Lifestyle Sunday | Birthday, cupcakes & smoothie

lifetsyle sunday uitgelicht jan week 5Hi allemaal! Ik kan mij er soms over verbazen hoe vol een week kan zitten en hoe snel hij dan voorbij vliegt. Afgelopen woensdag mocht ik 26 kaarsjes uitblazen op de taart, ik maakte een filmpje, shopte wat, probeerde bij te tanken, genoot van de sneeuw en ik kan nu eindelijk enorm lekkere smoothies maken. Een goed begin van een nieuw levensjaar als ik het zo mag stellen! Kijk je mee naar mijn week?

jan week 5

De week begon ik rustig, de spieren in mijn rug zijn ontstoken door de pijn en misselijkheid moest ik wel rust houden. Je begrijpt dat dit de relatie met Netflix goed doet en ook lag ik met een heerlijke gezonde late-night-snack al vroeg op bed. 

Ik wilde graag wat shoppen in Rotterdam en natuurlijk kan ik een bezoekje aan de LUSH winkel niet overslaan. Ik spotte deze macaron-like bad goodies van LUSH, je zal ze haast op willen eten! Hiernaast nam ik ook Prince Charming mee naar huis, maar niet voor mijzelf, jij kunt hem winnen in mijn goodiebag

 Dit heerlijke Victoria’s Secret pakketje kun je winnen op mijn Instagram account, is het setje niet schattig? Net als de té leuke mini ananas, hij is zo fotogeniek dat ik hem haast niet op wilde eten hihi. 

♡ Ik bakte cupcakes, cupcakes en nog meer cupcakes. Omdat ik mijn verjaardag op 2 dagen vierde stond ik 2 halve dagen in de keuken. Ik vind het heerlijk om te bakken, nieuwe creaties te verzinnen en nieuwe smaken te ontdekken. Dit keer heb ik heel ongezond gewoon gewone cupcakes gemaakt, diëten komt vandaag wel weer. Het party-thema is Pink, maar dat komt volgens mij wel aardig naar voren haha! 

En hebben jullie Jip al gespot? Fotobomb!

♡ Vrijdag ochtend lag er sneeuw, ik plande een sneeuwshoot in, kleedde mij aan, maakte mijzelf op en toen ik buiten kwam was de sneeuw alweer verdwenen. Alleen in de tuin bleef het op verschillende plekken liggen, niet genoeg voor een shoot, wel genoeg voor Floyd om heerlijk met de sneeuw te spelen.

♡ Van mijn lieve nicht kreeg ik een mooie en handige sapcentrifuge voor mijn verjaardag, je begrijpt dat ik deze meteen moest proberen! Ik sneed een groene appel in stukjes, voegde er twee sinaasappels aan toe, een kiwi, een manderijn en een halve grote mango, samen met een zakje Smoothie Booster, en lekker dat hij was! ♡ Ik ga hem heerlijk uit proberen en ik zal vast een keer mijn favoriete smoothies met jullie delen.

And so on..

Het weekend vierde ik mijn verjaardag met mijn schoonfamilie en met vrienden, super gezellig en ik hoop dat alle cupcakes smaakte. Ik kan er inmiddels geen meer zien, en dat komt eigenlijk wel goed uit hihi. Vandaag word een bijtank dag, en begin volgende week zal niet anders zijn, maar dat geeft niet, het was gezellig en ik ben blij dat ik dit nu allemaal kan doen. Er komen verder weer leuke evenementen aan de komende weken (yay!) en een hele leuke samenwerking voor een blad, maar wat dat is hou ik nog heel even voor mij.

Hoe was jou weekend en ga jij nog iets leuks doen?

Delen:

11 Reacties

 1. 1 februari 2015 / 23:01

  Oehh hopelijk gaat t iets beter met je spieren meid. Zo te zien heb je een hele fijne verjaardag gehad! Als ik de fotos zo zag op Instagram is t wel goed gekomen met je heeerlijke cake hahah!!

  http://www.theycallmetrue.com

 2. 1 februari 2015 / 19:40

  Ah wat een fijne foto’s allemaal. Hopelijk heb je een heerlijk weekend achter de rug, en een leuke bday! Gefeliciteerd nog 🙂 X

 3. 1 februari 2015 / 15:49

  Wat een heerlijke week! gaaf dat je van die cupcakes hebt gebakken, heeelijk X

 4. 1 februari 2015 / 15:39

  Ooooh nog van harte gefeliciteerd lieverd! <3

 5. 1 februari 2015 / 14:43

  Nog gefeliciteerd! Smoothie Booster, dat kende ik nog niet. Ben ook sinds kort flink aan de smoothies, dus daar moet ik meer over weten 😉 x

 6. 1 februari 2015 / 12:20

  Nog van harte met je verjaardag. Wat een fijne post dit. En wat heb je trouwens een leuke blog, ik ga je meteen volgen! (:

 7. 1 februari 2015 / 11:40

  Mijn relatie met Netflix is ook ernstig aan het opbloeien. Maar ik ben dankbaar dat het er is. Heerlijk om zo de uren op bed door te komen.

 8. 1 februari 2015 / 11:14

  Wat lief dat je een sapcentrifuge cadeau hebt gekregen van je nicht. Proost!

 9. 1 februari 2015 / 10:59

  Wauw dat klinkkt onwijs goed, van harte gefeliciteerd nog met je verjaardag. Al dat lekkers ziet er goed uit. *kwijl* ben benieuwd wat je nog allemaal gaat doen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Instagram Tag | My memory’s museum

Laatst zag ik de Instargram Tag voorbij komen bij lieve Svenja, omdat ik hem zo leuk vind, en omdat ik...

Sluiten