New Coat – Fur-Free-Fur

Fur-Free-Fur Linda's Wholesome Life

 

New Coat – Fur-Free-Fur

Terwijl de bladeren aan de bomen langzaam aan in fleurige bloemen veranderen, de oude bladeren op de grond dwarrelen en de zonnestralen door de bomen dansen wordt het langzaam aan tijd om ons echt op de winter voor te gaan bereiden. Ik heb wel vaker aangehaald dat de herfst niet mijn favoriete seizoen is, maar wat kleding betreft geeft deze tijd van het jaar zoveel nieuwe mogelijkheden. Ik ben dol op het dragen van laagjes, het mixen van natuurlijke tinten en verschillende structuren. Dat maakt een outfit toch al snel niet iets spannender.

Mijn jurk als voorbeeld heeft een mooi geribd patroon, is niet heel dik van zichzelf maar is wel goed door te dragen met een warme onder jurk eronder. Gecombineerd met een dik vest of een fluffy coat wordt ook deze jurk een echt herfst item. Wat deze outfit écht uniek maakt is dat hij 100% vegan is. Mijn Cosy Teddy Coat  bestaat uit Fur-Free-Fur (polyester en acryl) en heeft een heerlijke oversized fit. Hierdoor kun je jezelf er helemaal in verstoppen als het koud wordt.

Het Fur-Free-Fur statement komt vanuit het powerhouse van Stella McCartney, zij gelooft dat mode ook luxueus kan zijn zonder het gebruik van bont en leer. Een statement wat ik mij steeds meer eigen aan het maken ben. De laarzen zijn naast de jas echt mijn statement pieces van deze herfst, ze zijn van Anna Field en gemaakt van hoogwaardig imitatieleer. De tas is van Matt & Nat, ook gemaakt van hoogwaardig imitatieleer. En zo laat ik hopelijk zien dat een fashionable outfit geen bont of leer hoeft te bevatten om mooi te zijn.

 

Fur-Free-Fur Linda's Wholesome Life

Fur-Free-Fur Linda's Wholesome Life
Come Get Fashion Teddy Coat

Teddy Coat : Come Get Fashion | Jurk : Dorothy Perkins | Oorbellen : Loavies | Tas : Matt & Nat | Laarzen : Anna Field.

 

100% vegan outfit

En ik vind het leuk, de herfst. Shooten tijdens deze betoverend mooie weken begint steeds leuker te worden. Dit komt vast ook omdat de temperaturen in oktober nog heel aangenaam konden zijn. Daarnaast vind ik hoge laarzen ook verrassend warm, voor de echte koude dagen hoop ik nog een paar cognac bruine ‘over the knee boots’ te scoren. Dan ben ik echt klaar voor de winter.

P.s. klik hier voor stijl advies, kijk welke Teddy Coat het beste bij jou pas. 

 

Wat is jouw statement item van deze herfst?

 

Liefs Linda

 

 

De jas is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer

Delen:

4 Reacties

  1. 18 november 2019 / 07:56

    Wauw, deze jas! Wat staat hij je prachtig en hij ziet er ook nog eens héérlijk warm uit. Ik vind de combinatie met de lange laarzen ook geweldig. Heel mooi dat deze outfit volledig bont- en leervrij is.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Marc Jacobs o!mega Coconut bronzer perfect tan 104 tan-tastic!
Marc Jacobs | o!mega Coconut bronzer

[dropcap]H[/dropcap]et is hoog tijd om jullie kennis te laten maken met mijn favoriete bronzer. Het is herfst en dat betekent...

Sluiten