Nude Purism Limited edition by Catrice | EyeColour Quattro & nailpolish

Catrice cosmetics make-up Nude Purism limited edition eye colour quattro c 01 baked brown oogschaduw bruin blauw beautyblogger beauty review Dat budget merken kwalitatief ook goed kunne zijn laat het merk Catrice steeds weer zien. Na een enthousiaste video van Mascha wilde ik toch wel heel graag het nieuwe palette halen. En alhoewel dit niet het palette is wat ik graag wilde verraste de swatches mij zeker en ging ik snel met het laatste exemplaar in de schappen naar huis.

Catrice cosmetics make-up Nude Purism limited edition eye colour quattro c 01 baked brown oogschaduw bruin blauw beautyblogger beauty review Catrice cosmetics make-up Nude Purism limited edition eye colour quattro c 01 baked brown oogschaduw bruin blauw beautyblogger beauty review Allereerst het design, is het geen schatje? Catrice haakt alweer slim in op de nude trend met deze ‘Nude Purism’. Hij is clean en simple, en yes daar hou ik van.

Catrice cosmetics make-up Nude Purism limited edition eye colour quattro c 01 baked brown oogschaduw bruin blauw beautyblogger beauty review Dit c01 Naked Brown EyeColour Quatro bevat 4 prachtige kleuren om een complete look mee te maken. Alle 4 de keuren bevatten een shimmer en de eerste drie ook een mooie glitter. Niet heel gewoon voor een nude palette denk ik dan, maar het maakt mij wel erg benieuwd naar de look die ik ermee kan maken.

Catrice cosmetics make-up Nude Purism limited edition eye colour quattro c 01 baked brown oogschaduw bruin blauw beautyblogger beauty review De kleuren zonder flits.Catrice cosmetics make-up Nude Purism limited edition eye colour quattro c 01 baked brown oogschaduw bruin blauw beautyblogger beauty review
Het palette met flits gefotografeerd.
Catrice cosmetics make-up Nude Purism limited edition eye colour quattro c 01 baked brown oogschaduw bruin blauw beautyblogger beauty review Boven zie je de swatches zonder flits en eronder met flits, hier vallen vooral de intensiteit van de kleuren en de shimmer erg op. Zoals ik eerder al vertelde is de bruine de enige zonde glitter en de shimmer is haast alleen in het juiste licht of met een flits zichtbaar.

Catrice cosmetics make-up Nude Purism limited edition eye colour quattro c 01 baked brown oogschaduw bruin blauw beautyblogger beauty review Catrice cosmetics make-up Nude Purism limited edition eye colour quattro c 01 baked brown oogschaduw bruin blauw beautyblogger beauty review Nude kan ik deze look zeker noemen, de kleuren blenden fijn uit en je kan er een fijne subtiele look mee maken. Om kleuren op te bouwen moet je toch goed je best doen, de kleuren spatten niet van je ogen af. Maar voor een nude palette zeker prima. En tik jou kwast ook even goed af om een glitter fall-out te voorkomen. Al met al een lieve lente proof look als je het mij vraagt, pastel tinten hebben mijn hart zeker veroverd!

catrice nude purism cosmetics nagellak nailpolish nail laquer 10ml c02 Barely pink review beauty blog bloggercatrice nude purism cosmetics nagellak nailpolish nail laquer 10ml c02 Barely pink review beauty blog bloggerDeze c02 Barely Pink is een van de 4 Nude Purism lakjes uit de l.e. lijn. Een hele lieve zacht roze pastel tint en past dan ook prima binnen het nude thema. Heel subtiel kun je glitters ontdekken in het flesje maar op de nagel vallen ze bij mij helemaal weg.

catrice nude purism cosmetics nagellak nailpolish nail laquer 10ml c02 Barely pink review beauty blog bloggerHet kwastje is er een zoals wij die gewend zijn van Catrice, hij heeft een volle kwast en deze lakt erg fijn. Ook verdeelt hij de nagellak gemakkelijk over de nagel en kan je de nagellak precies aanbrengen.

catrice nude purism cosmetics nagellak nailpolish nail laquer 10ml c02 Barely pink review beauty blog bloggerHet lakje zelf ziet er ook mooi uit, en deze uitstraling past mooi bij het palette. De details op de dop spreken mij ook erg aan.

catrice nude purism cosmetics nagellak nailpolish nail laquer 10ml c02 Barely pink review beauty blog bloggerHier heb ik nadat ik een basecoat heb aangebracht maar liefst 3 lagen Barely Pink aangebracht, de kleur dekt pas goed na 3 dunne lagen. Ik heb ook geprobeerd om 2 wat dikkere lagen aan te brengen maar dan duurt het erg lang voor de nagellak droog en stootvast is.

catrice nude purism cosmetics nagellak nailpolish nail laquer 10ml c02 Barely pink review beauty blog bloggerMaar als hij eenmaal zit vind ik hem prachtig! En mooi blijven ze ook, zeker met een topcoat erover kan je een aantal dagen van mooi gelakte nagels genieten. Een lief lakje wat ik er dit voorjaar zeker vaker bij zal pakken.

