Lush Breath of Fresh Air

Een van de fijnste ontdekkingen op skincare gebied is toch wel dit verfrissende Toner Water van Lush. Breath of Fresh Air geeft je het gevoel dat je met je reeds door de zon gebruinde huid uit de zee komt lopen, en tegelijkertijd een frisse bries langs je gezicht voelt. Heerlijk. Vakantie in een flesje. De combinatie van zeewater en zeewier zorgt ervoor dat mijn huid opbloeit als nooit te voren.

 

Breath of Fresh Air

 

 Lush Breath of Fresh Air Toner Water

 

Breath of Fresh Air komt in twee formaten. Een flesje met spray van 100 ml en een grote verpakking van 250 ml. Omdat ik hem eerst wilde testen kocht ik een flesje van 100 ml. Het Toner Water is vegan, uiteraard niet op dieren getest en zit vol bijzondere ingrediënten. Je brengt het aan op een reeds gereinigde huid. Ik spray het op mijn huid, en dep het vervolgend met mijn vingers in. Het gebruik van een Toner herhaal ik twee keer per dag. Ik laat het even intrekken en hierna kan ik mijn dag- of nachtverzorging aanbrengen.

 

 Lush Breath of Fresh Air Toner Water

 

Ingrediënten

Bronwater kalmeert de gevoelige of geïrriteerde huid en helpt huidveroudering tegen te gaan. Vers Zeewater heeft een grotere geneeskrachtige werking dan vers water, omdat het o.a. rijk is aan atrium, jodium, zink, kalium. Deze ingrediënten hebben een positieve uitwerking op eczeem, wondjes en allergische reacties. De  Aloë vera-gel is Biologisch én Fair Trade en deze heeft een kalmerende en verzachtende werking op de huid.  Carrageenextract is een extract uit rode alg en verbeterd het huidgevoel. Roos Absolue verbeterd de bloedsomloop, net als deRozemarijnolie. Patchouli-olie bevorderd de genezing van wondjes.  Zeewier Absolue is een blaaswier wat dit product de karakteristieke zee geur te geven, en deze geur is gemixt met patchouli. Ook  Limonene is toegevoegd als geurmiddel. 

 

De complete lijst met ingrediënten: 
Bronwater (Aqua), Vers Zeewater (Aqua), Fair Trade en Biologische Aloë vera-gel, Carrageenextract, Roos Absolue (Rosa damensca), Patchouli-olie (Pogostemon cablin), Rozemarijnolie (Rosmarinus officinalis), Zeewier Absolue (Fucus vesiculosus), Limonene, Methylparabeen. 

 

Lush Breath of Fresh Air Toner Water

 

Ik ben zo enorm gelukkig met mijn gezondere huid. Ben je benieuwd welke producten ik naast Breath of Fresh Air gebruik? Deze zette ik laatst al op een rijtje in een artikel over mijn skincare routine.

 

 

Lush Breath of Fresh Air Toner Water

 

Breath of Fresh Air

Dit flesje met zeewater doet mijn huid bijzonder goed. Juist omdat mijn huid tijdens vakanties zo opleeft was ik opzoek naar producten die dit magische ingredient bevatten. Zout zorgt ervoor dat mijn wondjes niet ontsteken, de huid reinigt, heelt en hydrateert. Uitdrogen doet dit product totaal niet. Hij is zacht voor mijn huid, zelfs mijn atopische huid (eczeem) wordt niet getriggerd. Het water geeft een fris gevoel en kan daarom ook als verfrissing gebruikt worden.

 

Breath of Fresh Air is bij Lush verkrijgbaar voor €6,95 (100 ml) en €13,25 (250 ml). 

 

Gebruik jij een Toner Water?

 

 liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

4 Reacties

  1. 25 januari 2017 / 20:03

    Ik ben wel heel benieuwd naar deze toner door jouw review!

  2. 25 januari 2017 / 08:34

    Mmmm ik MOET deze toch ook proberen hoor, klinkt héél goed <3

  3. 25 januari 2017 / 06:53

    Het klinkt echt als een heel fijn en verfrissend product! Misschien dat ik het kleine flesje hiervan ook eens ga proberen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
The Master Perfumer White Lily N26
The Master Perfumer – White Lily N°26

Nu ik in mijn hoofd langzaam aan weer naar het voorjaar aan het toeleven ben (de lente en zomer zijn...

Sluiten