Big Bazar | OPI by Nicole

Vandaag laat ik jullie twee OPI lakjes uit de ‘by Nicole’ collectie zien. Ik scoorde ze bij Big Bazar voor een klein prijsje en vandaag laat ik jullie de lakjes zien! Benieuwd of deze koopjes een ritje naar Big Bazar waard zijn? Ik laat het je zien! 

10Sinds dat OPI in 1993 op de Nederlandse markt verscheen is het merk niet meer weg te denken uit de beauty industrie. Het Amerikaanse merk is te vinden bij de wat duurdere drogisterijen en parfumeries. Het merk staat garant voor kwalitatief goede nagellak, een fles met een flinke inhoud, trendy kleuren en dat maakt ook dat je voor een OPI nagellak flesje toch best wat geld moet uitgeven. Je betaalt dan al snel €10,- tot €14,95 voor een flesje, iets wat ik mijzelf niet snel cadeau zal doen.

Wat wel  leuk is dat je nu de OPI by Nicole (jup, de Kardashian) bij Big Bazar kan kopen! Ik testte twee varianten om te kijken of ook dit koopje weer de moeite waard is! 9OPI nagellak flesjes met een buikje, zijn ze niet leuk? Er zijn verschillende lijnen uitgebracht by Nicole, ik kan niet met zekerheid zeggen uit welk jaar deze schatjes komen, maar dan zal wellicht na begin 2012 geweest zijn.

8Leuk detail, de ‘N’ op de dop.

7Het kwastje is van gemiddelde grote, niet de dun, niet te dik en er blijft voldoende lak aan de kwast zitten om je nagel te lakken.

OPI by Nicole | Yellow it’s me

5
64Ik draag hier 3 lagen nagellak

Allereerst, wat een bijzonder lakje is dit! Ik nam hem mee omdat ik graag een gele lak aan mijn stash toe wilde voegen, eenmaal thuis en aan het swatchen zag ik pas hoe bijzonder hij is. Er zitten, heel erg subtiel, rode glitters in verwerkt. Het is dus geen glitterlak, de finish zit tussen mat en glanzend in en heeft dan in de zon een hele mooie rode glittergloed.

De kwast lakt fijn, de dekking was alleen iets minder, ik draag hier 3 laagjes en dan dekt hij bijna volledig. Misschien dekt hij beter met een witte basis eronder, weet iemand toevallig of dat werkt? Maar het resultaat mag er wezen, deze kleur is niet meer van mijn nagels af te slaan.

OPI by Nicole | I’ve got the power

321Ik draag hier 1 laag nagellak.

Opnieuw een bijzondere kleur die mij zeker verrast heeft. Vooral op de laatste foto kan je goed de lichte gloed zien die op je nagels verschijnt wanneer je ze in het licht houdt. Deze dekt na 1 laag al perfect, je zal misschien voor nog meer kleur intensiteit nog een laag aan kunnen brengen, maar net wat je mooi vind. Ook deze lakt fijn, droogt snel en is ook snel stootvrij, just the way I like it! 

Conclusie
En hier word ik blij van, verrassend mooie OPI nagellakjes (15ml) met mooie effecten. Het zijn mijn eerste OPI lakjes en ik ben dan ook erg blij dat ik ze aan mijn stash toe kan voegen. Online heb ik nog een aantal mooie kleuren gezien waarvan ik ze nog eens tegen hoop te komen bij Big Bazar. Zover ik terug kan vinden kostte deze schatjes eerst €11,95 en ik nam ze voor €3,99 mee naar huis. Een koopje waarvoor je dus zeker een keer een ritje naar de winkel voor kan maken!

Je vind je OPI by Nicole nagellakjes voor €3,99 bij de filialen van Big Bazar.

liefs linda
Follow on Bloglovin

Delen:

13 Reacties

 1. 21 juni 2014 / 22:56

  Wat een prachtige kleurtjes! Vooral de gele vind ik erg mooi, ik ben ook nog op zoek naar een goed dekkende gele lak.

 2. 20 juni 2014 / 20:50

  Voor de gele nagellak wil ik ook wel even naar Big Bazar gaan, wat een mooie kleur!

 3. 20 juni 2014 / 16:15

  Wat een lekker zomerse kleurtjes! Ik denk alleen altijd met een witte basis eronder van dat is alsnog een laag… dus kan je net zo goed 3 lagen van hetzelfde kleurtje op doen denk ik? Ik vind t meer wat voor als een t soort ‘limonade’ nagellak is die heel doorzichtig is.

  Anyway leuk aankoopjes!

  Love, Lisette

 4. 20 juni 2014 / 15:18

  Ik vind geel heel leuk voor de zomer, zeker als je lekker bruin bent!

 5. 20 juni 2014 / 07:41

  Je hebt echt hele mooie nagels! Deze kleuren zijn echt mooi, ik moet eens naar de Big Bazar

 6. 20 juni 2014 / 07:29

  nagellak staat jou echt zo goed met je langenagels welke kleur je er ook op smeert….. Ik heb even naar jou tips geluisterd en omdat ik mijn nagels niet mag lakken van mijn werk worden het gewoon mijn tenen! hier over snel meer!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
OOTD | Holándress

Het is bijna zover, de tweede WK wedstrijd waar heel Nederland na de overweldigende wedstrijd, naar uit kijkt! Vandaag heb...

Sluiten