Xmas inspiration | L’ Oreal Golf Leaf Nails


2L’Oréal Paris kent een aantal hele mooie lakjes in de collectie. Vandaag laat ik jullie kennis maken met Rouge Pin up (401) en de Gold Leaf top coat.

3Het design vind ik mooi, de smalle flesjes geven een luxe uitstraling. Zeker nu het rode lakje gecombineerd word met de gouden dop, en het gouden lakje met een mooie strakke zwarte dop. Het lakje bevat 5ml. Het leuke van deze lakjes is dat ze een geïntegreerde topcoat hebben. En ze beloven shockproof te zijn.

1

Rouge Pin Up 401

4Het kwastje heeft een fijn formaat en is goed gevuld met haren. In een paar strijken heb je de kleur al prachtig op je nagels zitten. Het lakje breng je gemakkelijk en streeploos aan, en droogt ook binnen een nette tijd.

16Hier draag ik na een basecoat, 2 laagjes nagellak. Na de eerste keer lakken dekte hij al vrij goed, voor een iets intensere kleur heb ik er zelf nog een aangebracht.

6

Le Vernis Golf Leaf Topcoat

5Het kwastje van deze topcoat is hetzelfde als zijn voorganger. De nagellak is gemakkelijk aan te brengen. Wel is het een beetje spelen met de gouden vlokjes wanneer je ze gelijk verdeeld wilt hebben op je nagels. Zelf vind ik het wel een speels effect hebben als ze er willekeurig opkomen.

1719Ook dit lakje breng je fijn en moeiteloos aan, de dekking is goed en pluspunt is dat hij vrij snel droog is, voor het shockproeve effect heb je toch wel wat meer geduld nodig.

Conclusie

Ik ben enthousiast over deze mooie lakjes! De flesjes zijn mooi en doen sjiek aan, net als de lakjes zelf. De rode Rouge Pin Up vind ik een mooie warme, winterse rode kleur. De gouden vlokjes van de Gold Leaf topcoat kleuren erg mooi samen met het rood. Het effect vind ik leuk, mooi en speels. Zo ben je met de rode kleur in een handomdraai klaar, en voeg je al snel wat extra’s toe met de glitters voor een borrel of kerstdiner!

Beiden lakjes vind je in de schap bij een drogist, bol.com of bij een parfumerie voor €5,99. 

 

Weet jij al wat je deze kerst op je nagels draagt?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

17 Reacties

 1. 17 december 2014 / 16:25

  Ik vind het een heel mooie combinatie, maar ik weet eigenlijk nog niet zo heel goed wat ik ga dragen met kerst, ik heb ondertussen aardig wat lakken waar ik helemaal vrolijk van word dat kiezen haast onmogelijk word!

 2. 16 december 2014 / 00:45

  Wat een supermooie lakjes! Los van elkaar zijn ze al pretty maar met deze combinatie vind ik ze helemaal mooi!

 3. 15 december 2014 / 23:43

  Dat is wel een hele mooie felle rode kleur! En die combinatie met de gouden stukken erop vind ik ook heel chique staan.

 4. 15 december 2014 / 20:42

  Wat een leuke combinatie! Ben gek op gouden glitters 🙂 X

 5. 15 december 2014 / 17:34

  Wat een mooie lakken zeg, die glitter maakt het helemaal af

  • Linda
   Auteur
   16 december 2014 / 02:28

   Lief, dank je wel!

 6. 15 december 2014 / 16:55

  Wat een mooi effect voor tijdens de feestdagen!

 7. 15 december 2014 / 15:48

  Ik vind vooral de combinatie van de rode en de gouden glitterlak erg mooi!

 8. 15 december 2014 / 11:12

  Wat een prachtige rode kleur! Over de gouden confetti ben ik minder enthousiast. Ik heb dan liever wat meer glitter o.i.d. Maar dat is natuurlijk smaak. Het is zeker erg leuk voor de feestdagen!

 9. 15 december 2014 / 11:00

  Wauw, ze zijn zo mooi! Een rode lak is echt perfect voor de kerstdagen! Maar de gouden confetti maakt het echt helemaal af, geweldig mooi en feestelijk <3

 10. 15 december 2014 / 07:47

  Erg leuk! Ik zou er nog wel paar keer over heen gaan met de top coat! Ik doe eigenlijk nooit zoiets over een kleur heen. Moet het toch maar eens proberen!
  Liefs

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Lifestyle Sunday | Sushi en met Jip naar de dierenarts

Hi there! Het voelt als gisteren dat ik mijn laatste persoonlijke update rondje op zondag heb geschreven, maar daar ben...

Sluiten