Hoogtepunten van mei

Mei was een fijne maand, iets wat voor de afwisseling enorm welkom was. Alhoewel dit niet wilt zeggen dat het altijd rozengeur en maneschijn is, heb ik wel hele mooie hoogtepunten van mei ’18 die ik met jullie wil delen. Ik maakte wat fijne dagtripjes, ging zelfs een weekendje de grens over, plande de nodige picknick’s in en boekte zelfs een hele mooie reis. Verbrak o.a. met mijn blog records, genoot van het mooie zomerse weer en werkte de nodige kilo’s nice cream weg, de alpaca’s werden geschoren en we vingen zelfs gedumpte dieren op. It’s time to catch up!

 

Hoogtepunten van mei

 

Hoogtepunten van mei '18 Linda's Wholesome Lifespring Bohemian picnic Linda's Wholesome Life bohoHoogtepunten van mei '18 Linda's Wholesome Life

 

Terugblik mei

Wanneer ik terugblik op de afgelopen maand bekruipt mij een vreemd maar onwijs fijn en dankbaar gevoel. Omdat ik chronisch ziek ben, en de herfst en winter mijn slechtste maanden zijn, is het altijd weer even omschakelen als het weer iets beter gaat. Ik ben zo onwijs dankbaar voor alles wat ik de afgelopen maand heb kunnen doen dat het vaak voelt alsof ik droom. En ik dan ook bang ben om weer wakker te worden. Dit weerspiegelt mijn angst om dit alles in de herfst en winter weer kwijt te raken wel aardig. Maar daar probeer ik mij niet teveel op te focussen. En probeer vooral een mooie basis neer te zetten voor mijn blog waar ik vanuit verder kan werken.

Dat ik naast het werken zelfs op persoonlijk gebied af en toe spontaan naar een winkel kan of extra tijd met iemand door kan brengen, dat is zo onwijs fijn! Het is zo fijn om dagen te hebben waarin ik mij bijna als een gezond persoon voel, dit komt omdat ik dan spontane momenten heb waarin ik niet na hoef te denken over wat ik doe of kan. Dat ik de dagen daarna wel hiervan bij moet komen vind ik helemaal niet erg. Het doen van een activiteit en het incasseren van het herstel ben ik inmiddels wel gewend. En van mij mag het altijd wel lente of zomer zijn. Het gevoel hebben dat je écht leeft is mij zoveel waard!

 

Hoogtepunten van mei '18 Linda's Wholesome Life

 

Sieraden met een verhaal

Zoals velen van jullie misschien wel mee hebben gekregen is mijn lieve oma aan het begin van dit jaar overleden. Omdat ze al mijn hele leven naast mij woont en ik de laatste jaren een gedeelte van haar mantelzorg op mij heb genomen is het gemis heel erg groot. Afgelopen week maakte ik bijvoorbeeld haar beroemde advocaat voor mijn vader zijn verjaardag, en op zo’n moment is oma weer even dichtbij mij. Zo fijn. Ook liet ik een armbandje repareren wat van haar geweest is. Deze kan ik nu iedere dag dragen en zo heb ik dagelijks van beide oma’s iets bij mij.

 

koninklijke serres van laken Linda's Wholesome Lifekoninklijke serres van laken Linda's Wholesome Life

Gent Linda's Wholesome Life
Gent Linda's Wholesome Life
Brussel Linda's Wholesome Life

 

Gent – Brugge – Brussel

In mei besloten Thomas en ik redelijk spontaan een paar fijne tripjes te plannen. Dit om de nare periode een beetje af te sluiten en daarnaast waren wij er ook echt aan toe om samen even wat tijd door te brengen. Door overvolle agenda’s is dit er de laatste weken iets te vaak bij ingeschoten. Zo verraste ik Thomas met een weekendje naar Gent & Brugge. En reden we een paar dagen later alweer de grens over om de sprookjesachtige Koninklijke Serres van Laken te bezoeken. Jawel, de tropische kassen van het Belgische Koninklijk huis.

Iets wat al lang hoog bovenaan mijn wishlist stond en nu eindelijk uit kon komen. Deze tuinen zijn slechts 3 weken per jaar open en omdat ik vaak kwakkel met mijn gezondheid was het er niet eerder van gekomen. Je kunt je vast wel voorstellen dat ik de hele dag met een big smile rond heb gelopen! Van alle trips kun je snel een artikel verwachten. Want België is meer dan leuk!

