Het ultieme plattelandsleven

Belgian mums Alpaca's Linda's Wholesome LifeDordtse Biesbosch

 

Diep van binnen ben ik echt een plattelands meisje. De stad vind ik leuk hoor, maar alleen om op te zoeken. Ik zal er simpelweg niet kunnen wonen. Ik ben opgegroeid op het platteland en met alle vrijheden die daarbij komen kijken. De rust, de ruimte, de uitdagingen zoals het jong al rijden op brommers, quads en auto’s maar bovenal het hebben van dieren. Al maanden aasde ik op een mooie houten tub die ik in de zomer bij onze alpaca’s kon plaatsen. In bad gaan tussen de dieren is het ultieme plattelandsleven. Met de komst van deze vintage badkuip die ergens uit Oost Europa komt kwam mijn droom uit. En nam ik als een ware ‘God in Frankrijk’ een bad tussen onze alpaca’s. Dreams do come true.

 

– Het ultieme plattelandsleven –

‘leven als God in Frankrijk’
maar dan in op het Hollandse platteland

 

 

Het ultieme plattelandsleven

Mum Beer Belgian Mums
Mum Beer Belgian Mums
Outdoor showers Alpaca's Linda's Wholesome Life

 

  I’m a country girl at heart and summers will forever be my favorite.

 

Het leven als een poldermeisje gaat heus niet altijd over rozen. Want alhoewel de zomers heerlijk zijn, het leven dan net een sprookje lijkt en het werk buiten flink geromantiseerd wordt (met als bewijs deze foto’s, lol), kunnen de herfst en winterstormen je doen wensen dat we deze maanden echt over konden slaan. Maar leuk is het zeker. En uniek ook.

Toen wij ergens deze zomer de jacht opende om wat mooie oude wijnvaten te scoren voor thuis, vond mijn moeder deze fantastische oude badkuip. Ze wilt hem deze winter gebruiken om de alpaca’s in te voeren maar voor die tijd heb ik gezorgd dat ik er volop gebruik van heb gemaakt. Want het flink geromantiseerde leven op het platteland moest natuurlijk wel even beleefd en vastgelegd worden.

De prachtige bloemen op de foto’s zijn de mooie Belgian Mums. Het zijn Chrysanten in een mooi en handzaam formaat en verkrijgbaar in de mooiste kleuren. Perfect voor de zomer en nazomer. De alpaca’s dachten overigens ook dat het eetbare bloemen waren, er is dus stiekem wel het een en ander opgesnoept. Oeps!

 

Vintage bath tub Linda's Wholesome Life

 

Wat zal jij graag nog eens willen doen op het platteland?

 

Liefs Linda

 

 

Pin op Pinterest

Outdoor Showers alpaca's
Outdoor Showers alpaca's

 

 

De foto’s zijn gemaakt voor een Instagram campagne. Lees mijn disclaimer

Delen:

4 Reacties

 1. 25 april 2020 / 09:59

  Ik ben er opgegroeid, ik fiets er graag doorheen maar verder is het mij te rustig

 2. Rachel Kromdijk
  8 oktober 2019 / 14:32

  Wauw wat een magische en toffe setting zeg. Heerlijk!

 3. 7 oktober 2019 / 23:09

  Wauw, deze foto’s en setting! Wat ontzettend mooi! Ik kan me goed voorstellen dat je goed van deze badkuip gebruik wilde maken tussen jullie alpaca’s. De bloemen zijn ook prachtig trouwens. En ik kan me wel voorstellen dat de alpaca’s diezelfde mening hadden toen ze de bloemen opsnoepten 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Vegan Breakfast Bowl Linda's Wholesome Life
Healthy Vegan Breakfast Bowl

  Healthy Breakfast Bowl | Vegan & suikervrij Een goed begin van de dag is écht het halve werk. Een...

Sluiten