Linda’s happy list ☄

 

Linda’s Happy List

 

linda's happy list

 

 

De zomer is mijn seizoen

 

Ibiza

Kan jij je nog herinneren dat ik vertelde dat ik mijn eerste persreis mag gaan maken? Nou, die is nog even opgeschoven. Maar omdat Thomas en ik er toch graag even tussenuit willen besloten wij afgelopen donderdag een lastminute te boeken. Na een flinke zoektocht kwamen wij uit bij een prachtige locatie op Ibiza, voor een heel leuk prijsje. Je snapt dat wij hier niet lang over na hoefden te denken. En voor we het wisten hadden wij al geboekt. Woensdag vertrekken wij al en hier kijk ik enorm naar uit.

 

Mijn eerste vintage aankoop

Begin dit jaar wist ik het al, mijn koopgedrag moet veranderen. Nou ben ik niet de persoon die iedere maand mega veel kleding koopt, maar ik wil er wel meer op gaan letten waar ik het aan uit geef. En nog veel belangrijker, waar. Daarnaast is oude kleding een nieuw leven inblazen iets wat ik wilde gaan oppakken. Nu vind ik tweedehands inkopen doen niet zo heel spannend, maar vintage schatten zoeken wel. Ik vind het namelijk leuk om mijn kast te vullen met unieke items die bijna niemand heeft. Dragen wat er in de etalages hangt? Where is the fun in that? Aanstaande week laat ik jullie mijn eerste vintage jack zien!

 

 linda's happy list

 

Fashionista in de dop

Als ik ergens van geniet zijn het wel lange wandelingen met de honden, lopen door de straten van een mooie stad en outfit foto’s maken. Ik hoop deze zomer een nieuw energie niveau te behalen wat ik in de herfst en winter vast kan houden, zodat ik dan ook vaker een outfit op de gevoelige plaat vast kan leggen. Want waar ik vroeger camera schuw was, heb ik nu mijn onzekerheden omarmd en vind ik het onwijs leuk om nieuwe content te maken.

 

Oprecht gelukkig zijn

Het is lang geleden dat ik kan zeggen, het is oké waar ik nu ben en sta. Ik heb altijd bepaalde doelen voor ogen gehad, en wanneer ik deze niet kon halen kon mij dat aardig onrustig maken. Zo kan ik de druk behoorlijk voelen als het op een eigen huisje aankomt, samenwonen dus (want dat doet iedereen op mijn leeftijd), een gezin stichten (komt er automatisch achteraan), carrière maken en trouwen (alles het liefst in een andere volgorde). Ik geloof er heilig in dat leven op jouw eigen tempo en doen wat jij leuk vindt, jou echt gelukkig maakt. Misschien moeten we wat vaker afwijken van de ‘vaste paden’. Die verplichte dingen geven mij echt te rillingen.

 

Velden met bloemen

En zijn de bloemen niet prachtig op de foto’s? Bij ons in de polder (yes ik woon op een boerderij en ben een echt polder meisje, voor wie dat nog niet wisten) is het langzaam aan verplicht aan het worden om stroken met bloemen te zaaien op het land. Dit is niet alleen prachtig om te zien (het is letterlijk een hele bloemenzee), maar ook erg fijn voor de diertjes. Ik vind ze vooral fotogeniek! Zo maakte we laatst prachtige foto’s van mijn kleine nichtje (die bijna 3 is) in deze fotogenieke zee, maar ook van Thomas en mij samen. De foto’s van ons samen begint op Instagram een klein project te worden, zo proberen wij iedere week samen een foto te maken op een prachtige nieuwe locatie.

 

Wat maakt jou blij?

 

liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

10 Reacties

 1. 22 augustus 2016 / 10:03

  Alleen van jouw foto’s word ik al helemaal blij! Prachtig, het ziet er heel zomers en romantisch uit! Het jurkje wat je aan hebt vind ik super mooi. Leuk dat je op een boerderij woont en zo te zien in een hele mooie omgeving. Ik wens je alvast een fijne vakantie. Ik zie alvast uit naar de foto’s!

 2. 21 augustus 2016 / 18:18

  Wat een lijstje om blij van te worden! Ik herken het wel dat je vaak doelen najaagt en dan de druk voelt. Toch fijn dat je ook oprecht kan genieten van je zomerse energielevel. Hopelijk kun je dit vasthouden naar de herfst en winter toe.

 3. 21 augustus 2016 / 15:32

  Mooie foto’s! De zomer is ook absoluut mijn seizoen. Ondanks dat het weer in Nederland niet altijd mee wil werken, hoe veel fijner is het dat het ’s ochtends al licht is, dat de temperatuur omhoog gaat en dat alles weer in bloei staat. Ook wat betreft het afwijken van de vaste paden ben ik het compleet met je eens. Andermans paden volgen, omdat ooit bedacht is dat dit is ‘hoe het hoort’, daar word je juist ongelukkig van denk ik..

 4. 21 augustus 2016 / 11:09

  Wat heerlijk om last minute nog even weg te gaan. Heel veel plezier! Oh en uiteraard ben ik heel benieuwd naar jouw vintage aankoop 😉

 5. 21 augustus 2016 / 11:07

  Wat een mooi lijstje en prachtige foto’s ook!

  Liefs,
  Dascha

 6. 21 augustus 2016 / 10:55

  Ik word blij van heel veel dingen.. maar veel van die dingen hebben op dit moment te maken met regeldingen voor mijn bruiloft volgend jaar. Wat tof dat jullie lekker lastminute naar Ibiza gaan, heel veel plezier en lekker genieten :-)!

 7. 21 augustus 2016 / 10:50

  Wat een mooie lijst heb je samengesteld Linda! Allemaal fijne dingen. In de zomer ben ik net als jij ook op mijn best, in combinatie met chronisch ziek zijn. Fijn dat jij nu ook wat vrijer bent in wat je op een dag kan doen! En dat over de rillingen krijgen van verplichte dingen herken ik ook. Heb echt een hekel aan het trouwen-samenwonen-kinderen riedeltje. Iedereen moet het gewoon op zijn eigen manier doen, hoe het je gelukkig maakt!

 8. 21 augustus 2016 / 10:18

  Mooi lijstje! En wat heerlijk dat je naar Ibiza gaat, ik ben net terug. Geniet ervan girl 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Detox Breakfast Bowl recept lifestyle by linda
Detox Breakfast Bowl

Detoxen is helemaal hip en van deze tijd. En dit toevoegen aan jouw dagelijkse routine kan makkelijker dan jij denkt....

Sluiten