Summer Bucket List ♡

De zomer is voor mij de ultieme tijd van het jaar om te doen wat ik leuk vind. Ik voel de energie letterlijk weer door mijn lichaam stromen. En doordat ik zo van de zomer geniet vliegen deze dagen ook voorbij, maar niet voordat ik een aantal punten van mijn Summer Bucket List af heb kunnen strepen. Om weer voldoende mooie herinneringen op te doen waar ik de herfst en winter op kan teren. vandaag deel ik mijn Summer Bucket List met de dingen die mijn zomer compleet zullen maken. 

♡ Naar Thailand gaan

Op reis gaan staat bij mij stipt op nummer één. Ik geniet zo intens van het reizen, het opsnuiven van nieuwe culturen en iedere dag wakker worden en zijn in een nieuwe omgeving. Dit doet mij niet alleen lichamelijk goed, op vakantie loopt mijn hoofd ook vaak over van de creatieve ideeën. Daarnaast kan ik niet wachten op het avontuur wat op ons ligt te wachten!

♡ Een festival bezoeken

Een dag zonder muziek is een dag niet geleefd. Muziek luisteren doe ik dan ook iedere dag en erop uitgaan om samen met heel veel mensen los te gaan op muziek vind ik onwijs leuk. De vrolijke sfeer, de mooiste fashion creaties samen met de vetste beats maken steeds weer dat ik ieder jaar uitkijk om minstens één festival te bezoeken. En als ik de planning bekijk zoals het er nu voorstaat word het dit jaar 2 dagen Appelpop met hele fijne artiesten en leuke mensen.

♡ Mijn blog naar een hoger niveau tillen

Zoals ik bij nummer 1. al beschreef doet warm weer mij uitermate veel goeds. Hier maak ik dan ook thuis volop gebruik van. Zo wil ik mijzelf uitdagen om nog mooiere foto’s te maken, mijn blog hiermee verder te onderscheiden van het gros, en nieuwe ideeën uit te werken. Zeker omdat het mij nu allemaal makkelijker afgaat nu ik meer energie heb en ik vaker de deur uit kan om bijvoorbeeld outfit foto’s te maken. Zo hoop ik een mooie vruchtbare bodem neer te zetten waar ik na de zomer op verder kan bouwen.

summer bucket list ananas pineapple lifestyle by linda

♡ Naar een pretpark gaan

Hoewel het voor velen misschien de normaalste zaak van de wereld is om naar een pretpark te gaan, mag hij zeker niet op mijn Summer Bucket List ontbreken. Doordat de afstanden in de parken vrij groot zijn, ik niet in heel veel attracties kan (snelheid en over de kop gaan zijn niet zo’n goede combi) is het des te leuker om in de zomer te gaan. Om in het zonnetje de waaghalzen in de attracties te bekijken en zo is het wandelen voor mij ook beter te doen. En naast een bezoekje aan de Efteling (ergens 2 jaar terug) en Disney HK (way back in 2010) is een bezoekje echt hoog tijd. Op de planning staat Walibi eind deze maand en ik heb er nu al zin in!

♡ Lange zomerse avonden met Hugo

Mooie, warme en gezellige avonden buiten op het terras, bij het vuur, met muggenmelk en fijn gezelschap. Ze zijn onbetaalbaar. Het liefst samen met een fruitig wijntje of een Hugo. Ik leg ze vast koud!

♡ Zonsondergang op het strand

Ik heb ze eerder gezien, op de mooiste bestemmingen, (bounty eiland Daydream in Australië en Griekse eilanden) zonsondergangen op het strand. Naast dat ik van blauwe luchten en uitzichten met palmbomen hou, mag een prachtige zonsondergang echt niet ontbreken op mijn Bucket List van dit jaar. En ik droom nu al van een prachtige ‘ik-zie-de-zon-in-de-zee-zakken’ moment op een strand in Thailand. Oh yes please!

♡ Mijn zomerse fashionista voeden

Heel. veel. zomerse. outfits. dragen.

