Marc Jacobs | o!mega Coconut bronzer

Marc Jacobs o!mega Coconut bronzer perfect tan 104 tan-tastic!

Het is hoog tijd om jullie kennis te laten maken met mijn favoriete bronzer. Het is herfst en dat betekent dat het weer tijd is om make-up te gaan dragen. Ik vind het heerlijk om looks te creëren met nieuwe producten, maar grijp eigenlijk altijd terug naar mijn favorieten. Deze O!mega Coconut Bronzer van Marc Jacobs is daar één van. Deze luxe & high-end bronzer ruikt niet alleen lekker, is niet alleen een pareltje om te zien, maar ook een ware parel op de huid.

 

 

– o!mega Coconut Bronzer –

104 tan-tastic!

Marc Jacobs

 

 

Marc Jacobs o!mega Coconut bronzer perfect tan 104 tan-tastic!

Marc Jacobs | o!mega Coconut bronzer perfect tan 104 tan-tastic!
Marc Jacobs o!mega Coconut bronzer perfect tan 104 tan-tastic!

 

Marc Jacobs o!mega Coconut bronzer perfect tan 104 tan-tastic!

 

O!Mega Bronze | Coconut Perfect Tan

In de zomer draag ik weinig make-up, wat inhoudt dat mijn look met een BB-Cream met SPF, wat mascara en een wenkbrauwpotlood al snel klaar is. In de herfst (mits het een super regenachtige dag is en mijn make-up er na enkele minuten al vanaf zal stromen) neem ik er weer meer tijd voor om looks te maken.

Mijn dagelijkse looks zijn niet heel ingewikkeld. Ook nu gebruik ik een BB Cream met SPF (want ook de herfst en winter zon bevat schadelijke UV stralen!) en breng ik na het afpoederen graag een neutrale ooglook aan, of slechts alleen een bronzer. Want laten we eerlijk wezen, in de herfst en winter kunnen we wel een beetje extra kleur op onze bleke gezichten gebruiken.

De O!mega Coconut Bronzer van Marc Jacobs stond al een lange tijd op mijn wishlist. De beauty producten van Marc Jacobs Beauty zijn gelukkig dierproefvrij (behalve de parfums – still crying about that) en een lust voor het oog. Afgelopen winter kocht in tijdens een kort bezoekje aan de Sephora in Lille deze bronzer. Door allerlei privé omstandigheden ben ik de aankoop van dit pareltje helemaal vergeten en kwam ik hem gelukkig laatst in mijn stash tegen. En yes, ik heb een kleine happy dance gedaan.

De bronzer die ik mee naar huis nam is de kleur: 104 Tan-Tastic!, is goed gepigmenteerd en je hebt daarom maar een klein beetje nodig om je gezicht te contouren of shapen. Je krijgt een ware matte sun-kissed look, een natuurlijke look waar ik zo van houd. Deze kleur is dan ook echt een perfecte match voor mij. Is mijn huid iets meer gebruind door de zon, dan is deze bronzer ook gemakkelijk op te bouwen.

 

Dierproefvrije high-end bronzer Linda's Wholesome life

Dierproefvrije high-end bronzer Linda's Wholesome life
Marc Jacobs bronzer review

 

Coconut perfect tan – een tropische verrassing

Ik ben enorm blij met mijn aankoop. Deze bronzer brengt mij door de kokos-geur iedere dag in tropische sferen. Het design is prachtig (liefde voor de witte kleur), voelt door zijn gewicht erg luxe aan, en de spiegel spiegel vind ik een hele fijne toevoeging. Eindelijk een bronzer met een spiegel waar je écht iets aan hebt.

Doordat de bronzer groter is bevat hij ook meer poeder dan de gemiddelde bronzer, 25 gram, hier kun je simpelweg heel erg lang mee doen. De kleur past perfect bij mijn huid, zowel in de zomer als in de herfst. Juist omdat de poeder bronzer zo goed in kleur op te bouwen is. En dat is fijn, want een bronzer van Marc Jacobs blijft een kleine rib uit je lijf. Maar is het het ook echt waard? Daar kan ik volmondig ja op antwoorden!

 

Marc Jacobs bronzer review

 

De O!mega Coconut Bronzer van Marc Jacobs is beschikbaar in 3 kleuren, en o.a. verkrijgbaar bij Sephora.fr voor €44,00 (25 gram). 

 

Hoe ziet jouw dagelijkse make-up look eruit?

 

Liefs Linda

 

 

Pin op Pinterest

 

Dierproefvrije high-end bronzer Linda's Wholesome life
Marc Jacobs bronzer review

 

 

 

This is not a sponsored post. I wish..

Delen:

2 Reacties

  1. 15 november 2019 / 19:06

    Bij het lezen van het woord ‘kokosgeur’ werd ik al enthousiast. Ik ben gek op de geur van kokos en krijg daar ook altijd een zomers gevoel van. Prachtige bronzer is dit! En wat staat hij je mooi. Subtiel, maar niet te 🙂

  2. 15 november 2019 / 11:05

    Prachtige foto’s weer, en hij ziet er goed uit! Mijn shape producten gaan momenteel ook wel erg hard (ik verlies mijn kleurtje)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Duurzaam wonen
5 tips om duurzamer te wonen

Noosa, Australië [dropcap]D[/dropcap]e nieuwsartikelen en klimaatprotesten maken het dagelijks pijnlijk duidelijk, de aarde is aan het opwarmen. Gelukkig is het...

Sluiten