10Catrice cosmetics make-up Nude Purism limited edition eye colour quattro c 01 baked brown oogschaduw bruin blauw beautyblogger beauty review De meningen zijn wat verdeeld over dit palette, en met de middelmatige pigmentatie van de kleuren op het ooglid kun je zeker in het thema nude spreken wat mij betreft. Een subtiel palette met lieve zachte kleuren, hiermee ben ik klaar voor de lente. De oogschaduw is wel wat romig en daardoor heb je al snel wat fall-out. Voor het lakje geld hetzelfde, je hebt even wat extra aandacht nodig met lakken, maat als hij eenmaal zit kun je een paar dagen genieten van dit lieve pastel kleurtje. Een lieve combinatie waar ik erg blij mee ben.

Het Naked Brown palette schafte ik aan voor €4,59 en de nagellak voor €2,99. Je vind Catrice in de schappen van het Kruidvat en de Trekpleister.

 

Heb jij zelf wat kunnen scoren van deze l.e. collectie?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

16 Reacties

 1. 25 maart 2015 / 17:38

  Ah het lakje is mooi! Hij lijkt wel een beetje op een lakje dat ik van Catrice heb uit het vaste assortiment: I am so nude.

 2. 24 maart 2015 / 23:11

  Ik vind het wel hele lieve kleuren, ondanks dat ze niet helemaal van je ogen afspatten vind ik het wel oké. Je kunt er wel een mooie look van maken.

 3. 24 maart 2015 / 20:34

  Heb zelf het andere palette aangeschaft en ik ben er ook heel erg over te spreken. Gebruik het veel voor naar mijn werk als ik eens geen zin heb in een heftige look!

 4. 24 maart 2015 / 20:26

  Het kleurtje van de nagellak is echt prachtig, wel jammer dat hij 3 laagjes nodig heeft om te dekken…echt, dit is een kleurtje wat mij best wel erg aanspreekt….

 5. 24 maart 2015 / 18:25

  Zowel het palette als het nagellakje lijken me heel mooi! Ik heb nu dit soort producten echter niet nodig, dus ik moet me even inhouden haha.

  • Linda
   Auteur
   24 maart 2015 / 19:12

   Dat is het vaak hé met make-up, al is de verleiding groot! haha

 6. 24 maart 2015 / 17:45

  Leuke review en hele mooie foto’s! Ik vind vooral het lakje erg mooi!

  • Linda
   Auteur
   24 maart 2015 / 19:12

   Dank je wel voor het mooie compliment!

 7. 24 maart 2015 / 11:55

  Het palette vind ik wel mooi maar ik vind het jammer dat de kleuren niet zo gemakkelijk opbouwen. De kleur van het lakje is ook schattig!

  • Linda
   Auteur
   24 maart 2015 / 19:13

   Ik vind dat ook best wel jammer, maar wel begrijpelijk als het onder ‘nude’ moet vallen. Al moet ik zeggen dat dat bij bijvoorbeeld de Naked palettes van U.D. ook niet het geval is en de kleuren mooi naar voren komen..

 8. 24 maart 2015 / 10:44

  WAUW, dat lakje! Je hebt er echt de perfecte nagels voor!

 9. 24 maart 2015 / 10:36

  Complimenten om de foto’s weer. Wauwie! Ik ben verliefd op die nagellak. Ik moet wel zeggen dat ik aan twee laagjes echt een volledige dekking heb!

 10. 24 maart 2015 / 10:31

  ik vind het nagellakje niet zo maar dat palette vind ik wel erg schattig!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
boren landelijke bruiloft lifetsyle sunday persoonlijk overzicht foto's lifestyle by linda nicki minaj amsterdam maart 2015 VW T2
Lifestyle sunday on monday | Nicki Minaj & een landelijke bruiloft

Hi there! Afgelopen week was opnieuw een bijzondere week, het lijkt haast wel of ik iedere week weer in herhaling...

Sluiten