Je snapt het vast wel. Ik hou van de zomer. Buiten kunnen ontbijten, lunchen en avondeten. De bbq die iedere avond als buiten keuken zijn dienst meer dan prima doet. En alles ziet er zoveel mooier uit in zomers licht. De lange dagen, de vrolijke kleuren en de mensen die ook zoveel vrolijker zijn. Zonder jas naar buiten kunnen. Jurkjes dragen tot je erbij neervalt. Zomerse sandalen dragen zonder blauwe tenen te krijgen en iedere ochtend wakker worden met vrolijk zingende vogels. Dit zijn de maanden waarin ik echt weer verliefd word op ons eigen landje, door de prachtige gebouwen, de Amsterdamse grachten en de openlucht feesten. Hallo zomer, wil jij tot de kerst blijven?

 

Wat mag er niet ontbreken op jou Summer Bucket List? 
liefslinda2Bloglovin' button


 

Delen:

13 Reacties

 1. 13 juli 2015 / 12:25

  Wat leuk! Ik heb ook een summer bucketlist gemaakt (een Summer To Do list heb ik hem genoemd) en omdat ik pas eind september op vakantie ga, heb ik deze juist gemaakt om het meeste uit de Nederlandse zomer te halen. Je kan hem hier lezen:
  http://www.mrsstilletto.nl/lifestyle/summer-to-do-list-2015/

  Wat gaaf dat je naar Thailand gaat, daar heb ik hele mooie herinneringen aan. En ik ben nog nooit op Appelpop geweest, maar ik heb er volgens mij al best vaak mensen over horen praten. Ik ga dit jaar ook naar festivals en misschien zelfs drie! Je blog verbeteren is in blogland denk ik altijd een goed idee. Hoe doe jij dat dan? Maak je al zo veel materiaal klaar voor na de zomer? Ik zie namelijk de bezoekersaantallen een beetje inkakken midden in de zomer – hoewel ik dan de meeste ideeën en inspiratie heb haha!

  Fijne zomer!

 2. 12 juli 2015 / 21:38

  Wat een fijn lijstje, hoop dat al je zomerdromen uit mogen komen!

  • Linda
   Auteur
   12 juli 2015 / 22:17

   Lief, dank je wel Cindy <3

 3. 12 juli 2015 / 18:57

  wat een mooi lijstje, gaat vast allemaal lukken!

 4. 12 juli 2015 / 15:00

  Wat een heerlijke vooruitzichten! Lekker gaan genieten!

  • Linda
   Auteur
   12 juli 2015 / 15:41

   Dank je wel! En dat ga ik zeker doen 🙂

 5. 11 juli 2015 / 20:24

  Wat een geweldige bucketlist! En heerlijk dat je naar Thailand gaat! Daar gaan mijn vriend en ik volgend jaar naartoe.

  • Linda
   Auteur
   12 juli 2015 / 15:43

   Dat is ook een heer-lijk vooruitzicht! Geniet alvast van de voorpret <3

  • Linda
   Auteur
   12 juli 2015 / 15:43

   Lief, dank je wel! <3

 6. 11 juli 2015 / 11:54

  Wat een fijne doelen heb je gesteld! Heerlijk dat je meer tijd kan besteden aan je blog, dat ga ik ook zeker doen in mijn vakantie 🙂

 7. 11 juli 2015 / 11:43

  Wat een mooie summer bucket list, ik vind het zo gaaf dat je naar Thailand gaat !

 8. 11 juli 2015 / 10:34

  Zonsondergang op het strand heb ik al mogen beleven in Italie twee maanden terug, met al mn vrienden. Zo mooi, snap dat die (weer) op je bucket staat. <3

  Deze zomer heb ik nog niet echt buckets, laat het een beetje over me heenkomen, komen vast leuke avonturen aan!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Crème Douceur Framboise DR Docteur Renaud Paris raspberry soft cream soin hydratant hydrating care geschikt voor de normale, enigzins droge huid review lifestyle by linda
Dr Renaud Raspberry soft cream

Hi allemaal! Het is weer eens tijd voor een artikel over huidverzorging. Vandaag laat ik jullie kennis maken met het plantaardige...

Sluiten