FOTD | Urban Sjiek + herinnering Urban Decay winactie

Hi! Vandaag laat ik jullie mijn ‘Urban Sjiek’ look zien in een FOTD. Ik gebruikte onder andere het Ammo palette van Urban Decay en een fijne blush van Catrice. Een look is natuurlijk niet af zonder een heerlijk parfum. Ah fijn, kijk je mee? 7Vandaag wil ik jullie mijn look van de dag laten zien, al eerder zagen jullie looks voorbij komen in een review artikel, vandaag zie je dezelfde soort foto’s maar dan zonder de product review. Lijkt mij ook weleens leuk om te doen! Ik vertel je welke producten ik gebruikt heb om deze look te maken. Mocht je meer willen lezen over bepaalde producten, als ze roze zijn kan je verder klikken voor de review.

1
Ik gebruikte:

Flawless BB cream – The Body Shop
Eyeshadow base – Hema
Brows in a bloom – Anastasia
Ammo palette – Urban Decay
All about matt! – Essence
Scandaleyes – Rimmel London
Defining Blush – Catrice
Cherry oil lipstick – Yves Rocher
Daisy – Marc Jacobs

4Van het Ammo palette gebruikte ik  Maui Wowie op mijn bewegend ooglid en onder de onderste wimper rand. En ik bracht Smog aan in de arcadeboog (buitenste crease), als laatste bracht ik Polyester Bride aan op mijn wenkbrauwbot.
2De look maakte ik af met de Defining blus van Catrice en Rose VIF van Yves Rocher. 3Nadat ik Daisy van Marc Jacobs aan had gebracht was ik klaar voor de dag!

Ik ben dol op de kleuren waar ik vandaag mee gewerkt heb, ik heb van mijzelf hangende oogleden en deze kleuren geven mijn oogleden een lift. Waardoor mijn blik wat opener is, en dat vind ik zelf ook een stuk mooier. De lipsticks van Yves Rocher, ik ben er dol op, de kleuren zijn mooi en ze verzorgen je lippen ook nog eens!

Weet je trouwens al dat je kans kan maken op het Ammo palette van Urban Decay? Ik geef er namelijk eentje weg, deelnemen kan nog t/m 28 juni! 

Wat vind jij van mijn look?
liefs linda

Follow on Bloglovin

Delen:

8 Reacties

 1. melfortune
  21 juni 2014 / 14:45

  Heel mooie look!
  x

 2. 21 juni 2014 / 12:57

  Wat cool dat je het ammo palette weg geeft. Ik heb m laatst gekocht dus ik doe niet mee met de winactie.

 3. 21 juni 2014 / 06:59

  Mooie look heb je hiermee gemaakt! Ik vind je shirt trouwens ook geweldig 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Big Bazar | OPI by Nicole

Vandaag laat ik jullie twee OPI lakjes uit de 'by Nicole' collectie zien. Ik scoorde ze bij Big Bazar voor...

Sluiten