MATS Thee –

Merci Beaucoup

 

Zijn kaarsen niet helemaal jouw cup of tea dan is een mooie designverpakking met daarin heerlijke hartverwarmende losse theebladeren wellicht wel iets voor jou! Een mooi cadeau voor elke theeliefhebber. Net als de kaarsen komen de verpakkingen voor de thee in verschillende kleuren en teksten.

Je krijgt zo’n 75 gram pure happiness in een mooie verpakking die ook nog eens heel erg leuk staat in de keuken, en daarna nog goed hergebruikt kan worden.

De losse theebladeren komen uit het land waar de jasmijnthee is geboren, China. De thee wordt vervolgens hand verpakt in Nederland, dit werk wordt opnieuw door talentvolle mensen met een beperking gedaan.

De losse thee in geschenkverpakking van ME&MATS is verkrijgbaar voor €10,95. 

 

ME&MATS

 

Maar er is meer, veel meer. ME&MATS is ook de plek voor unieke wenskaarten, leuke handzeep pompjes, geurstokjes en chocolade en showergels. Neem zeker eens een kijkje als je opzoek bent naar een mooi cadeau wat uit liefde is ontstaan.

 

Wie zet jij dit jaar extra in het zonnetje?

 

 

Liefs Linda

 

 

 

De producten in dit artikel zijn beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

2 Reacties

  1. 17 december 2019 / 14:27

    Ik kan nooit genoeg krijgen van je foto’s! wauw… en ik ben wel benieuwd geworden naar de geur.. ziet er in ieder geval super uit!

  2. 17 december 2019 / 07:48

    Wat een feestje, al deze prachtige producten! Je maakt me vooral heel erg nieuwsgierig naar de geurkaars. Ik heb zo’n vermoeden dat die heerlijk ruikt en dat het jammer is dat ik geen geurcomputer heb 😉 Prachtige cadeautips en wederom ontzettend mooie en sfeervolle foto’s!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Beauty Kitchen Christmas Gifts
Beauty Kitchen | Christmas Gifts

[dropcap]D[/dropcap]e meest feestelijke tijd van het jaar is begonnen. Na mijn uitgebreide Duurzame Gift Guides van afgelopen jaar is het...

Sluiten