 

Hoogtepunten van mei '18 Linda's Wholesome Life

 

Blog hoogtepunten

Ook mijn blog en social media kende diverse hoogtepunten. De overstap van Lifestyle by Linda naar Linda’s Wholesome Life heeft mij heel goed gedaan, en we bereiken duidelijke en nieuwe doelgroep. Dat maakt mij erg blij. Ik tikte dan ook ein-de-lijk de magische grens van 10.000 unieke bezoekers per maand aan (yay!) en mijn Pinterest zorgde ervoor dat ik van mijn stoel viel met maar liefst 608.000 bezoekers per maand. On.ge.lo.fe.lijk! En dat brengt mij bij een volgend doel; het opkrikken van mijn Instagram volgers. Want wat zal ik ook hier graag de magische grens van 10k halen!

 

Alpaca Linda's Wholesome LifeAlpaca Linda's Wholesome LifeAlpaca Linda's Wholesome Life golden hour

 

De alpaca’s doen een jasje uit

Het was ook hoog tijd voor de alpaca’s om hun winterse jasje uit te doen. En tijdens het aanbreken van het gouden uurtje tijdens zo’n mooie zomerse avond – zoals we er al velen van hebben gehad de afgelopen weken – bleef ik maar foto’s maken. Ze zijn allemaal zo anders zonder hun wollige vacht, maar o zo schattig. Hoe vind jij ze het leukst, wollig of geschoren?

 

Boho picnic Linda's Wholesome Life

 

Diertjes opgevangen

Wat altijd samenvalt met het mooie weer is het dumpen van dieren. Tijdens het Pinksterweekend was het weer zover en klopte een vriendin aan met 3 kipjes. Samen hebben wij het konijn gevangen en besloten wij al snel dat alle diertjes hier mogen blijven wonen. Een van de kipjes, die overigens alle drie haantjes blijken te zijn (en dat was waarschijnlijk dé reden om ze te dumpen) is helaas op dag 2 al overleden. Deze was zo zwak dat het helaas niet gelukt is om hem op te laten knappen met voer en water. Zo zie je maar weer dat deze dieren in het wild geen kans maken. En deze zeker niet. De haantjes zijn het liefst de hele dag bij je.

Het konijn heeft inmiddels ook een mooi nieuw verblijf gekregen. Ons andere konijn blijkt een mannetje te zijn en zin in een nestje hebben we (nog) niet. Het konijn heet vanaf nu Coco (onze eigen Coco Mademoiselle) en blijkt een echt fotomodel te zijn! En Floyd? Ja zij is helemaal verliefd op het nieuwe konijn en ligt hele dagen voor het hok.

 

Wijvenkraam Arnhem Linda's Wholesome Life
Wijvenkraam Arnhem Linda's Wholesome Life

 

Wijvenkraam

Afgelopen weekend was het tijd om mijn kledingkast eens goed uit te ruimen en een selectie te maken voor de markt. Samen met Sara van mevrouwmiauw.nl stond ik met een kraampje op Wijvenkraam. Ondanks dat alles wat op zo’n dag fout kan gaan ook zo’n beetje fout ging hebben we een onwijs leuke dag gehad. Zo gezellig dat de dramatisch lage opkomst van mensen er eigenlijk niet meer toe deed. Het is zeer zeker voor herhaling vatbaar, en ik geniet volop van mijn overzichtelijke kast. Want wat ruimt dit lekker op!

 

Bohemian picnic Linda's Wholesome Life

 

Linda’s Wholesome Life – Instagram

 

Doelen juni

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik onwijs veel zin heb in juni. Waar ik in mei vooral achter de schermen van mijn blog heel erg druk was met het AVG proof maken van Linda’s Wholesome Life (mijn nieuwe Privacy Verklaring vind je hier), wil ik mij nu vooral weer op het maken van fijne content genieten. Ook staat er een hele fijne trip met Thomas naar de Azoren gepland. Doordat wij de afgelopen tijd vooral los van elkaar op vliegreis zijn geweest heb ik er onwijs veel zin in om samen weer een nieuw stukje van de planeet te ontdekken. De Azoren beloven verrassend groen te zijn en ik hoop hier hele mooie plaatjes te gaan maken. Ik kan in ieder geval niet wachten!

 

Wat toverde afgelopen maand een glimlach op jouw gezicht?

