Linda’s Daily Lifestyle | Oranje, presale en Rocking my Timberlands!

Hi there! Het is weer maandag en dat betekend dat er weer een persoonlijke update voor jullie klaar ligt. Ik maakte afgelopen week veel foto’s, Floyd had een vriendinnetje over de vloer, we keken voetbal, ik testte nieuwe make-up en had verder best een fijne week. Kijk je gezellig mee?

Juni 3Wat is een foto overzicht zonder verse aardbeien? Precies, ik val lekker in herhaling, maar oh, wat zijn ze lekker!  Wakker worden in mijn roze ochtend jas en verse koffie uit mijn Blond mok, heerlijk!  Wat gaat het ineens hard met mijn volgers, onwijs tof om te zien hoe hard dit ineens kan stijgen, en stiekem wel een beetje trots 🙂  Het weer was niet fantastisch, maar dat maakte niet uit, het was Timberlands weer! juni 4Woensdag zat ik klaar voor de Live Nation presale, voor On The Run Tour van Beyoncé en Jay Z. Het power koppel heeft in Amerika een stadion tour aangekondigd en komen ook twee avonden naar Europa. Helaas liep de site van Live Nation direct vast toen de klok 10.00 uur sloeg. Tot 12.30 heb ik pagina’s zitten verversen en klaag Tweets verstuurd. Hier trek ik mijn YOLO face. Ik geloofde het allemaal wel en had mijn hoop al laten varen.  Ik moest in de middag naar de stad, met mijn Timberlands ofcourse.  Eenmaal thuis besloot ik nog één keer de site van Live Nation te checken, en ik kwam door! Guess who is going to Paris! Yay!   In de stad haalde ik bij Big Bazar deze heerlijke voetbal snoepjes, klaar voor de wedstrijd! juni 6Floyd is klaar voor de voetbal!  En ik ook, mijn lief verraste mij met het Bavaria jurkje, ik postte gelijk een OOTD met de Holándress En mijn Australische klokje, al enige tijd was mijn Billabong sluiting kapot, eindelijk vond ik een horlogemaker die mij heel erg blij maakte. Onderdelen zijn hier blijkbaar niet te vinden voor dit horloge.  Ik vind dit plaatje zooo lief! <3juni 10Nog een keertje de stad in, inmiddels liep ik al 3 dagen met een pakketje te zeulen, het moest via Kiala verstuurd worden maar pas de 3e keer kon ik hem écht versturen. Kiala is goedkoop, maar de service is elke keer weer ruk..  Kijk eens hoe leuk, de binnenstad kleurt oranje Hmmmm. Nog. Meer. Aardbeien.  <3 Ik lakte mijn nagels tropisch geel, een nieuw lakje van OPI by Nicole, matchte erg leuk met de Hamtaro. juni 8Ik testte de nieuwe kersen olie lipsticks van Yves Rocher, ik ben hier zo ongelofelijk enthousiast over!  Donderdag was ik vooral futloos, kreeg migraine en wat last van hooikoorts. Ik besloot de Netflix serie Fargo af te kijken. Mensen, dit is écht een aanrader!  Ik word zoooo happy van migraine..  | Vrijdag ochtend rook ik teer toen in wakker werd. Whut? Ze kwamen de polder voorzien van nieuw asvalt, goede morgen mannen! juni 9Ik maakte foto’s van mijn look die ik maakte met het Ammo palette, wat zitten hier toch mooie kleuren in. | Vrijdag kwam Tesje de teckel spelen met Floyd. Ondanks dat Tesje denkt dat ze een kat is was het wandelen met Floyd wel erg gezellig!  Er staan er nu een paar in bloei, deze bloemen zijn niet alleen mooi maar ruiken ook heerlijk zoet. Over een paar weken is het natuurgebied bij ons in de buurt een grote bloemen zee <3.  Heerlijk om even een frisse neus te halen met vrienden, dit deed mijn migraine wel goed gelukkig.

juni 11Lief en ik probeerde deze Italiaanse Apollo hazelnoot/chocolade koekjes, niet bijzonder maar wel lekker voor een keertje.   Zwager vierde zaterdag zijn verjaardag, zon, bbq, Jillz, lieve mensen & muziek. Perfect!  Prachtige zonsondergang, mijn telefoon staat echt vol met zulke kiekjes. Love. It.  Stokbrood, brie, walnoten of pistache nootjes met honing en verwarmd in de oven, lovely sunday!

