Fabulous nails for christmas

Op internet word je regelmatig verrast door mooie nailart. Het staat prachtig en is ook nog eens leuk om te doen. Lijkt mij, zeker wanneer het lukt. En daar zit nou net mijn addertje onder het gras. Naar een nagelsalon ga ik niet en thuis prutsen is dan ook echt prutsen. Vandaag heb ik wel een kerst inspiratie artikel voor jullie, met daarin zelf gemaakte creaties, die iedereen dus zou moeten kunnen maken!

8

Diamonds from Sierra Leone

Lang leven de leuke setjes van Ciaté, je vind ze bij de Bijenkorf en bij de Big Bazar. In uiteenlopende kleuren en setjes. Hier heb ik het groene Ciaté lakje by Esmalte ‘Ditch the heels’ gecombineerd met een gouden lakje van Vero Moda en de Caviaar Parels ‘Ball gown’ van Ciaté voor een extra feestelijk tintje.

4

Black is the new Gold

Wil je het iets simpeler houden, dan voldoet een glimmend gouden lakje misschien wel voor jou. Als voorbeeld heb ik hier een lakje van Vero Moda (zonder naam) op. Eentje die na 2 lagen niet perfect dekt, maar op een foto zonder flits zie je daar al minder van.

2

Sparcs by Marc

Wat zijn de feestdagen zonder mijn grote vriend Marc? De prachtig rode ‘Desire’ mix ik hier met een fabulous lakje van Catrice ‘Million & Brilliance 07 Stars en Stories’. Een hele mond vol voor een mooi lakje, leuk dat high-end en budget elkaar ontmoeten!

5

Jingle all the way

Wil jij je nagels nog feestelijker aankleden? Probeer dan de grove glitters van Ciaté eens! Opnieuw zie je ‘Ditch the heels’ de revue passeren, met op de ringvingers wat glitters uit de Esmalte set van Ciaté.

7

O sooo fluffy

Laten we je nagels omtoveren tot kleine kerstboompjes! Hoe leuk is dit sneeuw effect, maar dan in het groen? Opnieuw zie je ‘Ditch the heels’ en nu afgedekt met een fluffy laagje ‘luxerious crushe velvet’. Ain’t it pretty?

3

Pump up the Jam

Als je schoenen kunt maken, kun je ook nagellak op de markt brengen heeft Peter Kaiser vast gedacht. En alhoewel dit uitstapje bijzonder klinkt, is de uitwerking net zo bijzonder. Om het lakje wat extra’s te geven (ala gesmolten telefoon hoesjes MbMJ) heb ik het met een structuurtje aangebracht.

9

 

One in a minion

Let’s spread some pearls! Less is more, maar in dit geval skippen we de regels, combineer glitters met parels, en parels met parels. Opnieuw all Ciaté, and you’re ready for a christmas eve party!

6

Disco pants

Hoorde ik daar glitters? Roy Donders zou er haast jaloers op worden, want alle glitters mogen uit de kast gehaald worden! Laat het huispak maar wel hangen, deze kerst moeten we ergens een streep trekken. No offence.

10

Santa tell me

En toch even een culinair uitstapje, geen hoogstandje, maar wel de max wat makkelijke nail art betreft (ooit zal ik er nog eens handig in worden, ooit). Laten we alles combineren & proberen. Zo zijn de nagels in ieder geval klaar voor de kerst!

 

Welke kleur glinstert op jou nagels deze kerst?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

15 Reacties

 1. 13 december 2014 / 11:21

  Hele mooie foto’s! Ik vind die fluffy nails het allerleukste, gave kleur ook! 🙂 maar ik denk dat ik zelf voor een veilige donkere kleur ga met de kerst haha

 2. 12 december 2014 / 21:17

  Ziet er heel gaaf uit, alleen ik ben niet zo van de caviar

 3. 12 december 2014 / 19:39

  ziet er erg leuk uit alleen sommige dingen zou ik zelf niet zo snel dragen! wel leuk voor een avondje uit of carnaval trouwens!

 4. 12 december 2014 / 17:06

  Wat een gave nailarts zitten erbij zeg! Ik denk dat ik zelf simpel voor een glitterlakje of een mooie kleur ga. Misschien dat ik een soort ombre effect ga proberen met rood en dan gouden glitters erbij, maar ik ben niet zo’n held met nailart haha!

 5. 12 december 2014 / 16:36

  “Santa tell me”vind ik heel erg leuk! juist door de combinatie van de kleuren…

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog niet weet welke lak ik ga dragen met de kerst, ik heb er wel eentje in gedachten, maar het kan nog veranderen…Dit jaar heb ik zo veel prachtige lakjes erbij gekregen dat het erg moei lijk word om te beslissen welke het gaat worden…

 6. 12 december 2014 / 16:14

  Wauw hele gave inspiratie! Mijn favoriet is Disco Pants hihi 🙂

 7. 12 december 2014 / 15:16

  Wat een ontzettende leuke, vrolijke en mooie nagels heb je gemaakt! Erg leuk, word er helemaal vrolijk van Linda! 😀

 8. 12 december 2014 / 14:18

  Ik vind die one in a minion nailart zoooo leuk gedaan! Heel gaaf Linda!

 9. 12 december 2014 / 12:21

  Wauw wat een geweldige nail-arts allemaal <3 Dit jaar ga ik denk ik voor glitter.

 10. 12 december 2014 / 12:15

  Wat een hoop mooie en feestelijke combinaties. De rode lak, met een glitter nagel gecombineerd is mijn favoriet <3

 11. 12 december 2014 / 09:32

  Die eerste vind ik leuk! Ik draag graag glitter nagellak met kerst!

 12. 12 december 2014 / 09:26

  Wauw wat een mooie nail arts en swatches zeg. Ik ga zeker met de kerst iets met een glitter op mijn nagels dragen.

 13. 12 december 2014 / 09:23

  Wat een onwijs leuke nailarts zie ik voorbij komen! Ik denk dat ik het subtiel houd, een goud of glitter lakje!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Reminder | Win een beauty kerstpakket t.w.v. €70,-

Graag herinner ik jullie eraan dat jij je t/m zaterdag 13 december op kan geven voor dit L'Oréal Beauty Kerstpakket,...

Sluiten