Into The Nudes | Outfit Inspiratie

 

Into The Nudes | Outfit Inspiratie

 

Into The Nudes | Outfit InspiratieJas | SuperTrash // Jurk | SuperTrash //Overknee laarzen | Rapisardi // Tas | Marc Jacobs // Nagellak | Marc Jacobs Beauty – 102 Daisy.

Een nude kleur op de nagels, een off shoulder jurk afgemaakt met een beauty van een tas (is it just me of worden tassen nóg mooier als ze bij The Outnet aangeboden worden?) en elegante overknee laarzen waar je ook nog eens goed op kan lopen. Dat vind ik erg belangrijk aan schoenen, zeker als je er de hele dag op moet lopen wil je er aan het einde van de dag nog fabulous bij staan. Hier vind je een fijne selectie met mooie en betaalbare overknee laarzen. En tenslotte; Dress to impress!  

 

Into The Nudes | Outfit InspiratieJas | Come Get Fashion // Jurk | SuperTrash // Overknee laarzen | Heine // Shawl | Loavies // Clutch | Charlotte Olympia // Nagellak | Marc Jacobs Beauty Desire.

Een nude kleurige outfit afgemaakt met rood is altijd een goed idee. Rood heeft iets feestelijks, tenslotte mag je zeker op een kerstborrel wel uitpakken en is er niets mis mee om wat kleur toe te voegen aan je outfit.  Zo voorkom je namelijk dat je klassieke nude kleurige outfit saai word. Because you where born to stand out!

 

Hoe zal jij een nude kleurige outfit combineren?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

4 Reacties

 1. 18 november 2015 / 21:25

  Door jouw collage zie ik nu pas hoe mooi nude met rood eigenlijk is. Wauw! <3 Dat moet ik ook eens gaan aanschaffen joh. Zeer pretty.

 2. 18 november 2015 / 13:47

  Ik vind die grijze jas uit de laatste outfit heel mooi. Nude (beige) tinten staan me nooit heel goed dus die kleur draag ik nooit

 3. 18 november 2015 / 09:23

  Wat stel je toch altijd mooie setjes samen Linda! Allebei de collages zijn prachtig. Zelf draag ik bijna nooit nude tinten, omdat het mij niet zo mooi staat. Maar stiekem wil ik nog eens zo een camel coat aanschaffen, vind ze zo mooi. En de overknee laarzen zijn ook te mooi voor worden!

 4. 2 november 2015 / 08:11

  Oh yes, I like this! Deze outfit wil ik ook wel hebben :-)!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
hoe die ik dat? werken als chronisch zieke ME CVS
Hoe doe je dat? | Werken als chronisch zieke

Dat je moet werken om jezelf te onderhouden mag duidelijk zijn. Het is iets vanzelfsprekends en als je klein bent...

Sluiten