Lavender Pillow Mist | The Body Shop

Secrets Spa of the World Lavender Pillow Mist The Body ShopBiesbosch, augustus 2020

 

Secrets of the World Lavender Pillow Mist | The Body Shop

Haal de Franse lavendel velden in huis met deze heerlijke Spa Of The World, French Lavender Pillow Mist. De zachte geur van lavendel heeft namelijk een rustgevende en kalmerende werking, en helpt je hierbij makkelijker te ontspannen. De spray heeft een subtiele lavendel geur, waardoor je voorkomt dat je een overload van de geur binnen krijgt. Zelf krijg ik namelijk al snel last van hoofdpijn van sterke geuren, maar deze Pillow Mist kan ik juist heel goed hebben. De geur is ook nog eens makkelijk op te bouwen, wil je meer geur, dan spray je iets meer.

De mist bevat essentiële lavendelolie die afkomstig is uit dé lavendel regio van Frankrijk, de Franse Provence. Zo wanen we ons zelfs thuis in Franse sferen. En is het net alsof we ronddwalen op het mooie Franse platteland. En uiteraard kon ik het niet laten om tijdens onze eigen lavendel oogst even wat foto’s met de mooie flacon te maken.

De mist werkt heel simpel. Spray de mist voor het slapengaan op je hoofdkussen, sluit je ogen en droom heerlijk weg.

Als je net als mij een huid hebt die over gevoelig is voor parfum, dan kan ik je gerust stellen. Je kunt de Pillow Mist natuurlijk op veel meer plekken aanbrengen dan alleen je kussen. Kies bijvoorbeeld voor je dekbed of je matras. Werkt net zo fijn. Ook heerlijk om tussentijds je beddengoed even mee op te frissen.

De Secrets Of The World French Lavender Pillow Mist is verkrijgbaar bij The Body Shop, voor €12,00 (100 ml.).

 

Heb jij weleens een pillow mist gebruikt?

 

Liefs Linda

 

 

Het product in dit artikel is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.

 

 

Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Lipsi Griekenland
Lipsi – Een Griekse droombestemming

Lipsi, Dodekanesos, Griekenland   Lipsi - Een Griekse droombestemming Al vanaf de eerste keer dat ik over dit kleine zonovergoten...

Sluiten