Me Time Tag

Alhoewel ik mijzelf geen rasechte een einzelgänger wil noemen breng ik toch graag veel tijd door in mijn eentje. En dat is maar goed ook, dit is een van de sleutels tot succes als je leeft met chronische labeltjes. Waardoor ME time niet alleen fijn is, maar ook noodzakelijk is. Benieuwd wat ik in mijn ‘vaste me time’ doe en in mijn ‘vrije me time’ uurtjes?

5

Wat kijk je of lees je tijdens me time?

Ik lees eigenlijk vaak wel even voor het slapen gaan, omdat ik mij overdag daar de tijd niet voor gun en het helpt mij heerlijk te ontspannen, en zo komt Klaas ook wat sneller om de hoek kijken. Ik lees op het moment de mooie voedsel machine, het boek van Bobbi Eden ligt klaar om hierna te lezen, en de boeken van Karin Slaughter doen het altijd goed.

Ik kijk graag films maar series hebben nu even een lichte voorkeur, Dexter, Lilyhammer, Pretty Little Liars, Orange is the new Black, The Following, The Killing (Amerikaans en Deens) en… dan zijn er nog heel veel nieuwe series die ik kan beginnen. En Dexter, het laatste seizoen staat open maar ik durf hem nog niet te kijken, dan is The Dexter ride echt voorbij..

11

Wat draag je tijdens me-time? #nobra

Om heel eerlijk te zijn skip ik de onesie, sweatpants en slobbertruien, die staan voor mij wel gelijk aan de mindere dagen. Liever draag ik iets leuks, maar dan wel iets waar ik mij lekker in kan bewegen. Dat kan een jurkje zijn, een stretchie broek etc. Maar wakker worden in mijn te foute Primark badjas en een kop koffie, yes please!

6

Wat zijn je favoriete beauty producten om tijdens me time te gebruiken?

Tijdens me time vind ik het heerlijk om mij uitgebreid op te maken, nieuwe looks proberen en het liefst gelijk foto’s maken voor le blog. Maskers en scrubben heb ik al in mijn routine verwerkt omdat mijn huid altijd net wat extra verzorging nodig heeft. Maar producten van TBS, Lush en Yves Rocher (om even een voorbeeld te noemen) maken dat dagelijks ruimschoots goed!

9

Wat is momenteel je favoriete nagellak?

Momenteel zijn mijn nieuwe OPI lakjes favoriet, sorry Marc!

9

Wat drink je en eet je tijdens me time?

Ik maak graag een kop verse muntthee met honing, water met limoen en/of munt, een smoothie zal ik vaker moeten maken (note to self) en een kop Nespresso, love it. En een kop koffie in de ochtend om rustig wakker te worden, heerlijk! Ook lust ik heel graag nootjes, een zoutje en als ik de tijd en energie heb maak ik graag tussen de middag een lekker Grieks eitje of banaan-ei pancakes. En de oliebollen komen er weer aan, jippie! ♡

7

Wat is momenteel je favoriete kaars?

Momenteel zijn de winterse geuren van Bolsius favoriet, geen hoogstandjes, maar wel erg lekker. Geuren als kaneel, vanille, maar ook de frissere exotische geuren als appel, ananas etc. nomm! En bovendien staat het erg gezellig, en dat vind ik wel een vereiste hoor tijdens me time, dat de sfeer goed is.

Ga je wel eens de deur uit tijdens me time?

Een middagje winkelen, of zomaar even naar een winkel om rond te kijken kan ik ook zeker waarderen tijdens me time. Met le boyfriend of met de meiden winkelen vind ik ook onwijs leuk, maar in je eentje de stad in gaan kan soms therapeutisch werken haha! En daarbij komt dat de meeste mensen overdag werken en ik wat dat betreft vrij flexibel ben.

4

Ga je wel eens alleen naar de film?

Wie gaat er alleen naar de film als je Netflix hebt?

Favoriete webshop?

Als ik even weg wil zwijmelen bij mooie spullen kijk ik al snel bij de grotere warenhuizen als de Bijenkorf, Marc Jacobs.com, The Outnet, BeautyBay & Sephora. Je ziet het al, ik bind mijzelf graag een spekkie voor haha.

1

Heb je nog iets toe te voegen?

Me time betekend bij mij dat ik mij goed genoeg voel om iets leuks te doen, en dat maakt mij iedere keer weer vrolijk! Wel moet ik iedere ochtend rustig opstarten, en op zulke momenten werpt de ‘verplichte’ me time vruchten af. Ik hoef niet speciaal in bad, een middag vrij te plannen om een boek te eten of uitwaaien op het strand (boyfriend tijd!). Ik ben al blij als ik kan oefenen met foto’s maken, met de paarden kan wandelen, gek kan doen met Jip of met Floyd een rondje binnenstad te doen omdat het die dag kan. Me time staat dus eigenlijk voor leuke en fijne dingen, of een date met Netflix!

 

Wat doe jij het liefst met me time?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

9 Reacties

 1. 15 december 2014 / 00:06

  Leuk om te lezen hoe je me time beleefd! Me time staat voor mij ook gelijk aan heerlijke ontspanning, grotendeels alleen maar ook samen met vriendlief…

 2. 14 december 2014 / 21:54

  Heerlijk om zo nu en dan tijd voor jezelf te nemen en jezelf te verwennen met fijne dingen.

 3. 14 december 2014 / 18:26

  Wat een fijn feel good artikel! Me time is heel belangrijk, dat vergeet ik zelf soms ook nog wel eens.

 4. 13 december 2014 / 21:41

  Ik ben heel erg benieuwd naar dat boek! Leuke fotos van jou en je kat, wat een mooierd! Jij ook hoor xxxxx

 5. 13 december 2014 / 15:03

  Wat leuk geschreven! Leuke foto’s met je kat 🙂 Dat boek lijkt mij ook erg leuk x

 6. 13 december 2014 / 14:28

  Ga je wel eens alleen naar de film?
  Wie gaat er alleen naar de film als je Netflix hebt?

  Hahaah zo’n leuk antwoord! En de foto’s die je bij het artikel hebt gemaakt zijn ook gorgeous!

 7. 13 december 2014 / 13:48

  Wat een super leuke tag is dit, ook erg leuk om te lezen!

 8. 13 december 2014 / 10:51

  De voedsel machine lijkt mij een interessant boek! Leuke foto’s allemaal! 😀

  xoxo
  Dascha

 9. 13 december 2014 / 08:52

  Wat een heerlijk artikel om te lezen! Echt leuk. Wat je zegt over alleen zijn en chronisch ziek zijn, helemaal waar. Ik lig behoorlijk veel op bed. Voorheen voelde ik me altijd schuldig tegenover mijn man, nu maak ik er vaak een fijn moment van met een maskertje of zo.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Fabulous nails for christmas

Op internet word je regelmatig verrast door mooie nailart. Het staat prachtig en is ook nog eens leuk om te...

Sluiten