I ♡ Summer Tag

Dat de zomer mijn favoriete seizoen is mag voor wie mij wat langer volgt wel duidelijk zijn. In mijn hoofd is het 24/7 zomer en het liefst bevind ik mij ook 365 dagen per jaar op een tropisch eiland. Oké, met een kleine uitstap naar de sneeuw rond kerst, dat kan mijn zomerse hartje wel overleven. Lieve Denise tagde mij voor deze ‘I Love Summer Tag’ die ik maar wat graag over neem. Een extra stukje zomer mag natuurlijk niet ontbreken op mijn blog! Lees je gezellig mee en dan spoil ik mijn favoriete zomerse make-up look. 

i love summer tag lifestyle by linda

♡ Wat is je favoriete ijsjessmaak?
Citroen & Mango it is! Zeker omdat het sorbet smaken zijn en ik met mijn lactose intolerantie geen slagroomijs mag, en het gelukkig niet lust. Nee mij maak je blij met frisse fruit smaakjes.

♡ Welke kledingstukken vind jij ’s zomers onmisbaar?
De jurkjes, rokjes, shorts en leuke tops mogen zeker niet in je kast ontbreken, en dat iedere zomer. Net als een leuk hoedje. Telt dat als kledingstuk of is het meer een accessoire? Anyway. In de winter kan ik al dagdromen over het zonder jas naar buiten gaan en luchtige kleding dragen.

♡ Wat is je favoriete activiteit in de zomer?
Eigenlijk zijn veel activiteiten wel favoriet omdat ik in de zomer lichamelijk zoveel meer aankan. Maar met mooie lange mooie avonden op het terras natafelen met een wijntje en goed gezelschap (met uiteraard een heerlijke bbq vooraf), zonnen en een bezoek aan een festival is mijn zomer wel aardig compleet.

♡ Hoe ziet je zomerse make-up look er uit?
In de zomer ga ik vooral voor een naturelle look. Uiteraard zon in niet met make-up op mijn gezicht, met soms wat wenkbrauw poeder en mascara als uitzondering. Wanneer ik mij wel opmaak ga ik voor een BB cream, een bronzer, blush, mascara (of niet), wenkbrauw poeder en een lekkere fel gekleurde lipstick. Omdat het zo onwijs goed samen gaat met een door de zon gebruinde huid!

i love summer tag lifestyle by linda

♡ Wat is je favoriete zomerse drankje?
Deze zomer ga ik eens niet voor een cocktail of een likeur maar een heerlijk fruitig Canei wijntje of een Canei Hugo. Met ijs please.

♡ Welk zomers gerecht eet je het liefst?
Kip van de bbq. Veel fruit. En fruit. Verse groente en gebakken aardappeltjes. En nog meer fruit.

♡ Wat voor geurtje draag je ’s zomers?
Met een mooie warme dag ga ik het liefst voor een licht parfum of een zoet parfum. Bekenden zijn denk ik wel Cool Water van Davidoff en mijn Sexy Amber van Michael Kors.

♡ Welke plannen heb je voor deze zomer?
Deze zomer ga ik met mijn lieve vriendje naar het tropische Thailand waar wij van een welverdiende vakantie gaan genieten en ook het een en ander hopen te zien. Ook staan er pretpark bezoekjes op de planning en ga ik veel van de zon genieten. Heel. veel. Laatst schreef ik een artikel over mijn Summer Bucket List waarin ik je nog meer over mijn ideale zomer vertel. Ik kan in ieder geval niet wachten tot ik eindelijk voet zet in het vliegtuig om een nieuw avontuur tegemoet te vliegen!

i love summer tag lifestyle by linda

En ik ben heel erg benieuwd wat Svenja, Saskia en Kim deze zomer van plan zijn! 


 

 

Wat is jou favoriete zomerse drankje?

 

liefslinda2Bloglovin' button


Delen:

7 Reacties

 1. 19 juli 2015 / 18:49

  Wat heb je hem leuk ingevuld! Toevallig stond deze tag van de week ook op mijn blog. Je hebt dezelfde favoriete ijsjessmaken! x

 2. 19 juli 2015 / 16:48

  Jaaaaa je hebt hem ingevuld, super super leuk! <3

 3. 19 juli 2015 / 00:15

  Erg leuke tag Linda! Mooie foto’s ook erbij! En super dat je mij geragd hebt, ik ben gek op de zomer 🙂

  • Linda
   Auteur
   19 juli 2015 / 01:58

   Yay, dan komt hij misschien nog wel voorbij op je blog? 😀

   • 19 juli 2015 / 16:25

    Ja! Ik ben hem nu aan het invullen, denk dat het deze week nog wel online komt! 🙂

 4. 18 juli 2015 / 12:13

  Wat gaaf dat je naar Thailand gaat zeg! En leuk dat je deze tag ook ingevuld hebt, ik moet hem ook nog steeds invullen 🙂

  • Linda
   Auteur
   18 juli 2015 / 17:01

   Ik ben benieuwd naar jou versie! 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
GoCustomized.com ontwerpen en personaliseren van telefoonhoesjes iPhone 6 plus ultra dun hoesje eigen ontwerp cover hard case review lifestyle by linda
Ontwerp jou eigen floating pineapple telefoonhoesje als een pro

Hi iedereen! Sinds de tijd dat wij onze smartphones kunnen oppimpen vliegen de telefoonhoesjes en de 1001 verschillende designs je...

Sluiten