Lifestyle Sunday | Tropisch shoppen bij de Primark & vakantie voorpret

Afgelopen week stond dan ook in het teken van dingen uitzoeken en uitpluizen voor onze aanstaande vakantie naar Thailand. Ik vind het echt heerlijk om uren achter elkaar reis ervaringen te lezen, foto’s te bekijken en trips te bewonderen. Alle foto’s zijn stuk voor stuk mooi en het lijkt mij dan ook een waar paradijs op aarde. I love it already! En ik kan dan ook niet wachten tot we het vliegtuig instappen en de wolken in vliegen, dat vind ik telkens weer zo’n magisch moment. Even weg van alles zodat wij onszelf in een nieuw avontuur kunnen storten. Helemaal terug naar de basis en alles op de relax stand. Hoe mindful kun je het hebben? Is dat voor jou ook herkenbaar, dat je helemaal tot rust en tot jezelf komt tijdens en op een vakantie? Waar je ook bent? Ik zat afgelopen dagen dan ook uren in de zon met de Lonely Planet op schoot te werken aan mijn bruine kleurtje om de witte benen foto’s hopelijk op deze manier te slim af te zijn.

Ook bracht ik voor het eerst een bezoekje aan het centrum van Den Haag. Ik had mij laten vertellen dat deze Primark erg groot is en ook een flinke mannen afdeling heeft. Ik sleepte le bloyfriend in de auto om de Primark te kunnen overvallen. Uiteindelijk zijn we na wat zoek en speurwerk (want jeetje wat een volk op zaterdag) toch nog best aardig geslaagd, en van het eindresultaat kunnen jullie uiteraard een shoplog verwachten. Het belooft een tropische shoplog te worden met vooral veel zomerse items on a budget. Sounds good right? Ook het oude gedeelte van het centrum van Den Haag heeft mij erg verrast en gaf mij het gevoel alsof ik in Brussel of Milaan aan het winkelen was (zie de foto’s hierboven) maar dat zoveel dichter bij huis. Het echte shopwerk probeer ik voor op vakantie te bewaren en dat is tot nu toe best goed gelukt. De enige investering die ik deze week wel heb gedaan, was het aanschaffen van een nieuwe digitale camera. Een mooi cadeautje voor mijzelf en voor op vakantie (yay!). Het is een compacte Nikon met een draaibaar klapscherm waardoor ik nu eindelijk kan zien wat ik film als ik een vlog maak (hihi). Jullie kunnen dan ook meer vlogs van mij verwachten omdat het met deze camera allemaal ook veel mooier en leuker wordt. Een aankoop waar ik echt onwijs blij mee ben en dankbaar voor ben dat ik hem heb kunnen doen! Ik zal hem eerdaags uitgebreid introduceren in een artikel wanneer ik er een beetje wegwijs mee ben geworden.Wordt dus nog vervolgd!

 

En, hoe gaat het met jou?

liefslinda2Bloglovin' button


Delen:

5 Reacties

 1. 20 juli 2015 / 11:05

  Super leuk dat ik nu jouw foto’s van die passage in Den Haag zie! Ik kende dat dus helemaal niet, maar afgelopen weekend deden we met mijn schoonvader een dagje Scheveningen / Den haag en heb ik het voor het eerst gezien. Zag er echt prachtig ook! Mooie foto’s heb je er ook van gemaakt. Alvast heeeeeeeeeel veel plezier in Thailand!

 2. 19 juli 2015 / 15:38

  De voorpret voor een vakantie is ook altijd zo leuk. Lekker van genieten!

 3. 19 juli 2015 / 15:28

  Leuk dat je een camera hebt gekocht waar je goed mee kan vloggen, ik ben benieuwd naar je artikel hierover! En heerlijk toch de voorpret van jullie vakantie naar Thailand!

 4. 19 juli 2015 / 10:27

  Ah, Den Haag is prachtig. Ik woon er al bijna mijn hele leven en ga straks met mijn vriend ook weer in Den Haag wonen. Super dat het er zo naar je zin gehad hebt! Bijna op vakantie! Heerlijk die voorpret!

 5. 19 juli 2015 / 09:31

  Hi,
  Met mij gaat het prima 🙂
  Onderweg naar de vakantie bestemming, yeh!!
  Fijne vakantie,
  Groetjes,
  John

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
i love summer tag lifestyle by linda
I ♡ Summer Tag

Dat de zomer mijn favoriete seizoen is mag voor wie mij wat langer volgt wel duidelijk zijn. In mijn hoofd...

Sluiten