Lifestyle Sunday | Zonnige temperaturen, Labee-A-Porter & On Top

juni week 1Mijn eerste fashion show invite | Dromerige uitzichten | Lipstick mania in de Douglas (Clinique) | Heerlijk sorbet ijs met verse vruchten | Mijn nieuwste zomer aanwinsten | Genieten van het mooie weer met een goed boek en zomerse snacks. 

Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer afgelopen vrijdag? Ik bevond mij dan wel niet op een strand, (was lekker geweest) of op een terrasje (was leuk geweest) maar wat was het lekker! Ik besloot heerlijk in de zon te gaan zitten met het boek On Top van Anna Nooshin en stond daarna al snel te stuiteren van de inspiratie, wat is het toch een heerlijk boek. Ook kwam mijn artikel over mijn (nieuwe) steunkousen online en ik moet eerlijk zeggen dat ik enorm benieuwd was hoe jullie daarop zouden reageren. Ik bedoel, het blijven toch steunkousen en daaromheen zit nou eenmaal een stoffig imago. Alle lieve en mooie reacties vond ik echt hart verwarmend en lief, enorm bedankt daarvoor allemaal! Met deze heerlijke temperaturen kan ik heerlijk wegdromen over mijn aanstaande vakantie naar Thailand, ik vind het heerlijk dat alles nog open ligt en wij daar pas gaan plannen. Het gevoel van vrijheid is zo onwijs lekker, ik denk dat ik het mede daarom zo fijn vind om te reizen. Het liefst wil ik echt heel de wereld gaan zien. En Thailand is een mooie start voor dit jaar, eentje waar ik enorm naar uitkijk. Zeker omdat het de eerste verre reis word voor mijn vriend, en ik hem stiekem aan hoop te steken met mijn reisvirus. Maar voor nu is het fantastisch vertoeven in Nederland met deze heerlijke dagen en staan er weer leuke dingen en events op de planning. Enorm blij was ik dan ook dat ik mijn eerste echte fashion invitation heb gekregen (oké het Fashionfeestje van Miss Etam was ook erg tof) van Labee-A-Porter en ik kan niet wachten om alle mooie vrouwelijke creaties te zien. Zijn er meer die gaan?

Vandaag word een rustige dag met familie, om tegelijkertijd weer een beetje bij te tanken voor een volle nieuwe week. En hoe fantastisch is het nieuws dat er een Kiko op Amsterdam centraal zit, samen met een Victoria’s Secret! Ik wil mijn tripje alvast gaan plannen 

 

Heb jij leuke dingen gepland voor deze zomer?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

9 Reacties

  1. 10 juni 2015 / 22:08

    Aah leuk! Ik ben er dinsdagavond ook, dus waarschijnlijk tot dan. X

    • Linda
      Auteur
      10 juni 2015 / 22:54

      Hee wat leuk! 😀

  2. 10 juni 2015 / 20:00

    Ah wat tof dat je een fashion invite hebt ontvangen! Lekker dat je zo kan genieten van het mooie weer en je aanstaande vakantie naar Thailand. Ik heb al heel veel over Thailand gelezen tijdens een opdracht voor school land geleden. Klinkt altijd als een heel mooi en gastvrijland!

  3. 9 juni 2015 / 21:17

    Leuk artikeltje dit! Ik had afgelopen weekend de bruiloft van mijn beste vriendinnetje. Was wel erg speciaal<3

    De zomer moet ik gewoon werken, einde van de zomer heb ik vakantie en gaan we heerlijk wat dagen naar Centerparcs.

  4. 7 juni 2015 / 23:15

    Ik heb ook het boek van Anna Nooshin en vind ‘m echt geweldig. Ik heb voor in de zomer wat festivals geboekt en ga op vakantie naar Cuba.

  5. 7 juni 2015 / 19:11

    Ik was heerlijk op vakantie in Valencia en bij thuiskomst was er ook een heerlijk zonnetje! Wat leuk dat je een uitnodiging kreeg voor een fashion show, ben heel benieuwd wat je ervan vind!

  6. 7 juni 2015 / 17:52

    Laat het nog maar lang van zulk mooi zomerweer blijven!

  7. 7 juni 2015 / 06:39

    Klinkt goed! Ja, hier ook genoten van het mooie weer. Lekker rustig in mijn eigen achtertuin. Heerlijk! Vandaag als het goed is ook nog een mooie dag. Geniet ervan!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Shoplog uitgelicht mei ekoplaza douglas man at work vero moda happy socks on top anna nooshin lifestyle by linda youtube
Een van alles wat shoplog | Ekoplaza, Douglas en Men at Work

Hi allemaal! Het was weer eens hoogtijd voor een shop sessie (shopping is cheaper than therapy, right) en ik wil...

Sluiten