Conscious Christmas Outfit

Conscious Christmas Outfit

Ieder jaar weer kijk ik ernaar uit, het samenstellen van mijn kerst outfits. Dit jaar stel ik een outfit samen met items die al in mijn kast hangen, wel zo duurzaam. Een andere outfit mocht ik van mijzelf uitzoeken. Mits ik écht iets zal vinden wat bij mij past. En dat vond ik. Ik ga dit jaar voor casual chique. Een ruim zittende outfit met het knusse van een geweven knit. Want ieder jaar wordt er met de kerst weer net iets teveel gegeten en te weinig geslapen. Daar is deze outfit helemaal op aangepast. Nog wat knusse lange sokken eronder voor binnen en klaar. Less is dit jaar echt more. Een lekker zittende outfit is zoveel meer dan mooi meegenomen. Daarnaast brengt deze knit ook weer genoeg boho vibes met zich mee, just the way I like it.

De jurk komt uit de nieuwe H&M Conscious collectie en past perfect in het plaatje tussen alle feestelijke jurken. De kabelgebreide trui heeft mooie pof mouwen en bestaat grotendeels uit pre consumer waste, wat inhoudt dat het gemaakt is van items die wel eerder gemaakt zijn, maar niet verkocht. Ik heb nog even getwijfeld om een rode kanten jurk aan te doen, maar het groeien van een flinke kerst food baby krijgt toch wel even wat meer prioriteit. Alles wat je liefde geeft groeit immers. Iets waar veel mensen zich vast wel in zullen herkennen rondom de feestdagen.

Mijn laarzen zijn van vegan en van Anna Field, mijn jas is van de H&M (collectie van vorig jaar) en mijn tas scoorde ik afgelopen winter op de Canarische eilanden. Het is een vegan tas, een koopje, en tegelijkertijd een tas waar ik al zoveel plezier van heb gehad. Of ik hem met de kerst ook mee ga nemen weet ik nog niet, waarschijnlijk ruil ik hem dan in voor een wat grotere tas (want hallo volksverhuizing met de kerst) maar voor nu vond ik het wel even leuk zo. De foto’s maakte ik in het schilderachtige oude centrum van Dordrecht, deze straatjes brengen mij al helemaal in de kerstsferen.

 

Conscious Christmas Outfit

 

 

Wat trek jij aan met de kerst?

 

 

Liefs Linda

Delen:

1 Reactie

  1. 18 december 2019 / 08:40

    Die trui staat je ontzettend mooi, zeker in combinatie met de riem! Echt een mooie outfit die heel goed bij jou past! Wat ziet het centrum van Dordrecht er ook gezellig uit. Het wordt hoog tijd dat ik ook weer eens een dagje in die leuke stad doorbreng.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
ME&MATS
ME&MATS | Cadeautjes voor elke dag

[dropcap]M[/dropcap]E&MATS is een merk met een webshop gevuld met lieve, vrolijke en grappige alledaagse cadeautjes die een glimlach op je...

Sluiten