1En ein-de-lijk is het zomer!

Verder was mijn lief druk met het afronden van zijn eerste studie jaar, ik kijk er erg naar uit om straks meer tijd samen door te brengen. Als het goed is komt Aline van PaperBoats deze week naar mij toe om foto’s te maken die aansluiten bij mijn nieuwe lay-out. En het is officieel zomer, ik hoop dat we de komende dagen toch echt de nodige zonnestralen mogen verwelkomen! 

Hoe was jou afgelopen week?

liefs lindaFollow on Bloglovin

Delen:

16 Reacties

 1. 25 juni 2014 / 10:44

  Wat leuk van al die volgers! Bij mij schiet het momenteel niet echt op, zonde, want ik heb zelf het idee dat ik eindelijk mijn blog-draai begin te vinden. Maar goed, het gaat op de eerste plaats om het blogplezier natuurlijk. Die we make a nice pear heb ik lang als Facebook omslagfoto gehad, haha, zo schattig. Gaaf dat je naar Beyoncé gaat trouwens!

 2. kelly
  Auteur
  24 juni 2014 / 03:41

  Je hebt volgens mij een lekkere week gehad! Die aarbeien foto’s zien er echt tè lekker uit. En ik moest erg lachen om “ondanks dat Tesje denkt dat ze een kat is”! Haha geniaal, doe mij zo’n hond.

 3. 23 juni 2014 / 19:33

  Leuke en mooie foto’s! Ik zou zelf niet snel voor gele nagellak kiezen maar het is een mooie kleur!
  Je hebt ook een erg leuk blog. Ik volg je nu!

 4. 23 juni 2014 / 18:31

  Weer leuke foto’s! Wat gaan je volgers hard. Leuk om te zien dat je groeit 🙂

 5. 23 juni 2014 / 11:20

  Migraine lijkt me inderdaad vreselijk, mijn moeder heeft er ook vaak last van en dan kan ze niets anders dan op bed liggen.. Maar leuke foto’s hoor! 🙂 x

  • 23 juni 2014 / 22:50

   Hè wat vervelend om te horen.. bij mij komt het altijd in 3 dagen. Gelukkig heb ik ondertussen wel wat gevonden om die dagen wat dragelijker te maken.

 6. Sylvana
  Auteur
  23 juni 2014 / 11:08

  Wat een leuke foto’s! Die aardbeitjes zien er heerlijk uit, krijg er meteen zin in!

 7. 23 juni 2014 / 09:38

  Leuke diary, en wat gaat je blog ineens als een speer nu al 242! Keep going girl, nog even en je hebt de 250 en daarna de 300 gehaald <3 En wat leuk dat je de kaartjes van het concert hebt!!

 8. 23 juni 2014 / 09:28

  Leuke diary & wat gaaf dat je naar het concert gaat!
  Liefs

 9. 23 juni 2014 / 08:28

  Leuke foto’s. Die bril is zo grappig! Echt super gaaf dat je naar Parijs gaat en naar het concert van Beyonce gaat! Of is dat niet in Parijs?

  • 23 juni 2014 / 22:52

   Dank je wel meis! Het concert is inderdaad in Parijs en een goed excuus om er gelijk een tripje van te maken 🙂 hihi

 10. 23 juni 2014 / 08:06

  Wat heerlijk dat je kaartjes voor het concert hebt weten te scoren. En migraine is echt verschrikkelijk 🙁 Heb er ook regelmatig last van en het kan zo je dag verpesten. Fijn dat jij en je vriend straks lekker veel tijd samen hebben, geniet er van <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
FOTD | Urban Sjiek + herinnering Urban Decay winactie

Hi! Vandaag laat ik jullie mijn 'Urban Sjiek' look zien in een FOTD. Ik gebruikte onder andere het Ammo palette van Urban...

Sluiten