Lush Full of Grace (nacht) serum

full of grace lush nacht serum review beauty fresh handmade cosmetics serum in vaste vormAfgelopen winter liep ik met mijn droge huid vol onzuiverheden de Lush in Amsterdam binnen, een tea tree water stond op mijn boodschappenlijstje en uiteraard moest ik even rondkijken. Al snel werd deze bar mij aangeraden om mijn droge, gevoelige huid met onzuiverheden te vertroetelen. Mijn huid kon wel wat extra liefde gebruiken, en omdat ik bang was dat hij te rijk zou zijn kreeg ik een hele ruime tester mee (wat een fijne service heeft Lush toch). Na hem uitgebreid getest te hebben heb ik een hele bar aangeschaft en daar vertel ik vandaag graag meer over.

Lush ontdekte dat de meeste serums die verkocht werden grotendeels uit water, conserveringsmiddelen en siliconen bestaan en dat moest anders kunnen. Zo gezegd, zo gedaan. Lush bracht Full of Grace op de markt en omdat deze bar zo razend populair is is hij al lange tijd opgenomen in het vaste assortiment.

full of grace lush nacht serum review beauty fresh handmade cosmetics serum in vaste vorm

 

Ingrediënten

Murumuru boter, Kalamijn poeder, Cupuacuboter, Rozenblaadjesinfusie, vers, Amandelolie, koudgeperst, biologisch, Parfum, Portobello paddenstoelen, vers, Kamille essentiële olie, blauwe, Roos essentiële olie, Tagetesolie, essentiële, *Eugenol, *Geraniol, * Benzylbenzoaat, *Benzyl cinnamaat,*Citronellol, *Farnesol, *Limonene , *Linalool.

* Komt van nature voor in etherische oliën.

Een serum en dan ook nog een in een vaste vorm, eens moet de eerste keer zijn. Deze bar is verrijkt met amandelolie, murumuru- en cupuacu boters om jou huid intensief te voeden. Er zijn ook Portobello champignons aan toegevoegd omdat deze de eigenschap hebben dat ze vol anti-oxidanten zitten. Er is rozenolie aan toegevoegd om de geïrriteerde huid te kalmeren en kalaminepoeder om de huidirritaties te verzachten en het heeft hiernaast ook een verkoelende werking. En jullie kennen vast het gezegde wel om een kopje kamillethee te nemen om tot rust te komen, ook aan deze bar zijn oliën van de blauwe kamille toegevoegd samen met tagetes om jou huid te kalmeren.

Omdat het een vast serum is zijn conserveringsmiddelen zijn weggelaten en dat is erg fijn voor de mensen onder ons met een gevoelige huid, het verstoort namelijk de goede micro-organismen op je huid niet.

full of grace lush nacht serum review beauty fresh handmade cosmetics serum in vaste vormDe vorm doet je misschien wel aan de massagebars van Lush denken, hij is iets kleiner deze Full of Grace bar, maar werkt in principe hetzelfde. Je haalt hem zachtjes over jou gezicht en het serum zal op jou warme huid smelten, een klein beetje aanbrengen is dan ook al genoeg om het met jou vingertoppen in te masseren. Je kunt de bar als massagebar gebruiken en zelf kies ik ervoor om deze iedere avond na het reinigen van mijn gezicht in te masseren. Zo creëer ik een goede basis voor mijn overige huidverzorging en zalven op doktersrecept, velen van deze werken uitdrogend en dan is een basis met een serum een welkome verademing.

full of grace lush nacht serum review beauty fresh handmade cosmetics serum in vaste vormOp de linker foto kan je al goed zien dat het serum vrij komt op je warme handen, hier heb ik de bar dan ook maar heel even vastgehad. Rechts zie je het serum net aangebracht op de huid, het glimt iets maar het serum trekt al heel snel in de huid. Er komt een heerlijke subtiele kruidige geur van het serum af wat voor mij ook extra ontspannend werkt.

full of grace lush nacht serum review beauty fresh handmade cosmetics serum in vaste vormDit serum is een van de best verkochte producten van Lush en ook mijn grootste ontdekking op huidverzorging van de afgelopen tijd. Een serum aan mijn routine toevoegen is de beste keuze die ik gemaakt hebt. Mijn huid word goed gevoed, plekjes gekalmeerd en mijn huid gehydrateerd. Hij is niet te rijk voor mijn huid, hij maakt mijn huid niet vet en ik heb maar een klein beetje nodig waardoor hij erg zuinig is in gebruik. Mijn huid ziet er gezonder uit, is beter gehydrateerd, voelt direct strakker aan na gebruik en het feit dat ik hem in de avond als nacht serum kan in masseren vind ik heerlijk.

 

Je vind het vaste serum Full of Grace zowel online als in de winkels van Lush en je betaalt €15,75 voor 20 gram.

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

7 Reacties

 1. 25 maart 2015 / 22:03

  Wat een bijzonder product, je zou denken dat het een zeepje is. Klinkt wel goed!

 2. 25 maart 2015 / 15:29

  Is dit een serum?! ik dacht echt een zeep ofzo hihi, maar toen las ik de titel nog een paar 😛 Het klinkt wel goed.

 3. 25 maart 2015 / 12:40

  … Ik was vrijdag in Amsterdam, bij Lush en ik heb dat helemaal niet gezien … Nu moet ik weer terug, wat vervelend 😉

 4. 25 maart 2015 / 12:21

  Ideaal! Ik kende dit serum helemaal niet. Ik heb zelf ook echt last van een droge huid. Komende week even langslopen dus!

  • Linda
   Auteur
   25 maart 2015 / 13:46

   Ik vind het een aanrader om eens te proberen, hopelijk hebben ze ook een mooie tester voor jou om hem te proberen! 🙂

 5. 25 maart 2015 / 08:51

  Oh shame on me, dit product van Lush kende ik nog helemaal niet. Snel naar de winkel <33

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Catrice cosmetics make-up Nude Purism limited edition eye colour quattro c 01 baked brown oogschaduw bruin blauw beautyblogger beauty review
Nude Purism Limited edition by Catrice | EyeColour Quattro & nailpolish

Een aantal keren per jaar lanceert Catrice limited edition collecties naast de uitbreiding en wisselingen in het vaste assortiment. Vaak...

Sluiten