Lifestyle Sunday | Sushi en met Jip naar de dierenarts

december week 2

Hoe kan een week beter beginnen dan sushi eten in de nieuwe Sumo bij de Markthal in Rotterdam? Helaas was het snert weer en viel een middagje winkelen in het water. Maar de sushi maakte het helemaal goed! Het was lastig reserveren omdat ze het telefoon nummer verkeerd gedrukt hadden, besloot een FB berichtje te sturen en toen is het gelukkig goed gekomen. Mooie zaak en leuk personeel. Hier gaan we zeker vaker eten!

Yay, blij met mijn opgefriste haar, ik werkte mijn uitgroei bij. Het voelt dan altijd net alsof je van de kapper komt, en op de een of andere manier zit net geverfd haar altijd mooier, herkenbaar?

Verliefd op deze felle matte ‘pink friday’ lipstick! En over Pink Friday gesproken, het nieuwe album The Pink Print van Miss Minaj komt de 15e uit, maar afgelopen vrijdag was hij al op Itunes te koop. Ik kwam al helemaal in the mood, zeker omdat ik met Nouk naar het concert ga, jippie! Nog maar 95 nachtjes slapen..

Het was echt herfstig weer, ik besloot dat dit het ideale weer was om de me time tag te doen, deze verscheen gisteren op le blog. 

Lieve Jip is alweer 9 weken en dat betekent dat meneer mee mocht naar de dierenarts voor zijn eerste entingen. Meneer heeft zich heel groot gehouden en vond het allemaal wel gezellig, hopelijk gaat het over een paar weken weer zo soepel. En word hij niet groot? Volgens de dierenarts kan je goed zien dat hij een halve Maine Coone is, hij heeft de grootte van een kitten van 12 weken, het boefje..  

De nieuwe Her Fashion Box heb ik unboxt en verschijnt aankomende week op le blog. Het blijft onwijs leuk om iedere maand een box te ontvangen, zo is het haast iedere maand kerst hihi.

Next week..

Zaterdag hebben we de dag afgesloten op de kartbaan, vanavond gaan we gezellig met vrienden uit eten, en hierna word het klaar maken voor de feestdagen! De laatste inkopen doen, kan de zoektocht naar een outfit beginnen en ga ik vooral wal blogjes maken zodat ik het rond de feestdagen wat rustiger heb.

En de kerst borrel van de ME/CVS Stichting mag ik niet vergeten! In januari ga ik samen met John (hi John!) voorlichtingen geven op het VUMC, en dat vind ik best wel spannend. Ik had graag zelf nog een studie gevolgd, en daarom is het extra grappig dat ik aan de andere kant mag gaan staan, en fijn dat we als Stichting de ruimte krijgen om echt bij de ‘jeugd’ te beginnen.

En ik wil iedereen bedanken voor het meedoen aan de Kerstpakket Giveaway, de lieve en vele reacties waren overweldigend op alle social media kanalen. De winnaar krijgt vandaag of morgen bericht van mij!

Hoe gaat het met jou, en staat jou kerstboom al te pronken?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

8 Reacties

 1. 14 december 2014 / 23:14

  Wat een lief katje heb je! En die sushi ziet er lekker uit x

 2. 14 december 2014 / 20:08

  Leuk om te zien en ah wat is Jip een schatje zeg, hij ziet er heel mooi uit!

 3. 14 december 2014 / 14:46

  Wat een leuk weekoverzicht weer! Ik kijk uit naar onze tripjes (volgende week en in januari)!

 4. 14 december 2014 / 13:09

  Jip is zo te zien een ontzettend ontdeugend katertje,… een soort grapjasje.. alleen al hoe hij kijkt op de foto, de ondeugd en schattig uit straalt ervan af…

 5. 14 december 2014 / 12:02

  wat leuk om te lezen! heel eerg leuk om te zien!

 6. 14 december 2014 / 12:01

  Wat leuk om te lezen! Wat is sushi toch heerlijk he! Ik krijg er nu echt trek in, hihi! Leuke foto’s. Geniet van je zondag!

 7. 14 december 2014 / 11:23

  Leuke foto’s! Die lipstick is super mooi. X

 8. 14 december 2014 / 10:47

  Pink Friday is een mooie opvallende kleur! Leuk om te zien hoe je weekje eruit zag. Fijne zondag!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Me Time Tag

Alhoewel ik mijzelf geen rasechte een einzelgänger wil noemen breng ik toch graag veel tijd door in mijn eentje. En...

Sluiten