 

 

See you next time voetnot

14 Reacties

 1. 5 juni 2018 / 12:07

  Super mooie beelden heb je gemaakt! Ik wil ook heel graag eens met alpaca’s gaan wandelen, ze zijn zo cute

 2. 2 juni 2018 / 22:06

  Wat een bijzondere maand Linda. Jouw harde werken en jouw prachtige blog worden beloond met mooie bezoekersaantallen. Als het aan mij lag was jouw blogs een van de grootste blogs van Nederland hoor. Zó mooi. Echt een kwaliteitsblog. Maar ik zal ook maar eens met Pinterest aan de slag moeten. Als je nog magische tips hebt dan hoor ik het heel graag! En zo mooi hoe jullie de gedumpte diertjes een prachtig thuis hebben geboden. En hoewel onze wijvenkraamdate niet helemaal was wat we er van verwacht hadden, vond ik het samen met jou een ontzettend fijne dag. <3

 3. 1 juni 2018 / 14:19

  Wat een ontzettend fijne blogpost is dit geworden, ik vind de foto’s ook echt dromerig zo mooi <3 En wat heb je veel mooie momenten gehad deze maand, zo goed om daar regelmatig op terug te blikken. En wow, wat doet je blog het ontzettend goed zeg! Way to go!! Hopelijk op een hele mooie juni maand met een geweldig tripje 🙂

 4. Jeanelle
  31 mei 2018 / 13:06

  Volgde je nog niet op instagram… nu wel leuk!

 5. 31 mei 2018 / 08:47

  Hey Linda, Fijn dat je weer wat beter voelt, extra van genieten! Je blog is echt prachtig geworden!! Veel meer een niche ook. Heel inspirerend!
  Ik wil zelf ook weer aan het bloggen gaan, nu mijn studie voorbij is en ik een baan heb gevonden. Ik wil alleen nog echt mijn topics enzo bepalen ik denk dat het wel ook weer wat anders zal zijn dan ik nu heb. hihi

  Lijkt me leuk om je weer eens te zien!

  Liefs, Lisette

 6. 31 mei 2018 / 00:00

  Wat een mooie terugblik op afgelopen maand. Wat een prachtige foto’s maak je toch!

 7. 30 mei 2018 / 20:04

  Wat een fijne maand heb je gehad. En wat een bezoekersaantallen zeg, gefeliciteerd! Op naar weer een mooie maand juni!

 8. 30 mei 2018 / 11:38

  Heerlijk om dit te lezen, zo positief! De tripjes naar België klinken ontzettend leuk en ik vind jouw foto’s wederom weer prachtig! Hopelijk wordt juni ook zo’n fijne maand voor je.

 9. 30 mei 2018 / 11:20

  Wat fijn dat je je door het betere weer ook beter voelt. De foto’s zijn weer echt prachtig.

 10. 30 mei 2018 / 11:05

  Wt fijn dat deze maand je zoveel goed heeft gegeven en je minder last had van je chronische ziekte. Het straalt ook van d foto’s af, dat je je goed voelde. En wat een mooie gebaar van het armbandje van je oma, zo heb je haar altijd een beetje bi je. Ik hoop dat juni ook zo goed voor je mag worden en een mooie reis gewenst natuurlijk.

 11. Lipstickencupcakes
  30 mei 2018 / 10:07

  Mijn hoogtepunten deze maand zijn de vakantie naar zuid Spanje. En goed nieuws na mijn sollicitatiegesprek.

  • Linda
   Auteur
   30 mei 2018 / 11:39

   Wat spannend! Ik hoop dat je goed nieuws krijgt en een hele fijne vakantie zal hebben! ☺️

 12. 30 mei 2018 / 08:27

  Die eerste foto met het konijntje is zoooooo lief <3 Het is en blijft sh*t dat mensen dieren dumpen, maar gelukkig heb jij er wat op kunnen vangen <3 En wauw, je doelen, wat goed! 🙂

 13. 30 mei 2018 / 07:32

  Wat een fijne en positieve terugblik op de afgelopen maand! Ik vind het mooi om te horen dat het weer in de lente en zomer je zo goed doet en er echt voor zorgt dat je veel meer dingen kunt. Superleuk, dat tripje naar België! Ik ben nu al heel benieuwd naar je artikel daarover. Zelf vond ik vooral Gent en Brugge geweldige steden. En wat leuk dat jij en Sara jullie oude kledingitems hebben verkocht. De naam ‘Wijvenkraam’ tovert alleen al een glimlach op mijn gezicht 😉 Ik hoop dat je een minstens zo fijne maand juni tegemoet gaat!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Forest Fruit Nice Cream vegan
Forest Fruit Nice Cream

[dropcap]H[/dropcap]et warme weer brengt mij helemaal in tropische sferen. Het is dan ook de perfecte tijd van het jaar om...

Sluiten