Thailand vlog | De prachtige omgeving van Ao Nang

Hi iedereen! Na een paar fantastische dagen in Kuala  Lumpur komen wij weer terug in het Thaise paradijs. Terug bij de natuur en de rust. Ik neem jullie in deze vlog 2 dagen mee en ontdek ik mooie plekjes wanneer ik samen met mijn camera op pad ben en Thomas een massage krijgt. Wat is de eenvoud van Thailand toch mooi. Letterlijk lijkt de tijd stil te staan hier in Ao Nang, een plaatsje in Krabi. Als je de foto’s ziet begrijp je vast wel wat ik bedoel. 

 

Thailand vlog | De prachtige omgeving van Ao Nang

 

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Ao Nang Road Krabi thailand reizen lifestyle by linda

Ao Nang Road Krabi thailand reizen lifestyle by lindaAo Nang Road Krabi thailand reizen lifestyle by lindaAo Nang Road Krabi thailand reizen lifestyle by lindaAo Nang Road Krabi thailand reizen lifestyle by linda
Ao Nang Road Krabi thailand reizen lifestyle by linda
Ao Nang Road Krabi thailand reizen lifestyle by linda
Ao Nang Road Krabi thailand reizen lifestyle by linda
Ao Nang Road Krabi thailand reizen lifestyle by lindaAo Nang Road Krabi thailand reizen lifestyle by lindaAo Nang Road Krabi thailand reizen lifestyle by lindaAo Nang Road Krabi thailand reizen lifestyle by lindaAo Nang Road Krabi thailand reizen lifestyle by lindaAo Nang Road Krabi thailand reizen lifestyle by lindaAo Nang Road Krabi thailand reizen lifestyle by linda

 

Ao Nang is zo’n typische plek waar je helemaal tot rust kom. Daar heb ik in ieder geval geen Thaise massage voor nodig. Ik vind het heerlijk om met mijn camera op pad te gaan, stil te staan en de omgeving in mij op te nemen. Dan kom je onverwacht de mooiste dingen tegen.

 

Hou jij er ook zo van om nieuwe plekjes te ontdekken?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

3 Reacties

 1. 7 november 2015 / 10:35

  Ik kan je video niet zien (Wifi in Marokko sucks haha)..Maar je foto’s zijn weer ontzettend mooi!!

  • Linda
   Auteur
   6 november 2015 / 19:21

   Dank je wel! 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
kat aangereden Video | Hoe het Jip vergaat na de aanrijding én operatie
Video | Hoe het Jip vergaat na de aanrijding én operatie

Als dierenliefhebber dacht ik mijn portie pech met Jip (na een aantal poezen gevechten) wel gehad te hebben. Niets was...

Sluiten