Lifestyle Sunday | Iets met Kerstmis in december

Afgelopen week zijn er iets minder artikelen online gekomen dan gepland en gehoopt. Soms heb je van die dagen dat alles even anders loopt dan gehoopt. Nu probeer ik zelf zoveel mogelijk van de zon te genieten en ik zie online dat vele dat samen met mij doen. Dat de statistieken iets zakken is voor mij geen reden om minder te bloggen, maar binnen zitten terwijl het buiten zomers weer is wel. Nu beschik ik (helaas) niet meer over een laptop die ik buiten neer kan zetten en een iMac op schoot nemen is ook weer zo’n ding (luxe probleem, I know). Terwijl ik in de zon aan het bakken was, met een Lonely Planet de vakantie aan het uitstippelen was, vlogen de uren voorbij en ergens vind ik wel dat het oké is en mag ‘omdat het zomer is’. Er komen weer wat regenachtige dagen aan waarop ik de schade weer in ga halen, I Promise.

I’m coming home, im coming home, tell the world that I’m coming home!

Daarnaast kwam er onverwacht ook nog het nieuws, na veel wikken en wegen, en groene en rode stoplichten te hebben gezien, ga ik mijn familie in Australië opzoeken deze winter! En ja beste mensen, voor deze onverwachte dingen maak ik graag een gaatje vrij in mijn agenda (sorry, not sorry). Dit is een droom die uitkomt! Zeker omdat ik langzaam aan naar een eigen huisje-boompje-leventje situatie aan het toeleven ben en dan zullen deze familie tripjes er voorlopig niet in zitten (waarom moet het in hemelsnaam allemaal zo duur zijn?). Ik liep afgelopen week op wolkjes (geen Wolky’s of Sketchers, maar echte wolken) en loop de hele week al te fluiten en te zingen. De tickets zijn uitgezocht en geboekt en het grote aftellen kan gaan beginnen! Oh mensen, ik ben zo gelukkig op dit moment en voel mij zo compleet. Als je zo’n goede band hebt met je familie is afstand echt een issue. En na 4 jaar kan ik ze eindelijk weer in mijn armen sluiten. Kijken hoe groot mijn nichtjes zijn geworden, genieten van de mooiste uitzichten en thuiskomen. Serieus, het voelt gewoon thuiskomen. En dat ik mijn familie eindelijk aan mijn vriend voor kan stellen is zo’n onwijs mooi ketst cadeau! Dit jaar geen kerst bij de openhaart maar met een kerstmuts op naar het strand. Koude drankjes drinken en misschien wel barbecuen, omdat dat het Australische kerstgevoel helemaal compleet zal maken. Zoals ik als klein meisje al eens eerder gedaan heb, Down Under, bij mensen die ik het hele jaar door al moet missen. Tranen heb ik gelaten van de spanning of wij het deze winter écht gaan doen, tranen van opluchting, heimwee en geluk. Ze zijn allemaal voorbij gekomen en het nieuws begint nu langzaam in te zakken. Reizen maakt mij gelukkig, maar familie bezoeken geeft de reis zo’n andere lading.

De reis ga ik samen met mijn vriend en mijn broer maken (hij heeft liever dat ik broer zeg terwijl ik stiekem een jaartje ouder ben) en met zijn drieën zullen wij een roadtrip naar mijn familie gaan maken waar wij 2,5 week voor uitrekken. Met reisdagen erbij zullen wij 3 weken van huis gaan en dat is het maximale wat wij eruit kunnen halen. En dat is al 2,5 week meer dan in dacht de komende jaren te hebben. Het maakt mij zo enorm gelukkig! Jullie kunnen rond die tijd dus veel zonnige foto’s, artikelen en vlogs verwachten en mijn handje jeuken nu al om ermee aan de slag te gaan. Ondanks dat ik niet graag voor een tweede keer naar eenzelfde plek terug ga, blijft Australië mij trekken en zal het mij echt nooit gaan vervelen. I’m coming home, im coming home, tell the world that I’m coming home!

En, wat maakt jou op dit moment blij?


 

liefslinda2Bloglovin' button


 

Delen:

13 Reacties

 1. 1 augustus 2015 / 12:50

  Ohh Lin wat leuk dat je na zoveel tijd weer lekker terug gaat en nog tijdens KERST! Suuuper leuk om te horen. Ik ben al benieuwd naar je prachtige fotos die je sowieso gaat maken. Ik wil er zo graag heen! Het staat zeker en vast op m’n bucketlist! Nu afwachten wanneer ik het ga waarmaken!

  http://www.theycallmetrue.com

 2. 27 juli 2015 / 15:33

  Wat een heerlijk vooruitzicht zeg meis <3 Mijn vriend heeft ook familie in Australië en Canada wonen en dat zijn dan ook echt plekken waar ik naartoe zou willen gaan. Ik ben dus heel erg benieuwd naar je prachtige artikelen met veel zon terwijl het hier regent 😉 X

 3. 26 juli 2015 / 18:07

  Wat geweldig zeg om met je vriend en je broer naar je familie in Australië te mogen! Je blijheid knalt door het scherm, super tof!!

 4. 26 juli 2015 / 12:25

  Awww, wat super fijn nieuws! Naar waar trek je in Australië? Ik zal mijn kerst daar ook voor’t eerst vieren hihi. Geniet er maar met volle teugen van, ik kijk er al naar uit om je verhalen te lezen!

  • 26 juli 2015 / 15:07

   Ah wat een lekker vooruitzicht! <3 Hoelang ga je? Ik land in Brisbane en dan gaan wij Queensland door 🙂 Ik wil vooral mijn vriend laten zien hoe mooi het daar is, en waar ik al geweest ben en zeker wat nieuwe hotspots opzoeken 😉

   • Naomi
    28 juli 2015 / 17:34

    Tien maanden denk ik! Ik mag/kan er een jaar blijven maar waarschijnlijk dus zo’n 10 maanden. En wauw, wat fijn! Brisbane wil ik zeker ook bezoeken. En nog zoveel andere dingen haha.

 5. 26 juli 2015 / 07:54

  O eat gaaf!! Geniet alvast van de voorpret.. Australië is nummer een op mijn wensenlijstje maar ja waarom moet het allemaal zo duur zijn…?

 6. 26 juli 2015 / 07:52

  Wat ontzettend fijn voor je!!! Meid, dit gun ik je zo enorm. De blijheid spat ook echt van het scherm af. Ik ben blij dat je handen al jeuken, want ik kijk nu al uit naar je artikelen en vlogs! Bring them on! Geniet en zing maar lekker verder! X

  • 26 juli 2015 / 15:08

   LIEF! <3 Dank je wel! En ik zal jullie veel gaan spammen met zonnige blogjes hihi 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Kaviar Gauche for Catrice limited edition c01 sweet secret c02 honey blossom c03 love me tender review swatch lifestyle by linda
Kaviar Gauche for Catrice | Limited Edition

Hi allemaal! Onder het mom van 'beter laat dan nooit' wil ik ik graag mijn items uit de Kaviar Gauche...

Sluiten