27 life lessons | Birthday edition

Hi iedereen! Het is dat ik geen rondje kan geven, anders had ik dat heel graag gedaan. Vandaag dan maar een virtuele donut voor iedereen, yay! (en de plastic donut heb ik uiteraard vandaag vervangen voor een echte, mét 27 kaarsjes hihi). Op mijn verjaardag blik ik liever terug up het afgelopen jaar dan bijvoorbeeld met oud en nieuw. Een nieuw levensjaar brengt wat mij betreft meer met zich mee. Ik had dan ook het grandioze idee om vandaag een video online te zetten met mijn hoogtepunten van mijn jaar als 26er. Een jaar waarin ik mijzelf vond, mijn hoofd en lichaam weer herenigd werden, ik mijn eigen bedrijfje kon starten en de mooiste reizen maakte. ‘Maar’ aangezien het hele appartement door de verbouwing leeggeruimd is en ik vaker met een kwast in mijn handen sta (vergeet de schuursponzen en verfkrabbers niet) dan ik een muis in mijn handen heb leek het mij een beter idee om 27 life lessons mee te geven. Leven op zijn Linda’s. Are you ready?

 

27 life lessons

 

Life is better in jeans. Serieus, rokjes en jurkjes zijn leuk, maar geef deze kluns maar een goed zittende jeans en ik voel mij véél vrouwelijker. | Reizen maakt je zoveel rijker dan een dikke bankrekening hebben en de duurste spullen hebben. | Maar om veel te kunnen reizen is een dikke bankrekening wél handig. So beauty, use your brains! |  Iets bereiken, kunnen kopen en kunnen doen geeft veel meer voldoening wanneer je er hard voor gewerkt hebt. | Vaak kunnen mensen ná tegenslagen pas genieten van de echte kleine dingen, wees dit voor en kijk nu eens goed om je heen.

 

Wanneer jij goed bent voor een ander, zal een ander ook goed voor jou zijn. Waarom zouden we dan nog langer producten gebruiken die op dieren getest worden? Het leven begint niet pas na de 30. | Doe jezelf niet beter voor dan je bent. Mensen zullen jou echt wel accepteren om wie jij bent. | Hey gorgeous, you are beautiful, yes you are. | Maak voldoende tijd vrij voor de mensen die je lief hebt. | Soms moet je mensen gedag zeggen in je leven omdat je ze ontgroeid bent. En soms zijn vriendschappen maar bestemd voor even, andere voor het leven. | Het is oké om op je 27ste Justin Bieber te luisteren zonder een Belieber te zijn.

 

Je bent nooit te oud om je dromen te plukken. | Suiker is echt heel erg slecht voor je. Maar op je verjaardag een donut eten is meer dan oké. | Paris is always a good idea. | Doe regelmatig iets wat je eng vind. Zo zal je zien dat je als mens steeds verder kan groeien door alleen maar je angsten te overwinnen. | Zelfvertrouwen komt van binnen, maar zie je zeker aan de buitenkant. | Wees dankbaar en toon je dankbaarheid. | Laat mensen om je heen regelmatig eens weten wat ze voor je betekenen. | Familie is alles. | Luister niet alleen naar je hart, maar ook naar je lichaam.

 

Doe eens spontaan iets voor een ander en je zult zien dat dit heel erg goed voelt. | Knuffel vaker een geit. Doe dingen voor jezelf, en niet om een ander te pleasen, iets voor jezelf doen is de beste motivatie om bergen te verzetten. | Als twintiger moet je écht minimaal één droomreis maken. |  Leer van jezelf te houden. Zolang jij niet van jezelf kan houden, hoe kan een ander dat wel doen? | En stop nooit met geloven in jezelf, al moet je nog zoveel mensen zien te overtuigen van hun ongelijk. Als je ergens in gelooft of jou gevoel zegt jou iets, luister daar dan zeker naar. Jou inner voice is er niet voor niets.

 

Welke life lessons zal jij iemand graag mee willen geven?

 

liefslinda2Bloglovin-button
Delen:

13 Reacties

 1. 1 februari 2016 / 19:34

  Lieve Linda, ik heb je natuurlijk al lang gefeliciteerd maar ik wilde even mededelen dat dit echt een ontzettend leuk artikel is geworden! Ik ben heel benieuwd naar jullie verbouwing. X

 2. 31 januari 2016 / 13:34

  wat een prachtige levenslessen en wat tof dat je ze met ons deelt zodat wij er ook wat aan hebben en nog van harte gefeliciteerd uiteraard!

 3. 29 januari 2016 / 17:27

  Nog gefeliciteerd! 😀 Leuk om jouw levenslessen ook te lezen! Vooral eens met Paris is always a good idea, en het genieten van kleine dingen 😀

 4. 29 januari 2016 / 16:41

  Knuffel vaak een geit?? Vind je het erg als ik die over sla?
  Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, ook al ben ik te laat. Hoop dat je een leuke verjaardag gehad hebt, al gaat het met je oma niet zo goed (of gaat het al beter met haar?)

 5. 28 januari 2016 / 22:19

  Gefeliciteerd nog meid!! mooie life lessons

 6. 28 januari 2016 / 20:11

  Gefeliciteerd! En ja, jeans zijn zo geweldig! Wijze lessen 🙂

 7. 28 januari 2016 / 12:41

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en wat een goede en leuke lessen geef je ons mee. Op dit moment heb ik daar even niks aan toe te voegen. Geniet van je donuts (ik zag ze gisteren ook liggen in de Markthal.. was ff slikken maar ging uiteindelijk voor Jamie’s Italian) en wens je een hele mooie dag toe; zon heb je in ieder geval mee. Ps. Was leuk je gisteren te ontmoeten.

 8. 28 januari 2016 / 09:53

  Gefeliciteerd met je verjaardag meis, dat er nog maar heel veel gelukkige, ‘gezonde’, reisjaren bij mogen komen :-)! Een hele fijne dag vandaag.

  Heerlijke life lessons! Vooral met ‘Het is oké om op je 27ste Justin Bieber te luisteren zonder een Belieber te zijn’ ben ik het helemaal eens haha!

  Enne, 27 is de mooiste leeftijd die er is op dit moment ;-)!

 9. John
  28 januari 2016 / 08:37

  Van harte gefeliciteerd ? ? ?
  Maak er een mooie dag van!
  Wat een wijze lessen, mijn toevoeging;
  Eet gewoon wat vaker een verse ananas ? is zoveel lekkerder dan uit blik ?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Lovechock happiness inside organic raw chocolate sweet nibs sea salt 86% cacao Healthy People kokoswater cranberry watermeloen superfruits nieuwe smaken gezond drinken dranken gezonde lifetsyle by linda Typo Detox Love lombardia hot drinks yespers natuur Yespers fruit en groentespreads
Gezond & Lekker | Met o.a. Lovechock & Yespers

Tegenwoordig kan je meer dan alleen op een droog blaadje sla knabbelen om gezond te leven. Zeker nu veel mensen...

Sluiten