Favoriete beauty producten | november

 

Favoriete beauty producten | november

 

 Favorieten beauty producten november

 

The Ritual of Light – Rituals Foaming Shower Gel

Rituals komt ieder najaar met een nieuwe limited edition lijn die jou gelijk het gevoel geeft dat je met beide benen al in de feestdagen bent gestapt. De fles is niet alleen feestelijk, de geur is minstens net zo lekker én warm. Het is namelijk een mix van Zoete Sinaasappel en Kaneel. Hier kunnen jullie binnenkort een review van verwachten.

 

Favorieten beauty producten november

 

Dead Sea Minerals – HEMA

Ook deze fijne producten van de Dead Sea Minerals lijn hebben een plekje veroverd in dit favorieten overzicht. De producten zijn fijn geprijsd en hebben een verrassend positief effect op mijn droge en gevoelige huid. Ben je benieuwd naar de producten? Hier kan je de review terug lezen.

 

 Favorieten beauty producten november

 

Verse reiniger en een vers gezichtsmasker – Lush

Lush heb ik sinds ik het ontdekt heb eigenlijk niet meer uit het oog verloren. Mijn onrustige, droge en gevoelige huid vraagt om extra liefde en dat geef ik het graag met verse producten van Lush. Dit zijn echt mijn ontdekkingen van deze herfst. De review over Aqua Marina, een verse reiniger voor je lichaam en gezicht kon je al lezen op mijn blog. De review van het verse gezichtsmasker Catastrophe Cosmetic kan je binnenkort verwachten.

 

 Favorieten beauty producten november

 

Dry Deodorant – HEMA

Wanneer je het over dierproefvrije cosmetica en verzorgingsproducten hebt denk je niet als eerste aan deodorant. Al jaren was ik een groot verbruiker van de deo’s van Dove. Maar aangezien dit merk in het rijtje staat van merken die op dieren testen of ingrediënten gebruiken die op dieren worden getest, gebruik ik dit merk niet meer. Ik ben nog op zoek naar een deodorant waar ik 100% tevreden over bent. Deze van de HEMA is fijn, irriteert mijn huid niet, ruikt lekker, maar houdt mij op een intensieve dag niet de hele dag fris. Maar voor de rustigere dagen is hij meer dan prima.

 

Favorieten beauty producten november

 

Plum & Honey limited edition – 4711

De heerlijke Eau de Colognes; Aqua Colonia hebben jullie al vaker op mijn blog voorbij zien komen. Dit najaar komen ze met 2 heerlijke, tijdelijke en koelere najaarsgeuren. Waarvan Red Apple & Chili er één van is, en natuurlijk deze Plum & Honey. Ik ben dol op de geur van honing en de combinatie met pruim. De geur is warm, doet mij denken aan gezelligheid thuis en lekkers uit de oven. Ik ben nog aan het uitzoeken of ik dit merk toe kan rekenen tot de dierproefvrije merken. Wordt vervolgd..

 

Favorieten beauty producten november

 

It’s a wrap! Mijn favorieten van november op een rijtje. Ondanks dat november geen fijne maand was, heb ik wel regelmatig de tijd genomen voor een fijn, relaxt en heerlijk rust momentje onder de douche. Daar knapt een mens echt van op. December zal in het teken staan van kerst make-up, feestelijke reviews en winacties. Ik kan niet wachten. Ook kan ik duidelijk zien dat de dierproefvrije merken een opmars aan het maken zijn in mijn stash. En ik op een hele natuurlijke manier steeds meer fijne producten ontdek. Fijn. Met de start van de winter ben ik definitief om en zullen er alleen nog dierproefvrije merken op mijn blog verschijnen.

 

Welk product liet jouw hartje sneller kloppen?

 

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen voor een review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

5 Reacties

  1. 30 november 2016 / 12:52

    ben benieuwd naar de parfum, hij ziet er goed uit! bij mij staat er een favoriete video online, fijne week verder x

  2. 30 november 2016 / 07:22

    Wat een mooie producten. De producten van Rituals ruiken altijd heerlijk

  3. 30 november 2016 / 06:18

    Wat een mooie producten allemaal zeg. Zelf vind ik die holiday collection van Rituals er erg mooi uit zien en daarnaast ruiken de producten echt heerlijk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
kneipp beautiful shape
Beautiful Shape verstevigende huidolie – Kneipp

Nu het buiten koud en nat is, en de kachels binnen weer op volle toeren draaien kunnen onze kwetsbare huidjes...

Sluiten