Een van alles wat shoplog | Ekoplaza, Douglas en Men at Work

Klik hier als je de video niet kunt zien.

En wat is het fijn om dan na een hele lange tijd eindelijk weer eens goed passende broeken te vinden. Ik ben zelfs zo op dreef dat ik afgelopen donderdag tijdens de koopavond zelfs nog een pastelkleurige korte broek kocht (en ik maar denken dat ik overmoedig werd door wéér iets te passen). Nu ben ik in ieder geval helemaal klaar voor de zomer en heb ik het boek van Anna niet meer weg kunnen leggen. Zo schrijven als haar? Dat wil ik ook! En veel mensen inspireren als zij dat doet. Dat wil ik ook! Hoe gek dat ook is om over jezelf te zeggen, bloggen is en blijft mijn grootste passie en uitlaadklep en ik ben dankbaar dat ik dit nu dagelijks kan doen. Ik hoop dat jullie een fijn weekend hebben en genieten van het zonnetje, het is weliswaar iets minder zomers dan afgelopen vrijdag, maar dat mag de pret niet drukken, toch?

Welk item staat er bovenaan op jou wishlist?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

4 Reacties

 1. 6 juni 2015 / 10:34

  Leuk om te zien dat jij ook zo’n Hauschka fan bent geworden <3 Ik ben ook echt gek op de producten. Hier in Oss zit (tot mijn verbazing) ook een Ekoplaza. Super chill!

 2. 6 juni 2015 / 09:51

  Leuk weer een keer een shoplog in een filmpje. Heb ervan genoten! Die korte broek is ontzettend leuk zeg. Heb ook al veel gehoord over die cleansing brushes. Ben heel erg benieuwd naar de review ervan.

  • Linda
   Auteur
   6 juni 2015 / 10:27

   Heel erg lief van je Marion!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
altec roma oma fiets met voorrekje win lifestyle by linda fiets weetjes leuke beweging gezond lifetsyle lifestyle by linda Transportfiets Zwart Special edition 28 inch fietsen op fietsen fietsenopfietsen.nl
Een ode aan de fiets én maak kans op een nieuwe hippe fiets! [winactie gesloten]

Dat Nederland een fietsland is, daar kunnen wij niet onderuit. Vooral in de stad doen mensen bijna alles op de...

Sluiten